![]() |
PS. Nie mowie ze Plex to nie jest elita nagrywarek. Wydaje mi sie ze sa po prostu przereklamowane i o wiele za drogie w stosunku do swoich mozliwosci.
Co do mercedesa i daewoo to znowu nie zalapales... wylaczenie tego systemu mialoby pomoc (wg recenzenta) w uniknieciu sieczki wiec Twoj argument jest bez sensu (jak wiekszosc Twoich wypowiedzi zreszta). |
O rany... ale z toba jest ciezko. Napisalem Ci ze i na Litku nie widac tego na kazdej plycie. Dalem link do niezaleznej strony na ktorej jest napisane ze ta twoja sieczka pojawia sie tez na Teacu, nawet obrazek zalaczylem cobys sie za bardzo nie nadwyrezyl ... i co jeszcze trzeba zebys zrozumial?
|
Cytat:
BTW: Heh chciałbyś wyłączyć ASR w mercedesie żeby go porównać z Daewoo :-D |
Re: Re: Re: Re: Sieczka
Cytat:
BTW: Ja cie o cierpliwość nie prosiłem:-D |
Re: Re: Re: Re: Sieczka
Cytat:
Jak pale na śmieciu to też nic nie widać:-D |
Ilość załączników: 1
Kurcze poczatkowo zalaczylem nie ten obrazek co trzeba a teraz nie moge dorzucic zalacznika... tym razem powinno byc ok
|
Cytat:
a takze obrazek na wypadek gdyby redakcja CDRinfo okazala sie podstepnymi kapitalistycznymi wrogami klasy robotniczej uzywajacej jedynej slysznej marki nagrywarek Liteon (czyzby mnie ponioslo? hahaha) |
hahahahaahaaaaaa
dobre heheeee Lite ony r0x!!! ;) ;) ;) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Jeszcze jedno zeby zamknac Ci w koncu buzie ;-D
Z recenzji na CDRinfo o Plexie 24X "Szkoda też, że użytkownik nie może wyłączyć systemu PoweRec2 (np z poziomu oprogramowania Plextor Tools). Czasami na niektórych nośnikach zapisanych z prędkością x24 zobaczyć można miejsca, w których nagrywarka przerywała zapis aby za chwilę go rozpocząć z większą szybkością. " I co nie widać sieczki?? hahahahahaha |
Re: Re: Re: Sieczka
Cytat:
No i co z tego ze nie widac! Ja u siebie na Litku tez widzialem ja moze ze dwa razy jak na jakims smieciu palilem X24!! Zmien plyty!! Cytat:
EOT z mojej strony... |
obydwie nagrywarki sa b.dobre...
Kazda ma swoja wady i zalety... Ale te wady i zalety zalerza od tego ile mamy floty i jaki mamy sprzed =]]]]] |
To ja mam złoty środek:
LiteOn i... Plextor :) |
Teraz to mi go zaplombowali na dwa lata - potem na pewno tak zrobię - szkoda tej gwarancji mi jednak :)
|
=] problem?? [=
Do wszytskiego masz instrukcje =] Jak ja pierswszy raz skladalem PC to zjaralem plyte glowna, ale sie na bledzie nauczylem i teraz trwa to z 20 min. i wszystko gra =]]] Rozlurz swoj komputer i zobacz jak jest zlorzony... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:12. |