![]() |
Cytat:
A dokladnego linka do teko filmika mozesz podac?? Dzieki... |
Cytat:
|
Cytat:
Przejazd 5/1 GG : 4855893 oraz 902938 |
dokladnie
|
Nośńik
A jaki nośnik waszym zdaniem jest lepszy Esperanza DVD-R czy Princo a może Magnetik :mruga: ??!!
|
Cytat:
|
Nośnik
Ale przy kupnie nie bede wiedział czy to jest od Gigastora!!Chodzi mi ogulnie!!
|
Jezeli jest w pudełku slim i jest to 4x to napewno od gigastore :taktak:
|
Teraz trudno jest dostac Espere x4 nie z GSC. Prawie wszystkie czworki na rynku sa juz z GSC - nawet jezeli nie ma napisu Special Edition lub Super Quality Edition.
|
No nie do końca. Około tydzień temu kupiłem jedną w Carrefourze i jest to niestety AN31.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
W marketach płytki w kosmicznych cenach zalegają całymi miesiącami :O I tam takie wykopaliskowe nośniki to niezłe dziwolągi Ja także nabyłem w Carrefour Esperę w slimie i to także AN31 Już jej nie mam, a to wykres ze źle ustawioną PI/PĄ:mruga: na 812@832 VS04 burn x4 |
tak sobie patrze na te wykresy i nic nie rozumiem:) wiem tylko, ze im mniej i mniejsze slupki tym lepiej. co oznaczaja te PI i PO? dzlaczego PO przewaznie jest duzo wyzsze? jakie sa dobre wartosci PO aby plyta mogla byc uznana za dobra?
|
PI = 280 błedów
PIF = 4 błedy przy ECC[8/1] :taktak: |
heh' sorry, ze taki laik jestem, ale ECC to co? jak na razie siedze pare godzin i studiuje forum, a co ciekawsze i wazniejsze rzeczy sobie zapisuje w pliku tekstowym;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |