Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jakie-nagrywary-twoim-zdaniem-sa-najlepsze-10633/)

jan 3 sobieski 20.09.2002 15:21

najlepszy jest Teac bo ja go mam

bgn 20.09.2002 16:47

fakt - najlepsza jest wlasna nagrywarka. Nic dodac nic ujac. Mam dwia bardzo stara i stara i obie sa najlepsze - bo po prostu wiem co potrafia, mam do nich soft i dosyc poprawnie sie nim posluguje

bgn 20.09.2002 16:49

P.S. a ty Mati zamist sie klocic z Bartkiem i robic beznadziejne ankiety lepiej byc sie czyms pozytecznym zajal.Mlody jestes ,umysl masz chlonny, w szkole narazie nie ma co robic - to zycie przed toba

oldgringo 20.09.2002 16:58

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
P.S. a ty Mati zamist sie klocic z Bartkiem i robic beznadziejne ankiety lepiej byc sie czyms pozytecznym zajal.Mlody jestes ,umysl masz chlonny, w szkole narazie nie ma co robic - to zycie przed toba
bgn a porad małżeńskich nie udzielasz? ;p

mati1700 20.09.2002 17:16

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
TO BD się ze mną kłóci NIE JA.Poza tym to skąd wiesz czy ja mam co robić czy nie? Otóż 3 klasa LO wbrew pozorom wcale nie jest taka łatwa!!!Nauki od cholery ,a nauczyciele gorsi po wakacjach niż przed wakacjami :(

TVC 20.09.2002 17:32

moim zdaniem takie tematy sluza do nabijania sobie licznika , co to jest za wogole za pytanie, ban odrazu na takie tematy i koniec!bgn dobrze prawisz i chwala ci za to!

lopus 20.09.2002 18:16

Po*******one te ankiety,jeden sie pyta o penisa a może chodziło o tenisa.Nie macie pomysłu na nowy temat?Stawiać pytania retoryczne to ja też potrafie i co ja będe kłócił sie nad wyższościa nagry firmy X nad Y jak to całe badziewie robią skośnookie dzieciaki w Chinach ,na Tajwanie i Bóg raczy wiedzieć gdzie jeszcze.

gips 20.09.2002 18:34

haha

powinno byc Jakie nagrywarki sa najlepsze i z jakiego predzialu cenowego - moze i do 400 zeta to lite on'y sa najlepsze bo lg to wielka kupa - no chyba ze trafisz na dobry model LG bo roznie z nimi bywa. ja tam uznaje TYLKO YAMAHA tylko ze to troche inny przedzial cenowy

mati1700 20.09.2002 19:05

****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.A nie taki tvc *******i głupoty a sam gówno robi.A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)

Weron 20.09.2002 19:11

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
****a MAĆ chodziło mi o ankietę sprawdzającą co uważają użytkownicy forum.A wy zaczeliście napierdlać MOJA JEST NAJLEPSZA.Jak ****a tacy jesteście to sami wymyślcie ciekawy temat.A nie taki tvc *******i głupoty a sam gówno robi.A i wali mnie cenzura możecie mnie za to uciąć *** mnie to obchodzi.Niestety na tym forum trafiają się jednak coraz większe ****y (jedynie yahol i sid the rat to normalni loodzie no i jeszcze paru sie znajdzie ,a reszta to ludzie bez polotu i finezji smutni jak ***** babci arnoldy)
Chyba sie zdenerwowal:)

lopus 20.09.2002 19:56

Co ja mam powiedziec jak pare miechów za Teaca24 dałem 6,5 bańki a teraz kumpel kupił 40x za 280 zeta to które są najlepsze.Ze ja zawsze musze miec wszystko pierwszy i przepłacac? a jak do sprzedania to za symboliczną złotowke.
Mam Teaca 524E i w tej chwili on jest najlepszy.Oryginałow nie kopiuje wiec nie ma sprawy,a do danych i audio wystarczy.

Laser 20.09.2002 20:31

Cytat:

Otóż 3 klasa LO wbrew pozorom wcale nie jest taka łatwa!!!Nauki od cholery ,a nauczyciele gorsi po wakacjach niż przed wakacjami :(

Witam !

No nareszcie coś konkretnego i niestety prowdziwego 3 Klasa w LO to nie przelewki ... Ej za mało tu K.. A , K..A !

oldgringo 20.09.2002 21:00

Cytat:

Weron napisa***322;(a)

Chyba sie zdenerwowal:)

Takie tam ,zwykłe kłótnie.Jak to w rodzinie. :)

tomgoo 20.09.2002 21:19

Cytat:

nie no chyba ja jestem normalny
a smutas nie jestem:)

/||\aster 20.09.2002 21:29

Cytat:

A co maja powiedziec LG jest najgorsze a Liteon najlepszy, albo cos w tym stylu i znowu beda dymy i po co . A co do tego LO3 to moja siostra jest w czwartej klasie i jakos nie kuje dzien i noc.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12.