![]() |
Wiec to bedzie tak:
Nie przegrywasz gier , co najwyzej nagrywasz dane, plyty z danymi - plextor Przegrywasz gry , audio oraz dane - lite on Generalnie co mogę ci polecic to kupno liteona w przypadku kiedy w komputerze nie bedzie dobrego cd romu lub dvd Nic tak nie psuje humoru jak zepsute nagrania, a niestety plextor fatalnie czyta (rippuje) porysowane plyty audio. |
Jak widzę a w zasadzie czytam zdania są podzielone. Ale sądzę, że każda wymiana poglądów służy dobrze i nie premiuje lub dekraduje jednych producentów kosztem drugich. O tyle uważam, że mogę pytać o tak drażliwe kwestie, gdyż mam zamiar kupić Pierwszą nagrywarkę w życiu. A więc Zero doświadczenia.
|
A ja polecam ci dwa Liteony za cenę jednego Plextora...
|
Polecam Plextor'a sam mam takiego i nie narzekam 8)
|
Plextor
Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, Plextor, :cool:
|
Lite-ON czy Plextor
Poczytałem trochę recenzji i opisów na temat nagrywarek tej wirmy od 32 x w górę. Recenzję wskazują, że najlepiej sobie one radzą z zabezpieczeniami płyt audio oraz charakteryzują się b. dobrymi parametrami. Wspierają także praktycznie wszystkie nowe technologie (rozwiązania). Do wczoraj byłem zdecydowany na Plextora 4012TA teraz już ogarniają mnie wątpliwości co wybrać. Jakie jest wasze zdanie ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:59. |