![]() |
Widać zrobił:
"IDE HDD Auto-Detection Press Enter IDE secondary Master Auto" Czekamy, co dalej. |
0" nic mi nie mówi, do jakich pozycji to się odnosi?
wszędzie po niżej Sprawdź, czy prawidłowo masz ustawione zworki master/slave w nagrywarce i DVD. Tak jest dobrze Wypisz te błędy z infotool. Infotol spowodował wystąpienie błędu w - nieznany - CleneCD działa dobrze? Dasz radę skasować/nagrać obraz płyty po dotychczasowych zmaganiach? Tak Tak na wszelki wypadek, spróbuj odłączyć DVD i nagrywarke, zrestartuj, podłącz samą nagrywarkę, zrestartuj i sprawdź efekty, potem dopnij DVD. Na coś trzeba jakoś wynaleźć tę przyczynę. Sprubuje __________________ |
0" __________________
|
Skoro Clone działa dobrze: nagrywa w locie, nagrywa z obrazu, to teraz czas na obejrzenie nero. Jesli Clonik działa dobrze, to zostaw sprzęt. Coś chyba z nero jest nie tak, pewnie numerek jest nieświeży. :)
|
teraz troszkę jestem zajęty ( praca ) ale jeszcze raz zainstaluje Nero
Pozdrawiam |
Lipa, nawet XP sformatowałem
Pozdrawiam Przybek |
Cud działa :)
Działa tylko z Nero551028 jutro coś dopiszę Pozdrawiam Przybek |
Witam
Przyczyną tego zamieszania była wersja Nero 5599 widocznie nie nadająca się do nagrywarki LG 52x24x52 . Sprawę załatwiła wersja Nero551028 . Kto by się tego spodziewał . Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc , na żadnej grupie ani forum , nie spotkałem się z taką współpracom i pomocom dla innej osoby potrzebującej. Ps . szczególne podziękowania dla Fantomasa Pozdrawiam Przybek |
Ale jaja - a tu tyle fachowych porad padło.:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:28. |