![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No chłopie! :spoko: Jak tylko będzie mogła - to bedzie lecieć :mruga: |
Cytat:
:D :rotfl: :D :rotfl: :D :rotfl: :haha: ^_^ :haha: ^_^ :mruga: :spoko: Ps.Lolita - sssuuper - i też na "L", to kiedy zmienisz nick? |
topic leszejszy od funny w OT
i nawet kacik kulinarny sie znalazl tylko jak sie laduje bigos? lyzeczka przez tacke? to juz hcyba latwiej dziecko papka nakarmic ^_^ |
Cytat:
Cytat:
smacznego :) :haha: p.s no tak gerber lepszy ale nie dla profesionalistow :) kto powiedzial ze wszystko wydaje sie na oko proste ale tak nie jest :D |
Cytat:
Ja bym zrobił tak: Dysk na partycje a jak padnie to low level format i jest nie do wykrycia ze były jakieś partycje. To nawet lepej niż z tym BenQ bo może paść w ten sposób, że nie będzie sie dało wgrać oryginalego biosa a wtedy lipa bo gwaracja przepada. P.S. Byłem wczoraj w sklepie gdzie mi nie chcieli wymienić NEC'a i powiedziałem, że im zrobie odpowiednią reklamę w środowisku, bo jestem grafikiem... Jutro mam przyjść po nowy egzemplarz 8 ) Nie wiem czy to dobrze bo już sie zajarałem tym BenQ a neki nie maja za dobrej korekcji zwykłych cd (3520a przynajmniej) więc i tak go chyba zmienie. :blee: |
Łoh! A Lightscribe kupić nie chciałeś? Jako grafik z pewnością powinieneś rozważyć ową możliwość! I już nie musiałbyś smyrać pisakiem ani nalepek do Lords of the Realm przyklejać. Spójrz ile zalet ! Jak wiadomo także polecam HP z Lightsribe - jako firma produkująca drukarki z pewnością dodała do swoich nagrywarek Photo Ret IV , która to w znaczący sposób podnosi jakość wydruków na płytach. :ysz:
|
Spoko!
Na DVD się wydrapie żyletką :> |
No ładnie się tutaj bawicie ||
Bezemnie :> |
Cytat:
Co ja gadam? ??? Oczywiście, że zapraszamy do konstruktywnych wypowiedzi ... :czytaj: || |
ehh, az sobie przeczytalem caly topic, jak to dobrze moc znalezc pomoc na forum.
a on mogl wam zrobic reklame w srodowisku, bo jest grafikiem || , a wy z niego szydzicie. macie troche tego bigosu mailem przeslac?? glodny jestem. |
Cytat:
Tak naprawde pewnosc zamazania danych daje np. przejechanie walcem po dysku. |
Cytat:
Pawel!!! :wow: A co to "zeczy" :> ;) |
Cytat:
Tylko nie mów, że nie wiesz! :O Zobacz sam! Sam się zdumiałem :wow: Nie wiem co dalej, bo nie mam jeszcze 18 lat TU :czytaj: ^_^ |
Kurcze... nie wiem komu dziekowac :D
Czyzby pawelblu zmienil branze? :> Dzieki chlopaki :piwo: ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:51. |