![]() |
Znalazlem benka w 3miescie, moge wziasc od reki :serdusz:
Za 237zl mam wersje DW1620PRO OEM [DW1620PRO-2FA] Jeszcze tylko pozostaje koncowy dylemat czy benq czy LG 4163B BOX za 285zl :ysz: Chyba ide studiowac temat o benku :idea: |
Bierz BENQ 1620, tym bardziej, ze jest w dobrej cenie 8 )
Sam mam Benqa i polecam :piwo: |
Ja już podjąłem decyzje. Biore Benka. Tylko już od kilku dni szukam i nie moge znalesc tej nagrywarki dostepnej w sklepach.
A powiedzcie mi gdzie dostać w Necie wersje Box. Bo to właśnie chyba w tej wersji jest napis BenQ na tacce i lekko zaokrąglone rogi tacki. Ładnie wygląda :) |
U mnie tez decyzja zapadla 8 )
Benek :serdusz: @shadow_ - ja biore STAD , sprzedaja tez w allegro, dobra cenka 237zl za wersje PRO (oem) Dzwonilem i rozmawialem z wlascicielem - mowil ze nie widzial u dystrybutora box'a, prawdopodbnie w polsce nie jest dostepny tak samo jak np box nec'a. Sprzet ma wypalac a pozniej ladnie wygladac, nie ma co szukac igly w stogu siana :) Link do sklepu mam ze strony benq'a, jutro lub w piatek podejde odebrac sprzet i podziele sie wrazeniami :piwo: PS - dzis zapytalem przy okazji w jednym sklepie komp. o benka - sprzedawca powiedzial ze nie prowadza tego gowna bo kiedys masowo padaly napedy i nagrywarki tego producenta, wiec nie chca miec z ta firma nic wspolnego ??? Ja to sie dziwie jak takie sklepy z takim podejscie jeszcze prosperuja (( :boks: |
Benq tez jest dostepny w www.gigamike.pl i www.lis.com.pl :)
|
Benq nie jest zly ale TDK to uznana marka, jest okazja kupienia TDK 1616N (najnowszy model) za 199 zl plus 10 plyt TDK gratis. Od jutra za ta cena promocja w Media Markt. Na Allegro do kupienia za 239 zl bez przepychania w Media ;) . Normalna cena 450 zl wiec warto.
|
[QUOTE=ROBN]Benq nie jest zly ale TDK to uznana marka, jest okazja kupienia TDK 1616N (najnowszy model) za 199 zl plus 10 plyt TDK gratis. Od jutra za ta cena promocja w Media Markt. Na Allegro do kupienia za 239 zl bez przepychania w Media ;) . Normalna cena 450 zl wiec warto.[/QUOTE
ten TDK to zapewnie jak i poprzedni model tej firmy jest OEM'em NEC'a więc po co dawać 450 zł za samą nazwę firmy i ładniejszą tackę skoro NEC 3520 kosztuje 290 zł? Sam mam Nec'a i baardzo sobie go chwalę lecz nie widzę sensu kupowania jego OEM'ów po wyższych cenach.Co do allegro się nie wypowiadam..wg mnie nie warto ryzykować. Popieram przedmówców. Benq to dobry wybór. |
Dorian gdzies ty wyczytal takie dziwne rzeczy, te dwie nagrywarki maja ta sama elektronike i dobrze ale reszta to same roznice. Przeczytaj dokladnie caly ten watek http://forum.cdrinfo.pl/showthread....light=TDK+1616N
|
Kto wypuscil te plotke o TDK za 199 PLN :nie:
W MM beda w promocji za 399 teraz 499 no i o plytkach mozecie zapomniec |
@ ROBN
Masz sporo racji i tak podobnie jak TDK tak i Asus opierają się na elektronice Nec'a. Mają swoje dość przydatne technologie , są dobrze wyciszone..znacznie lepiej niż dawca ich organów. Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi właśnie o ich głowne bebechy...jeśli pozostawić dodatkowe technologie wdrożone przez TDK czy Asus'a ...to czy warto dopłacać prawie 200 zł? Pozdrawiam. |
A wlasnie, ze byly po 199pln TDK 1616n + 10 DVD-R (i jedna DVD+R w pudelku z nagrywarka i nero express 6) - zalapalem sie :)
P.S. Chodzi mi o media w gdańsku |
kurcze macie koledzy problem!
nie brać drogich, bo za trzy miesiące będziecie żałować. i to bardzo. brać dobre i tanie a za chwile będą stare i dobre :) |
@Artineo
Widocznie byla to lokalna promocja w Katowicach ani w Czeladzi MM, takich prezentow nie robil, gostki ze sklepu byli zdziwieni tym faktem |
Pewnie już o 10 rano wykupili wszystkie TDKi.
Już widze te tematy na forum ... "Problem z TDK 1616n" "Czemu TDK 1616n nie chce nagrywać płyt" "TDK 1616n nie czyta płyt" itp. itp. :) Ja jestem osobiście bardzo uprzedzony do hipermarketow po tym jak znajomy ktory pracował w Auchanie i mi opowiedzial jaki tam towar idzie. Same odpadki za grosze. |
Sam jestem zaskoczony, pisalem o tym TDK za 199zl w oparciu wlasnie o ulotke z media i nawet mi przez mysl nie przeszlo ze to lokalna promocja, i podczas gdy w gdansku za 199 to reszta polski za 399 ?? Niezle jaja, zawsze myslalem ze te promocje sa ogolnopolskie.
@Artineo - duzo bylo, czy trzeba bylo od switu stac w kolejce ? :D BTW - ja juz mam swojego Benka :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:30. |