![]() |
|
Cytat:
|
a taki palnik od kuchenki gazowej nie wchodzi w gre ??
ostatnio ladne robili :> |
Cytat:
Tyle, że LCS napisał: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No Samsung to super ekstra nagrywarka, lepszej już poprostu nie znajdzie ... jak się nie zamierza na samsungu nagrywać żadnych płyt to jest poprostu idealny :fiu: |
@VIZZARD
moj blad, zapomnialem pierwszy post :D |
@demek
niewazne czatowisko sie rozkreca :> ja bym kupil jakiegos benq'a ale moj litek nie chce jeszcze przejsc na emeryturke :taktak: |
przeciez lite-on to perpetum mobile wiec po co zmieniac?:)
|
a jak sie upwenic ze jezeli kupie BenQ to dostane ta wersje vB7P9 ???
co to wogole oznacza ??? |
Cytat:
rozumiem ze jak kupie ze starym to nie bedzie problemu z wgraniem nowego... |
jasne ze nie bedzie :)
|
zaraz, zaraz czegos tu nie rozumiem
na stronce BenQ'a sa firmwary w dwoch wersjach do B*** do G*** a w skelpie internetowym jest BenQ w wersji 2F* ??? ??? no i co to jest za wersja BenQ 1620 Pro ? |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43421 poczytaj sobie ten temat
|
Dziwie się że nikt nie podją tematu we wcześniejszym moim poście ???
Płytki DVD wypalane na moim NEC 3520a padały po miesiącu!!!! Wypalałem różne rzeczy: filmy w nero, obrazy w alcoholu; na róznych plytach: MediaTech, Esperanzy, Verbatimki; na starym firmwarze 1.04 i na nowym 3.04 i efekt był zawsze ten sam: PO KILKU TYGODNICH NEC NIE BYŁ STANIE PRZECZYTAC W CAŁOŚCI OK 70% PŁYT :-o :-o :-o Każdą plytę sprawdzalem po wypaleniu albo nero verify albo CDCheck idziałały 100%. Niektóre sprawdzałem nawet za kilka dni i też były 100% sprawne. :blee: Przechowuje je w zamkniętych opakowaniach na 96 CD a te w dużym zamknętym pudle kartonowym w pokoju gdzie stoi mój komp. Zaczynam myśleć że może mam w tym miejscu jakąś żyłę wodną czy co ??? Pomjam fakt, że nec nie czyta moich starych gierek na CD wypalonych na RICOHU więc i tak zmieniam nagryware zobaczymy czy cos to da. NIE KUPUJCIE NECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |