![]() |
@namor
czy walnięte płytki to problem z nagrywarką?? czy upgrade biosu to problem z nagrywarką?? Ad1/2. Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Sam mam ten problem, po przeczytaniu stosow recek pozostal mi juz tylko wybor LG albo BENQ (benka faktycznie tylko na zamowienie, w trojmiescie nigdzie w sklepach nie widzialem, a w jednym to mi nawet powiedzial gosc ze czegos takiego nie ma w polsce, LOOOOL :) ) No ale wersje PRO w boxie moga mi sciagnac za 255zl, chyba nie jest zle. Za LG boxa musze dac 285zl. I sie miotam :D Decyzja jeszcze nie zapadla ;/ |
Cytat:
A BOX wyglada o wiele ladniej, no i masz cos wiecej niz naped w torebce i plytke z softem. BOXa jeszcze trudniej kupic niz OEMa. |
Ja jeszcze musze poczekać na Benka. Dopiero w nastepnym tygodniu mam przyjsc do jednego ze sklepow w sprawie sprowadzenia. A ta gwarancja Door-to-Door działa w każdym miejscu w Polsce ? Najważniejsze zeby w Białmstoku dziala.
|
Cytat:
benek OEM - 239zl benek OEM wersja PRO - 255zl Roznica jest chyba taka, ze PRO pali DLx4 i daja nero, a do zwyklej jakiegos sonica. Ale bebechy chyba te same i pewnie mozna przeflaszowac zwykla na pro? Poprawcie mnie jak sie myle:) |
Cytat:
OEM wersja PRO - jest to prawdopodobnie oem z wgranym fw od pro - czyli dokladnie to samo co my robimy. Roznica taka ze oni daja Ci na to chyba gwarancje (ale po co Ci ona? I tak bedzie dzialac:)) |
Cytat:
Naprawde tego nie rozumiem :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: |
Myśle że tak ale chcem mieć potwierdzenie ...
|
Cytat:
A takie sklepy jak sirius, barwkomp, komputronik, icomp i tu jeszcze kilka moglbym wymienic rowniez nie posiadaja benka w swoich ofertach :P |
http://www.lis.net.pl/
Chyba tylko w tym sklepie jest BenQ. Najlepiej chyba kupowac na allegro. |
|
Loki to jak sie paliło te tanie płytki na Necu ?
|
Titanium i samsungi pali dobrze, niestety wykresiku nie bedzie. Z odczytem na stacjonarnych nie ma problemow, bo zmianie bitsettingu na -rom jest jeszcze lepiej, fimrware mam od mad dog'a (zmiana nazwy na mad dog-oem neca:), ale i tak jest super.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |