Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   niech znawcy sie wypowiedza! (https://forum.cdrinfo.pl/f15/niech-znawcy-sie-wypowiedza-53378/)

nimal 23.06.2005 08:01

zaczynam miec watpliwoscie czy koles sobie jaja robi czy faktycznie poziom jego wiedzy jest nizszy niz mojego sp. Szczura
a z bigosem musze sprobowac
ewentualnie czy nie mozna go pogrzac na patelni zamiast w microwave? na niektorych - widzialem w reklamie - jest nawet takie czerwone koleczko po srodku gdzie nalezy klasc plyte do centorowania, wiec pewnie do pogrzewania biosu tez sie nadaja? ||

pawelblu 23.06.2005 15:03

Cytat:

Napisany przez Boger
Pawel!!! :wow:

A co to "zeczy" :>

;)

'r' mi niestety zjadlo. Zreszta moge sie tlumaczyc pozna pora i tym ze w nocy nie zapalam swiatla zeby komary nie lecialy, co czasem owocuje takimi dziwolagami.

I na koniec poprawna forma jest oczywiscie: RZECZY :)

PS. Strony nie znalem. Zreszta jest dosc kiepska ||

LCS 23.06.2005 16:45

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Nawet nie masz pojecia jakie zeczy mozna z dysku wyciagnac ...

Tak naprawde pewnosc zamazania danych daje np. przejechanie walcem po dysku.

Jak nie wiem jak wiem...

Ale w serwisie tego nie zrobią.

brodkiew007 23.06.2005 18:42

nie chce nic mówić ale przez te bigosy robi sie :offtopic:
:D
pozdr

ps. to miło że reklamujecie polską kuchnię.... :D :P

legion 23.06.2005 18:56

Cytat:

Napisany przez brodkiew007
nie chce nic mówić ale przez te bigosy robi sie :offtopic:
pozdr

ps. to miło że reklamujecie polską kuchnię.... :D :P

a cos myslal jak niemcy przyjezdzaja do Polski to tylko wolaja bigos i kiszona ogorka bitte :D

bart_3d 23.06.2005 19:37

Wujek ma wagon restauracyjny i mówi, że co jakiś Wietnamczyk przyjdzie to zamawia źurek

epol 23.06.2005 21:51

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Nawet nie masz pojecia jakie rzeczy mozna z dysku wyciagnac ...

Tak naprawde pewnosc zamazania danych daje np. przejechanie walcem po dysku.

A niebylbym taki pewny, ze walec zalatwi sprawe. Znam taka jedna firme Ontrack, ktora zajmuje sie odzyskiwaniem danym. Chlopaki z tej firmy na pewno daliby rade odzyskac dane z dysku! ||

Tak, wiec lepiej nie dzielic dysku na partycje, bo i tak sa specjalne sluzby, ktore to sprawdza!! 8 )

:piwo: ale imprezka :piwo:

LCS 23.06.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez epol
A niebylbym taki pewny, ze walec zalatwi sprawe. Znam taka jedna firme Ontrack, ktora zajmuje sie odzyskiwaniem danym. Chlopaki z tej firmy na pewno daliby rade odzyskac dane z dysku! ||

Tak, wiec lepiej nie dzielic dysku na partycje, bo i tak sa specjalne sluzby, ktore to sprawdza!! 8 )

:piwo: ale imprezka :piwo:

Tak wogóle to z większością z Was nie da się sensownie porozmawiać na żaden temat :-o
Kazdy tylko cwaniakuje ze to bigos ze to LOL, ble, ble, ble albo inne bzdury jak w cytacie powyzej.
Co mnie interesuje ze kotoś potrafi odzyskac dane po low formacie czy walcu, jak istotne jest to czy serwis uzna gwarancje!!! Dobrze wiem, że da się to zrobić ale przeciętny serwis (jeśli wogóle sie przyczepi, że dysk jest dzielony na partycje) tego nie zrobi!!!

Król Sławek jak jest nieosiagalny to jego sprawa, a ja mam to w dupie sam se poradzę i nie potrzebuje jego przydupasów żeby mnie o tym informowali.

Zalogowaem się na tej stronce bo myslalem ze sie czegos dowiem od ludzi co sie chca podzielic swoja wiedza a nie zgrywac bozyszcze i mnie yebac!!!

:wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:

P.S. Oczywiscie nie kieruje tych slow do wszystkich a ci do ktorych one sie nie odnosza wiedza o tym :ysz:

karel48 23.06.2005 22:20

Uważam że w tym momencie to już nie ma co dalej naginać
Najwyższy czas na:
:offtopic: :gerda: :offtopic: :gerda: :offtopic:
;)

slawekj 23.06.2005 22:26

Cytat:

Napisany przez LCS
Tak wogóle to z większością z Was nie da się sensownie porozmawiać na żaden temat :-o

Kolega napisał:

Cytat:

Napisany przez LCS
Przegladalem rozne rencenzje nagrywarek DVD ale nie moge podjac ostatecznej decyzji jaka kupic. Zalezy mi przedewszystkim na jakosci kopii plytek oraz ich trwalosci, dobrze byloby jakby czytala safedisc'ki, korekta tez jest wazna :) Sklaniam ku Toshibie SD-R5372.

Co myslicie ???

Co mam napisać lub Koledzy ?
W kółko to samo. Wystarczy... :czytaj: :czytaj: i podjąć decyzję a nie czekać na podpowiedź.

Po co robimy testy i setki wykresów, jak widać Koledze nie chce się :czytaj:
To Nam się nie chce odpowiadać. :spoko:

:)

VIZZARD 23.06.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez LCS
Kazdy tylko cwaniakuje ze to bigos ze to LOL, ble, ble, ble albo inne bzdury jak w cytacie powyzej.
Co mnie interesuje ze kotoś potrafi odzyskac dane po low formacie czy walcu, jak istotne jest to czy serwis uzna gwarancje!!! Dobrze wiem, że da się to zrobić ale przeciętny serwis (jeśli wogóle sie przyczepi, że dysk jest dzielony na partycje) tego nie zrobi!!!

Król Sławek jak jest nieosiagalny to jego sprawa, a ja mam to w dupie sam se poradzę i nie potrzebuje jego przydupasów żeby mnie o tym informowali.

Zalogowaem się na tej stronce bo myslalem ze sie czegos dowiem od ludzi co sie chca podzielic swoja wiedza a nie zgrywac bozyszcze i mnie yebac!!!

:wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:

P.S. Oczywiscie nie kieruje tych slow do wszystkich a ci do ktorych one sie nie odnosza wiedza o tym :|

A w ogóle jak tam w domu?

Wszyscy zdrowi? :D

Dobrze, że jesteś z nami :fala:

A mój ojciec nie wierzy, że dyskusje takie jak TA są prawdziwe :nieee:

I że to nie ściema

A tu proszę :czytaj:

Są przecie rzeczy na niebie i ziemi, o których się nawet filozofom nie śniło ... :spie: <= :nie:

||

pops 23.06.2005 23:55

Cytat:

Napisany przez VIZZARD

bahahahahah, ludzie to pomyslowi sa, jak niewiele czasem trzeba zeby wywolac dyskusje na ponad 300 postow, wystarczy miec niezly pomysl.

edit:
no chyba, ze to nie sciema.
to nie wiem co napisac...

pawelblu 24.06.2005 01:18

Cytat:

Napisany przez epol
A niebylbym taki pewny, ze walec zalatwi sprawe. Znam taka jedna firme Ontrack, ktora zajmuje sie odzyskiwaniem danym...

Przejchanie walcem spowoduje zetkniecie sie talerzy - co za tym idzie ich rozmagnesowanie, wiec nawet Ontrack tu nie pomoze ...

VIZZARD 24.06.2005 01:26

Cytat:

Napisany przez mp666
bahahahahah, ludzie to pomyslowi sa, jak niewiele czasem trzeba zeby wywolac dyskusje na ponad 300 postow, wystarczy miec niezly pomysl.

edit:
no chyba, ze to nie sciema.
to nie wiem co napisac...

Na wszelki wypadek napisz, że zmieniasz codziennie :czytaj:

BTW Nie nasuwają ci się analogie z partycjami?

To pozwoli ci właściwie ocenić tamtą dyskusję ... :taktak:

pops 24.06.2005 09:55

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
BTW Nie nasuwają ci się analogie z partycjami?

To pozwoli ci właściwie ocenić tamtą dyskusję ... :taktak:

no tak, ale dobra prowokacja charakteryzuje sie duza wiarygodnoscia.
ten koles ewidentnie jest pustakiem, ale tam to ciezko stwierdzic.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27.