![]() |
Cytat:
Sam już się trochę dziwię, że to nie chce chodzić. Może na chwilę odepnij DVD? Ale nie wiem czy to coś zmieni. Dobrze przeczytałem - CloneCD nagrywa Ci obraz z dysku? Jeśli tak, to sprzętowo wygląda, że jest dobrze, tylko coś z Nero i Alkoholem jest nie tak jak powinno być. Jeśli możesz, to umieść kolejne obrazki jak ustawiasz nero do nagrywania (kolejne zakładki - coś jest jednak źle zrobione. Sprawdź jaką wybrałeś nagrywarkę w zakładce Nagrywarka-wybierz Coś jest nie tak ustawione jak byc powinno. Gdybt była zwalona LG, to przecież nic nie nagrałbyś, tym bardziej w trybie on-the-fly. Narazie |
Cytat:
To co jeszcze mi przychodzi do głowy to fakt iż może kontroler dysków jest uszkodzony? |
Zainstalowałem Alcohol 120 i nagrywarka jwest zaznaczona na kolor czerwony.
Chyba jest jednak popsuta . Co wy nato ? Sciągłem najnowszą wersje Nero ale wywala jakieś 3 błędy i nie chce się zainstalować :( |
akuje mi błąd przy Nero info toola , dwa razy ponownie instalowałem Nero i jest to samo
|
Tyle ze na Me to chyba potrzeba aspienum.vxd a nie wowpost.exe, wiec porownywanie duzo nie da :) - force istaluje inne pliki na 98/Me a inne na systemy NT/2k
Zobacz jeszcze czy nie masz symulacji wlaczonej w nero co ? :) Odpal jeszcze Nero info toola - moz znajdziesz cos podejrzanego :blee: |
na dole pisze : Aspi ...........
One host adapter has been detected i rużnica 22603 i 7743 nie wiem czy to ma jakieś znaczenie . |
no lipa ,pokazuje jagdyby nagrywał i pisze że powiodło się nagrywanie , a nagrywarka nawet się nie uruchomiła :)
dziwne żeczy |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
No i zobacz co sie teraz dzieje z nagrywaniem.
|
a widzisz! Ja zawsze wszystko instaluje na świeżutkim systemie. Może to głupie porównanie, ale tak jak roślinki lepiej rosną na dobrze przygotowanej żyznej ziemi niż na jałowej, zachwaściałej
Po formacie wgrałem najwarzniejsze programy i zrobiłem Backup Wczoraj zrobiłem Format c: wgrywałem wszystko , i sprawdziłem efekty, no ale lipa , i powruciłem do Backupa |
WNASPI32.DLL 4.60 (1021) 09/10/99 45056
WINASPI.DLL -TO SAMO TO SAMO 5600 APIX.VXD TO SAMO TO SAMO 22603 ASPIENUM.VXD TO SAMO TOSAMO 7743 |
a widzisz! Ja zawsze wszystko instaluje na świeżutkim systemie. Może to głupie porównanie, ale tak jak roślinki lepiej rosną na dobrze przygotowanej żyznej ziemi niż na jałowej, zachwaściałej;) starej itp. tak lepiej wszystko instalować na systemie czystym od starych plików i innych zbędnych już programów, które mogły także zawierać błędy:)
|
po formacie nie było efektu więc przywruciłem sobię backup dysku i z tąd tyle tego .
własnie ściągam ten program zaraz naPISZĘ w Clone Cd jest teraz wszystko ok , nagrywa z lustra , po ponownym zainstalowaniu nero , nadal nic się nie dzieje |
Przybek! Przeciez formatowałeś dysk, więc skąd ta miesznina tych programów i zamieszanie w dll'lach? Nie wgrywaj czasem tego co popadnie tylko wgraj podstawowe programy do nagrywania. Ja mam np. tylko Nerona i Alcohola 120% i oczywiście z 2-3 programy pomocnicze ;)
|
Ilość załączników: 1
Masz na wszelki wypadek.
Kill, install i potem reset. Mozna jeszcze zresetowac miedzy kill i install ale nie trzeba. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |