![]() |
Tak, to prawda 100 % racji - ale nie każdy umie sam złożyć pc
|
servisu??
A po co kupowac PC w servisie?? - biora min. 20% ceny PC - Daja plaby i inne gowna - Aby cos ci naprawili to musisz czekac z 2 mies. - i zbytnio nie wiesz co masz w PC ;-) jak to jest podlaczone itd... - a jak chcesz aby ci wlorzyli "kieszen na dysk" to im placisz za ta trudna operacje z 50 zl =] Ja tam wole pojechac na gielde kupic co trzeba i to zmontowac... (na wszystkie czesni jest gwarancja min. 2 lata) i nie daja zadnych pier*****ych plab ;-) |
Podobno nagrywarka jest dobra albo zła - szczęście też ma tu swoje 5 groszy. Gwarancja wydaje się więc niezbędna. Kłopot jest tylko z zaplombowanymi komputerami - trzeba chyba całego peceta wlec do serwisu ....
|
Re: re:
Cytat:
|
re:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
BTW: A Ty jaką masz nagrywarkę? |
Re: Re: Sieczka
Cytat:
Plextor po zmianie prędkości kalibruje moc lasera i żadnej sieczki nie widać!!! Nagraj sobie w ten sposób płytke audio to nie tylko zobaczysz sieczke ale takze usłyszysz!!!:-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a o mount rainierze pisalem |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
dokladnie!
ja czekam jak uzbiera sie te 60GB, ide do media marku kupuje z 100CD (i z 8 browarow) i wale cala noc =] |
Re: Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Plextor VS LiteON
Cytat:
Caly dzien PC jest wlaczony i siedzi na DC... Ostatno zaczelem szukac serverow FTP... ale zadnego dobrego nie znalazlem... oprocz tego mam qmpla (takrze filmo cholika) co w danej chwili ma ok. 700 filmow... Gdy kupilem nagrywarke (bo mialem za malo miejsca na dysku) zaczelem nagrywac na CD... w danej chwili mam ok. 350 CD wypalonych a za pare dni ide do wyrzej wymienionego qmpla po 500 filmow... dlatego pytalem sie gdzie najtaniej kupic CD (w miare dobraj jakosci) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:08. |