![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.01.2003
![]() |
Awaryjność Lite-On'ów
Witam!
Dawno mnie nie by było. Jedank wpadł mi do głowy pomysł na post. Chciałbym, aby każdy kto doświadczył jakiejś usterki, wad bądź szkodzenia nagrywarki Lite-On. Nie myślcie, że to jakaś dyskryminacja względem innych wypalarek. Poprostu chodzi mi o określenie awaryjności danej marki. Taki test na 100 000 km ;-). Tak więc proszę od dokładny opis, co się stało, po jakim okresie użytkowania i podczas jakiej czynności (oczywiście z nagrywarką ;-)). Jeślicoś jeszcze wpadnie mi do głowy, to napewno nie omieszkam umieścić na forum. Pozdrawiam i zapraszam do postowania.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
a wiec tak:
Droga redakcjo ![]() jestem szczesliwym posiadaczem wypalarki marki LiteOn - model 40125S, roczkik 2002 (wczesny wrzesien), przebieg ok 500 pltytek (nie wiem ile dolkadnie bo licznik gdzies mi sie zapodzial ![]() ![]() serwisu nigdy nieodwiedzila, wypala b. dobrze i b. szybko istny cud ![]() ![]()
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Takie odpowiedzi minie cieszą...
P.S. Zauażyliście, co się stani jak zaznaczycie mychą buźkę: ![]() Zupełna odwrotność.
#4 |
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•
Data rejestracji: 14.04.2003
![]() |
hi
rowniez posiadam liteka 32123S @ 40125S i musze powiedziec ze jest to moja 2 nagrywarka zaraz po lg 8081b (1,5 roku) i w sumie jestem zadowolony, plytek pale kilkanascie tygodniowo a czasem nawet po 15 dziennie i ani pisku z jej strony ![]() c ya p.s. chyba nie bedziesz mial zbyt wiele postow o niewpelnisprawnej bagrywarce, no chyba ze od jakiegos niedoswiadczonego wlasciciela ktory myslal ze zrobi z niej rakiete ![]() Ostatnio zmieniany przez DimSim : 17.04.2003 o godz. 15:04 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Najlepiej będzie odesłać petenta na ten post i styka!
![]() |
#6 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Wiec posiadam wypalarke 40s swietnie nagrywa , nigdy się nie zepsuła , co do przebiegu to userzy którzy mnie znaja to wiedza ile
![]() Pozatym uważamiż to najlepsze nagrywarki w stosunku cena/jakosc. |
![]() |
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lite-on 48125S. Kupilem niecale pol roku temu. Fakt, ze nie uzywam specjalnie czesto, ale z setke plyt juz chyba wypalila i na razie (i mam nadzieje, ze juz zawsze) zadnych problemow. Nie jest tak zle z ta awaryjnoscia
![]() ps: A buzka faktycznie ciekawie wyglada zaznaczona ![]()
#8 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Również posiadam model LTR-32123S kupiony w lipcu 2002 (wtedy najszybsza ).
Wypaliłem już trochę i jestem z niej zadowolony. W sumie uszkodziły się mi tylko 3 płyty - ALE Z MOJEJ WINY. Nagrywam wolno i praktycznie "źre wszystkie płyty" Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.10.2002
![]() |
Mój litek 40125S od października ub.r. pali bez żadnych problemów. Ile tych płytek było? Nie liczę. Ale na pewno ponad 3 setki. Oby tak dalej
![]()
#10 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ale odpowiadacie mu dokladnie na jego pytania
![]() ![]() ![]() czyta... to tak jak zapytal bym w sklepie o sok a dostal kartofla ![]() ![]() Gosc pytal jasno i wyrazie - czy kiedykolwiek mieliscie awarie z Litkami?? - a kazdy wyjezdza ze ma Litka takiego i takiego i ze nie z nim zadnych awarii... widac jak kazdy z nas czyta posty... ![]() P.S. Ja mam Litka LTR-48125S i nie mialem z nim jeszcze - i oby tak dalej - zadnych awarii... Nagralem juz okolo 300CD i szczerze polecam bo zwalilem tylko 4szt... Jak wszyscy to i ja ![]() A tak prawie na temat - nie znam nikogo komu by sie jakis Litek zwalil ![]() ![]() ![]() ![]()
#11 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
[QUOTE]ZbigNieff napisa***322;(a)
[B]...[B] Zgłupiałeś czy Ci odbiło? A może poprostu nabijasz sobie licznik postów - patrz na jakość a nie na ilość bo to nie idzie u Ciebie w parze: świadczy o tym ilość postów w tym topicu. 8)
#12 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
[QUOTE]esem napisa***322;(a)
[B] Cytat:
na Red Faction 2 na PC - DRUSS mial tez taki problem!!!!!! Wiec nie pisz glupot pochopnie!!!!!!!!!!!
![]() |
#13 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#14 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Re: Awaryjność Lite-On'ów
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
nie wiedzieć czemu mnie również pojawiły się zdublowane posty w topicu z życzeniami |
|
![]() |
![]() |
|
|