![]() |
Polecam Verbatimy ze szpindla 50 szt. po 126 zł na allegro. Odradzam Creation. Po 2 miechach straciłem wszystkie. Nagraly się dobrze, tylko 30 % odpadów, ale teraz wszystkie są martwe. Nie warto wg. mnie bawić się w tanie dyski, gdy Verbatimy chodzą tak nisko:)
|
Cytat:
Dobrze, że świat jest pełen różnych napędów Przez to różne płyty różnie się palą :ognicho: :D |
Nośniki
Ale ze mnie lolek nie zauwazyłem tego posta widocznie musiałem przeoczyć sorrka za kłopot i dzieki za info VIZZARD!!
Co do tych Emtec'ów wypaliłem go na mojim Nec'u i nie było żadnego problemu :spoko: ,PS2 czyta aż miło.Pozdro |
Cytat:
Chyba, że pytasz o wymowę poetycką słowa Emtec, bądź jego znaczenie :D |
Nośnik
A co sądzicie o Emtecu ??
|
Cytat:
|
nie chcesz kupic jeszcze paru odemnie? ^_^
|
Ilość załączników: 1
Kupiłem szpindelek tych Vobisów, chyba nie są takie złe:)
|
Po co eksperymentować z jakimiś Emtecami itp., szczególnie za takie pieniądze?? Kiedy Verbatim kosztuje 3PLN, a Platinum od Ricoh 2.5PLN takie rzeczy to tylko wywalanie pieniędzy w błoto...
|
Cytat:
Totalna zalamka, moj liteon 832S ma problemy z wypalenie tego syfu, 1 plytka wogule nie czytalna, przy drugiej pojawil sie blad power calibration error, jest czytalna ale tylko w nagrywarce, w dvd liteon x12 nie widzi jej. A w nagrywarce predkosc odczytu ponizej .... 80kilo :O A serwisie polecili mi zebym odal do sprawdzenia nagrywarke, najlepsze jest to ze z TDK DVD+RW nie ma problemow, ani z MediaStore tez DVD+RW. |
Cytat:
i dla ciebie to zly wynik ?? nie mam wykresow, ale poszukaj na forum to znajdziesz "himalaje" a nie "tatry" |
Te Vobisy sa do du...szy. Zarowno na litku 811s (ktorego mialem kiedys), jak i na Nec'u 2500a duzo lepiej pala sie te Benq. Sa one na nosniku Sony i nie mialem generalnie z nimi zadnych problemow. Natomiast wszystkie AN31 (wpasly mi w lapy Vobis'y, Hawk'i) omijam wieeelkim lukiem. Dla mnie najgorszy nosnik jaki kiedykolwiek mialem. Tak wiec z tych dwoch polecam Benq (kupowalem je za 1,39pln - jak za darmo!!!)
|
Cytat:
Ale nie pamiętam dokładnie :nie: Może uda mi się pożyczyć - to zrobię jakiś wykres :taktak: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:19. |