![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dla mnie dos wlasnie nie jest trywialny. jakas gula w gardle mi rosnie i rączki latają jak go widzę. ale pewnie jestem wyjątkiem ![]() flashowalem takie same combo: mialem jakies problemy z pamiecia, flasher nie chcial sie odpalic, ale niestety nie wiem co to bylo, zreszta restart kompa pomogl |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
To niestety prawda; ja też miałem problemy z flasherem dosowym, tylko już nie pamiętam, przy jakiej okazji (chyba z nagrywarką 32x); gorsze jest to, że starsze modele LG mogą nie być kompatybilne z mtkflash, więc człowiek może być skazany na ten program LG.
Ale w ogóle wydaje mi się, że w DOSie po prostu mniej jest czynników, więc i mniejsza szansa, że coś pójdzie nie tak. Ale i tak więcej się teraz słyszy o problemach z flasherem windowsowym LG. Ja chyba teraz nie bawiłbym się z nim w ogóle, tylko wyextrahował z niego BIOS *.hex i wgrał go mtkwinflashem - tak na wszelki wypadek.
|
|
#18 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() |
puch..... prosze cie o pilny kontakt poprzez maila robcius@wp.pl lub gg 1576948 z gory dziekujue....
ps oczywiscie chodzi o ten model combo a konkretniej o nieudanej probie flashowania biosu, po tym combo jest wykrywane w biosie OK i w systemie tez ale nie moge wysunac tacki i ponownie sflashowac |
|
|
![]() |
|
|