![]() |
Cytat:
|
@LCS - a co mamy Ci napisac???
O oczywistych rzeczach nie piszemy :nie: To ze plytki przechodzily weryfikacje to kij, wrzuc fw z obsluga zwracania bledow PIE i PIF i zapodaj jakies wykresiki plyt swiezo wypalonych i tych po np. miesiacu (ktore sie nie czytaja). Wtedy bedziemy wiedziec cos wiecej o nich... Natomiast jezeli masz tak na wszystkich nosnikach to o czym tutaj rozmawiac??? Wiesz co to GWARANCJA ??? :> Jesli wiesz to jej uzyj :haha: |
Cytat:
Tego jeszcze nie grali ... W sumie to lepiej się poczułem ... :) Zawsze myślałem że takie rady dotyczą tylko Litka ... :smutny: @LCS - Dzięki za poprawę samopoczucia!!! ;) |
Cytat:
CO ROBIC JAK TO UDOWODNIC???? kolesia zaczelem brechtac czemu nie dal tez plytek to odpowiedzial ze skad ma wiedziec ze one byly wypalane na moim necu!!! |
Cytat:
w sumie wypalanie to trudny kawałek życia nie jest takie proste wypalić płytkę nawet na NECu jak się nie chce to niemożliwe ja kiedyś czekałem tydzień na to, że bałagan sam się sprzątnie i nic - musiałem sam to zrobić... |
a jak sie to podpisuje plyty???
|
Cytat:
|
:> Ch..y.b............a
n...........i...............e d............a.............m r..........a..............................d....... .......y te..........ż c.....o...ś si ę dz i e je ..................... :blee: .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .... ;) |
.ulyt do alteiwsyw sokaj einm u A
meikasip mynlajceps ymejusipdop ytylP .ejuborps elA ogenawosotsyzrpein akasip einawyzU .inhczreiwop upyt oget od mynozcanzezrp .(DC) ytylp einezdokzsu cawodowops ezom inhczreiwop upyt oget od |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Przeciez nie o to mi chodzi. Jestem grafikiem a kazda moja plytka ma za***ista naklejkę jak np ta: Myslałem że chodzi wam o podpis cyfrowy. Co to da ze napisze na plycie markerm "wyplaona na moim NEC 3520A" CO TO UDOWADNIA!!!! 8 ) |
Cytat:
Się nie wypowiem. Nie jestem znawcą 8 ) Czasami to dobrze - leń ze mnie, nie muszę się męczyc jak inni. :spie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
:fiu: Ufff! Troche sie naczytałem o tych nagrywarkach i dochodze do wniosku ze nie da się jednoznacznie określić który napęd jest najlepszy.
Kupię LG GSA-4163B opierająć się na testach cdrinfo.com. Myślałem też o BenQ 1620 ale po pierwsze nie chce starcić gwarancji wgrywając do OEM'a bios B7P9 (we Wrocłwiu tylko OEM jest w sklepie) a poza tym ten napęd nie należy już chyba do najnowyszych. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |