![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Sieczka
Cytat:
|
Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
Cytat:
Pozdrawiam QLogic |
przeszedlem juz rozny sprzet, od HP, poprzez teaca i Lg itd. teraz mam liteona i jest cool. szczegolnie za ta cene.
zreszta spor nie ma sensu, bo kazdy uwaza swoj sprzet za najlepszy. |
Cytat:
Poczytaj jego poprzednie posty ;-))) Jeszcze cie nieprzekonał, że LiteOn jest "beee" a Plextor "cacy" ? Bo mnie tak - w poniedziałek z rana lece do sklepu po Plextora, albo lepiej po dwa ;-))) A tak poważnie - może zaczniemy jakis inny temat, co ? Ten jest mało konstruktywny. |
Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
Cytat:
Caly dzien PC jest wlaczony i siedzi na DC... Ostatno zaczelem szukac serverow FTP... ale zadnego dobrego nie znalazlem... oprocz tego mam qmpla (takrze filmo cholika) co w danej chwili ma ok. 700 filmow... Gdy kupilem nagrywarke (bo mialem za malo miejsca na dysku) zaczelem nagrywac na CD... w danej chwili mam ok. 350 CD wypalonych a za pare dni ide do wyrzej wymienionego qmpla po 500 filmow... dlatego pytalem sie gdzie najtaniej kupic CD (w miare dobraj jakosci) |
Re: Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
dokladnie!
ja czekam jak uzbiera sie te 60GB, ide do media marku kupuje z 100CD (i z 8 browarow) i wale cala noc =] |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
a o mount rainierze pisalem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Sieczka
Cytat:
Plextor po zmianie prędkości kalibruje moc lasera i żadnej sieczki nie widać!!! Nagraj sobie w ten sposób płytke audio to nie tylko zobaczysz sieczke ale takze usłyszysz!!!:-D |
Cytat:
BTW: A Ty jaką masz nagrywarkę? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |