![]() |
przetestuj prosze Esperanze Black...
bardzo mi na tym zalezy - kumpel wyjechal i nie mam dostepu do wses'a a moge kupic 100 tych plyt za 80 zeta - musze wiedziec CO to jest... |
Witam !
czy ktoś moogłby mi wytłumaczyś jak czytać te wykresy ?? |
im mniej tych c1 i c2 tym lepiej
|
Ja tez caly czas na Akossach jade , narazie zadnych problemow z nimi. Sprawdz D-Vision takie plytki jak dostaniesz, bo teraz mam mozliwosc ich kupna, wypalalem juz na nich i jest ok ale jestem ciekawy jak sie prezentuja na wykresach. W testach komputerowych wypadly elegancko.
|
Lub dajcie mi ten program bo mam jedna D-vision w domu.
|
ja wypalałem .. wszystko na Akossach ... i teraz przeżuciłem sie na D-Vision chetnie bym zobaczył testy :)
A co do Verbatim - Pastel każde Audio na tym jade :) |
Jeszcze dzis bedzie D VISION 700 i kilka innych. Cierpliwosci, wlasnie wypalam 8)
|
Wreszcie jakiś konkretny i niezależny test płyt CD-R !!!
TAK TRZYMAĆ !!! Jeśli miał byś możliwość przetestuj EMTEC CD-R High Performance Web Assistance bo ciągle na nich jade z Audio a chciałbym wiedzieć na co je stać !!! |
Ja mam pytanie, czy ten program dziala na wszystkich CDRW jak tak to bardzo bym prosil na e-maila, ja moge przetestowac Memoorexy i Fujifilm, jestem ciekawy jak wypadna.
|
Sebastian997, uważam Twoje testy za super pomysł, ale czy możesz podesłć ten program na skrzynkę przemorawicz@poczta.onet.pl , lub podać linka, chcę również poxperymentować. Dzięki i pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
TITANUM 700
Indeks wg producenta ***8211; x32 Wypalona z prędkością x24 na nagrywarce Teac This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. Disc Type, Material = CD-R, Phthalocyanine ATIP Lead-in = 97m 17s 06f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 74f) Disc Manufacturer maybe = MoserBaer,India SMART-BURN Speed Limit = 32X |
PRINCO 700
Indeks wg producenta ***8211; x48 Wypalona z prędkością x32 na nagrywarce LiteOn This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. Disc Type, Material = CD-R, Phthalocyanine ATIP Lead-in = 97m 27s 28f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 74f) Disc Manufacturer maybe = Princo SMART-BURN Speed Limit = 48X |
D VISION Black
Indeks wg producenta ***8211; x32 Wypalona z prędkością x24 na nagrywarce Teac This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. Disc Type, Material = CD-R, Phthalocyanine ATIP Lead-in = 97m 27s 06f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 73f) Disc Manufacturer maybe = DST SMART-BURN Speed Limit = 32X |
HIT Best Quality
Indeks wg producenta ***8211; x40 Wypalona z prędkością x24 na nagrywarce Teac This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. Disc Type, Material = CD-R, Phthalocyanine ATIP Lead-in = 97m 27s 06f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 73f) Disc Manufacturer maybe = DST SMART-BURN Speed Limit = 40X |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09. |