![]() |
Cytat:
|
No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D
|
Naprawde lubie to forum.Czasami czytajac niektorych posty mozna sie naprawde posmiac i nie mam tu na mysli konkretnych osob(zeby zaraz nie posypaly sie gromy na moja glowe).
Hehe.:-D :-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mówił wam ktoś, że bredzicie ? Najlepszą nagrywarke ma SqnHead. Jak pisze w jednym ze swoich postów: "...mój Teac CD-W524E jak był oryginalny miał bios 1.0B, przegrywał wszystko co było z SD2.0, po podwójnym upgrade 1.0C i 1.0D. Trzaska wszystko SD 2.51, TAGES i inne pierdoły...". To dopiero jest nagrywarka !!! A nie jakieś nasze żałosne nagrywareczki :-D :-D :-D
Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;) |
Cytat:
|
chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej :)' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze
post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z Zipem i TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc? |
Świeta racja Sid.I przydałby się nowy dział na forum ,do którego można by przerzucać najbardziej jajcarskie posty dla rozrywki znudzonej gawiedzi.
|
Cytat:
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić. |
nie musimy sie lubic - przyznaje jednak ze twoja wypowiedz mogla miec jednak jakies wytlmacznie (malutkie!) w slowach matiego - jednak reakcja i stopien agresji sa nieuzasadnione - NICZYM
|
Cytat:
|
Cytat:
oki. :-D :) :-D |
:-)
tez sie wycofuje - koniec tematu z mojej strony :) |
Z powodu przerostu formy nad treścią (czytaj: chamstwa) ankieta OFF8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |