![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Witam,
parę dni temu kupiłem nagrywarkę SH-S183L. niestety nero info tool nie widzi napędu (nie ma go w oknie wyboru), natomiast jest widoczny w zakładce konfiguracja. wersja nero info tool 4.4.1.0, wersja fw napędu SB02 nie wiem czy to ważne, ale wprowadziłem zmiany w rejestrze pozwalające przeprowadzić test odczytu na tym napędzie (nie zwróciłem uwagi, czy nagrywarka była widoczna przed zmianą rejestru). we wszystkich pozostałych programach spawara jest widoczna bez żadnych problemów. będę wdzięczny za podpowiedzi co może być przyczyną takiego stanu 'niewidzialności' edit:przepraszam, ale zapomniałem dopisać, że w EAC też nie jest widoczny (i to nawet bardziej mnie martwi niż nieobecność w nero info tool'u), wersja EAC najnowsza ze strony producenta |
Jest ***378;le.
|
Cytat:
Nawet nie wolno rozmawiać o tym, że podsłu****ą! :niepow: :na_ucho: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym napisane jest: czekajcie, a si***281; doczekacie :czytaj: EDIT: Wyprzedzasz moje my***347;li? :O :czar: |
Cytat:
|
@Viz...
ja dalej czekam na jitter prosty jak stół :) |
Ilość załączników: 1
Esperanza DJ Black Vinyl x52 burn x16 182M SB05
Załącznik 42719 |
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym marudzisz :ysz: Wystarczy zmienić nośniki i po problemie :tak!: :D |
Ja jestem niezadowolony z tego nap***281;du, cz***281;sto g***281;sto zdarza si***281;, ***380;e nagranych przez siebie p***322;yt DL sam za chwil***281; nie mo***380;e odczyta***263;, a jak ju***380; odczyta to idzie mu to z wielkim trudem.
firmware SB05/no***347;nik EMTEC DVD+R 8x/nagrywany 4x Czy kto***347; mia***322; podobny problem, to wina nap***281;du, czy raczej no***347;nika? |
witam, i pytam czy ktos wie jak zrobic region free na tym napedzie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |