![]() |
Cytat:
plyty sa tylko polscy dystrybutorzy nie racza ruszyc tylka i sciagnac to od producenta |
Płyty DVD
Mam takie pytanko kupiłem dzisiaj Nec'a ND-2500A i czas wybrac się po płytki.Mam zamiar zakupic jakieś verbatimki DVD-R i teraz tak jeżeli będzie na opakkowaniu pisac ze max predkasc nagrania to 4x nagrac 4x czy dać więcej jak sadzicie (Dla PS2 dam 2x dla pewnosci głównie chodzi mi o filmy)?? i jeszcze zastanawiam sie nad Esperanzami ale to bede nagrywał na nich tylko filmy dla znajmoych bedzie na tym u nich łykac odtawarzacz DVD (stacjonarny)??
PS.Dla znajomych oczywscie chciałbym jak najtaniej wiec jeszcze wspomne ze w carrefour widziałem po 2 zł MediaStory w slimach i nie wiecie czy na tym tez nagra sie film i bedzie zarło stacjonarne DVD??!! |
Cytat:
|
Polecam verbatimy od mcc (mitsubishi chemicals) masz pewnosc ze wszystko bedzie ok a co do esperanzy to ja nie polecam , sam mialem kolo 150 nosnikow i teraz robia za podstawki do kawy . Lepiej wydac troche wiecej albo kupic w internecie za grosze niz pozniej pluc sobie w brode . pozdrawiam
|
Dvd-r
Kupiłem dla siebie jednego Emteca DVD-R "For General use" nie było Verbatimów więc wziołem tego Emteca mysle że nie powinien byc najgorszy tylko nie psize jaki speed mozna najwiekszy na nim wypalic!!??I kupiłem 10 Esperanz DVD-R "Super Quality Edition"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już Platinum 8x są za 3,20zł w Komputroniku więc nie już co mówić o tanich nośnikach :nie: A Verbatimy jeszcze taniej na allegro :taktak:
|
platinium x8 sa po 2,40 zl w cdlandzie (wychodza tak jak wezmiesz na szpuli 25 szt), a verbatimy x4 po 3,5 zl (wychodza tak ja wezmiesz na szpuli 10 szt) jedne i drugie +r
|
Aha przypomniało mi się Turboni miałeś dostać reputkę to Ci właśnie ja daję :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:42. |