![]() |
mati1700 mnie to nie urazilo :) moglbym cos napisac na odwalke ale po co za dlugo juz czytam to forum zeby siem irytowac! Poprostu nie bede czytal wiecej takich postow i juz, dla mnie sa one bezsensowne(to jest moja opinia), a tym bardziej nie bede w nich odpowiadal! ja bede zadowolony i ty bedziesz :)
Pozdro dla wszystkich ! |
Cytat:
|
w tajemnicy moge zdradzić , że mija nie jest zła. przynajmniej ten cham z kiosku tak mówi:)
|
najlepiej jakby moderator zamknol posta
|
zgadzam sie bo niedługo dojdze do bujki:)
|
Przyłączam sie do apelu - posta należy zamknąć. Niektóre odzywki są poniżej krytyki. Jak ktoś chce się wyładować to na IRC był kiedyś taki kanał "bluzgi". Może tam ? :-D ;)
|
Kiedyś może były duże różnice, ale teraz się one zacierają, a czasami są wogóle niewidoczne. Po co wogóle ta dyskusja skoro i tak każdy zagłosuje na tą jaką posiada.
|
proponuje zalozyc posta rozjemczego
i mozna sie przepraszc przez nastepne 300 postow;) |
Teac
Najlepsze nagrywarki to oczywiście Teac i niema oczym mówić :-D
|
Wszystkie istoty na świecie, te mniejsze i te większe wiedzą, że nagrywarki firmy TDK są najlepsze 8)
|
A pamiętacie dyskusje o ASUS'ie. Bodajże Travis założył topic i wszystkich wyzywał, bo jego jest najlepsza i ch**, ale już go tu nie ma przynajmniej pod "Travisem":-D :-D :-D
|
Nie no kto otworzył ten stary topic.....ludzie gdzie wy grzebiecie......
|
Cytat:
Monti odgrzebal nawet posty z wrzesnia zeby je pozamykac - oczywiscie prosby o rzeczy o których nie wolno nawet mówić:-D ;) |
najlepszy jest TEAC8)
|
Najlepsza jest MOJA a ja mam TEAC
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:28. |