![]() |
Te które działają i kopiują wszystko co się da !!!
|
Re: Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze?
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
...jak dziecko... |
Ja nie biore udzialu w tej ankiecie. Dajcie juz sobie spokoj z tymi tematami. Jak ktos chce zobaczyc zdanie wiekszosci forumowiczow to poszukajcie w archiwum posta: Dlaczego narzekacie na LG. Najlepsze jest zakonczenie tego. TYLKO TYLE
|
Cytat:
|
Moja tez jest najlepsza :P
|
Cytat:
|
Cytat:
nie klocmy sie wiecej, bo i tak mojej zadna nie dorowna. a jaka mam, coz... jest w postach. MOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJAMOJA |
Jak zwykle wszyscy sie myla. To moja nagrywarka wypadla najlepiej w testach, akurat trafilem na najlepszy egzemplarz najlepszej nagrywarki na swiecie, no i w calej galaktyce wiec to moja nagrywarka jest ta najlepsza. 8)
|
Cytat:
A tak naprawde zakonczmy ten temat. |
Wszystki są dobre do puki chodzą:-D :-D :-D :-D 8)
|
Witam !
K .... wa mać ile jeszcze razy będziemy wałkoniować ten temat ! Przecież wiadomo że każdy poda swoją / choćby był to największy szajs w tym układzie słonecznym / lub tę którą chciałby mieć ale nie moze bo ma inną patrz początek zdania lub nie moze sobie na nią pozwolić ! Bez obrazy ale jak Ci się nie chce klikać mati no to wogóle przepraszam bardzo ale po chusterczkę Ci komputer !!!! Przepaszam bardzo ale miałem zły dzień! :) PS: W ankiecie jest krypto reklama LG / ponieważ autor takową posiada / nie wykożystane są wszystkie pozycje max 10 a jest 7 więc autor mógł dodać jeszcze ASUSA Plextora no i choćby RICOHA ! Niech ktos mi powie czy ma aktualnie napęd Creativa podejrzewam ze nie !! Dziękuję. |
a cyberdrive i polsport :) :-D :-D
|
Jednak mimo wszystko Image Recorder to najlepsza nagrywarka!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:07. |