![]() |
Hehe, pewnie byly 2 sztuki, tych co uzytkownicy zwrocili bo uszkodzone byly :)
Albo tez to egzemplarze wystawowe - ktore kazdy mogl pomacac i guziczkami popstrykac. Takie sa promocje w Mediamarkcie. Jakos mi sie wierzyc nie chce, ze pelnosprawny sprzet przecenili o 50%. |
Warto brać za 230 zł Neca 3520 czy czekać na BenQ ?
|
Cytat:
|
Ja też tak zrobię. Zostaję przy BenQ !
Zamawiam go jakoś po 10 marca. |
Cytat:
Czy to oznacza że do Neca 3520 trzeba wgrać jakiś zmodyfikowany bios bo firmowy tego nie obsługuje? :\ Żarty sobie robią? Czy to nagrywarka hackerów? :D |
Nie crackerow:)Mala roznica;)Od biosu oryginalnego 1.24-1.25 jest autobitsetting dla +:)
|
Cytat:
|
Nie ma:)
|
Bitsetting nie dotyczy płytek minusowych , na tych płykach ta opcja nie działa.
Apropo nagrywarek DVD , mam zamiar w maju(dopiero) zakupić nagrywarkę, więc moje pytanie raczej nie dotyczy nagrywarek teraz sprzedawanych ,co sądzicie o tym co nam zaproponują producenci sprzętu czy słyszeliscie albo czytaliście o takim modelu na który warto by poczekać (cena nie gra roli, raczej ważne żeby oprócz nagrywania DVD przegrywała też najnowsze zabezpieczenia zwykłych płyt itp...) |
Mi coś się obiło o uszy że LG ma wypuścić jakiś nowy superszybki napęd w okolicach kwietnia. A może Nec 3540 :cool:
|
Chyba już nic innego poza zwiększaniem prędkości nie wymyślą. Dlatego to wszystko tak tanieje 8 )
|
A co tu maja wymyslac ? I po co komu szybciej (aby plytki sie na stacjonarkach nie czytaly ?) ??? Jak na razie to w obecnych nagrywarkach nie sa wykozystywane najwieksze predkosci. Nawet odpowiednich plytek brak. Nagral ktos cos z predkoscia 16x ? :) Natomiast z pewnoscia bedzie wzrost nagrywania plyt DL i pewnie RW - to akurat przydatne.
|
Cytat:
|
Cytat:
może nie wszystkie potrafią nagrac z taką prędkością Cytat:
Cytat:
i jak do tej pory nie było problemu z odtworzeniem na stacjonarnym DVD nie tylko moim http://img90.exs.cx/img90/3605/dvdrx165wb.jpg |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:35. |