![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
TOUCHÉ!!! |
Dobra koniec żartami :niepow: i wrócmy do tematu.
Powiedzcie mi jeszcze raz (jeśli nikt sie nie obraził): 1. Czy bios B7P9 (lub nowszy z tej serii) bez utraty gwarancji moge wgrać tylko do BenQ 1620 Pro (no bo przecież może paść w ten sposób, że nie będzie się dało wgrać oryginalnego BIOS'a) ? 2. We Wrocku w sklepie jest taki BenQ 1620 2F3, to nie jest chyba Pro? |
Cytat:
Krótko..... wgrywamy i wypalamy. :spoko: :) |
Cytat:
Samsung to jest sprzęcicho :spoko: bierz w ciemno. Teraz poważnie: ad.1 możesz (oryginalnym) i nie stresuj się utratą gwarancji :idea: ad.2 :tak!: p.s. Słownictwo i styl Twoich wypowiedzi jest poniżej krytyki (( i dziwię się że brak Ci instynktu samozachowawczego, ciągniesz tą bezsensowną dyskusję nie mając żadnych racjonalnych ku temu powodów. |
Cytat:
Nic z tego nie rozumiem ... ??? Najpierw gość wyzywa od gejów a później jakby nigdy nic próbuje obrócić wzsystko w żart... ??? Sorry ale ja wymiękam :blee: Ps. A może regulamin przyznawania reputacji tak podziałał ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli pada napęd to albo optyka albo mechanika (w 99% przypadków), tak więc prawie zawsze możesz wgrać stary bios. Chyba, że wisi nad tobą jakieś fatum. Nademną chyba wisi, bo spaliłem już drugą grafikę w ciągu 2 miesięcy :) |
Cytat:
Pamiętaj tym, że to ja zostałem najpierw wyzwany od tępaków. Po drugie: WYLUZUJ TROCHE! WIĘCEJ DYSTANSU! P.S. a pozytywna reputka by się przydała :serdusz: |
Cytat:
Po zakupie BenQ i zrobieniu 100 skanów wypalonych płytek. :spoko: :) |
Cytat:
A myślałem że Ciebie nie stać na taką Dawkę "humoru" ;) W pełni zresztą ją popieram - to całkiem przyzwoity układ dla LCS Niewiem czy na niego zasłużył - nie dość że polecasz mu porządną nagrywarkę to jeszcze się kolega nauczy ładnie palić obserwując tyle własnych testów. :) Ps.Dzięki zainteresowanym za nowego kropka :ja_chce: |
Cytat:
Tylko nie ma czasu :czas: <= :nie: Ciągle taki zatestowany ... :pompki: ^_^ |
po avatarku u slawekj niewidać by tak ciężko testował:pompki: :D :D
Zapracowany to rozumiem :) |
a czy nowe wersje biosa do BenQ 1620 Pro obsługują C2 pointers (bo B7P9 nie obsługuje)?
|
Cytat:
:) |
A dlaczego nikt nie poleca Asus DRW-1608P?
To kawał dobrego sprzętu! Jego jedyna wada to chyba tylko wolne ripowanie SD2. Czy jednak sie mylę? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:53. |