![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Ekhm... Laser ile jeszcze jesteś w stanie (w ciągu jednego kwadransu) napisać "witam"? przy każdym swoim poscie
.Co do piwa... CZESKI PILSNER JEST NAJOBLEŚNIEJSZYM PIWEM JAKIE W ŻYCIU PIŁEM (sama gorycz)!!!!! Dobra wracając do tematu jak wam się wydaje czy wyminią tą nagrywarkę na gwaranji? czy będe musiał kupić nową (jeżeli przestała działać z mojej winy)?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Gość
|
Z jakiej winy? Oddajesz uszkodzony sprzet w normalnej exploatacji.
A moze wodeczka z ryzu!(nie jakies okropne Sake) normalny destylat! CUDO! Poa jak najbardziej odpowiednia, a i rano glowa po tym nie boli (dozwolone od 18 lat!):-D
|
|
|
#36 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
No niewiem coś co wynikło z mojej nie wiedzy, i nawet nie zdaje sobie sprawy że mogło to być przyczyną uszkodzenia sprzętu. Poprostu chce się dowiedzieć co się mogło z nią stać, bo wątpie by tak sama nagle przestała działać.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ekkmłaaa ! kurde ja se smacznie śpie po wczorajszej nocy / PILSENER RULEZ / a tu kurde sąsiad wział sprzęta i balustrade szlifuje myślałem ze mu urwię tego czego nie ma ! A tak na serio to jush się wypowiedziałem jedynie przed serwisem bym sprawdził u jakieś bratniej duszy czy jest ok jak nie to do Komputer Service ... |
|
|
|
|
#39 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
WITAM ! Co do "witam" to tak z grzeczności a co do nagrywarki to service musi ją przyjąć potrzymać ze dwa tygodnie pod pretekstem testowania i - albo ją wymienia na nową Hurrraaa ! - albo ja naprawia - albo ja naprawią i każa zapłacić bo powiedzą ze uszkodzenie nastąpiło podczas nieumiejętnego lub niezgodnego z przeznaczeniem uzytkowania . Ja na twoim miejscu najpierw porozumiał bym się z właścicielem sprzętu bo co oddasz go do servisu bez żadnych papierów gw etc. wiem co to za ból jak oddawałem swoja to się doczepili ze w pudełku była instrukcja po CHIŃSKU papier A4 a teraz jej nie ma musałem zapialać 50 KM po ten papier ! |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
Sprawdź ją na innym kompie, jak nie zadziała to do saerwisu i po problemie:cool:
|
![]() |
|
|