Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jakie nagrywary twoim zdaniem są najlepsze? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jakie-nagrywary-twoim-zdaniem-sa-najlepsze-10633/)

mati1700 20.09.2002 22:26

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

ale tego, to już nie zauważyłem. cholera, muszę zacząś trenować abstrakcyjne postrzeganie...:-D

Aqua et panis est vita canis - woda i chleb jest życiem psa ;)

oldgringo 20.09.2002 22:27

No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D

Weron 20.09.2002 22:27

Naprawde lubie to forum.Czasami czytajac niektorych posty mozna sie naprawde posmiac i nie mam tu na mysli konkretnych osob(zeby zaraz nie posypaly sie gromy na moja glowe).

Hehe.:-D :-D :-D

mati1700 20.09.2002 22:28

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
No,no,no panowie ten pościk robi się coraz bardziej interesujący.Taki typowo weekendowy.Można powiedzieć sól tego forum.Wyrafinowane słownictwo,cięte riposty ,zabawa dla prawdziwych gentelmenów.:-D
;)

oldgringo 20.09.2002 22:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

polecam jogę

Jak najbardziej.Ja praktykuję Tantra Jogę od 12 lat.Rezultaty przechodzą najśmielsze oczekiwania.

Sebastian997 20.09.2002 22:54

Mówił wam ktoś, że bredzicie ? Najlepszą nagrywarke ma SqnHead. Jak pisze w jednym ze swoich postów: "...mój Teac CD-W524E jak był oryginalny miał bios 1.0B, przegrywał wszystko co było z SD2.0, po podwójnym upgrade 1.0C i 1.0D. Trzaska wszystko SD 2.51, TAGES i inne pierdoły...". To dopiero jest nagrywarka !!! A nie jakieś nasze żałosne nagrywareczki :-D :-D :-D
Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;)

oldgringo 20.09.2002 22:59

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
i inne pierdoły...". Czy ktoś jeszcze ma sprzęt kopiujący TAGES ? ;) ;) ;) [/B]
Moja kopiuje tylko "inne pierdoły". :)

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:13

chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej :)' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze

post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow

tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi

inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z Zipem i TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc?

oldgringo 20.09.2002 23:20

Świeta racja Sid.I przydałby się nowy dział na forum ,do którego można by przerzucać najbardziej jajcarskie posty dla rozrywki znudzonej gawiedzi.

mapsajm 20.09.2002 23:21

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow

wydaje mi się, że się już nie polubimy. szkoda, też lubię broń...
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić.

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:26

nie musimy sie lubic - przyznaje jednak ze twoja wypowiedz mogla miec jednak jakies wytlmacznie (malutkie!) w slowach matiego - jednak reakcja i stopien agresji sa nieuzasadnione - NICZYM

mati1700 20.09.2002 23:28

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

wydaje mi się, że się już nie polubimy. szkoda, też lubię broń...
chyba już pójdę się napić, bo na trzeźwo nie wiem, co mogę jeszcze wymyślić.

Tylko bez kłótni dobrze! tylko bez kłótni !!!!

mapsajm 20.09.2002 23:30

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)

Tylko bez kłótni dobrze! tylko bez kłótni !!!!

:-D :) :-D
oki.
:-D :) :-D

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 23:31

:-)
tez sie wycofuje - koniec tematu z mojej strony
:)

Monter 20.09.2002 23:44

Z powodu przerostu formy nad treścią (czytaj: chamstwa) ankieta OFF8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30.