![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Teraz troche prawdy:
Gra bardzo monotonna, ciągle te same zagrywki stosują przeciwnicy. Gram na najwyższym poziomie i nie ma żadnej trudności w pokonywaniu poszczególnych leveli. Jedynie grafika powala. No ale doczekaliśmy takkich czasów że teraz gry powstają z myślą o jak najlepszej grafice a grywalność i klimat pozostały gdzieś w tyle. Może Half Life 2 przełamie tą barierę. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Na moim hardware chodzi pieknie bez zadnych tniec na 1024x768 na High Detail
czasem cos sie przytnie ale zadko a w/g mnie gra jest calkiem dobra
|
|
|
#3 | ||
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
a tak na powaznie na jakich ustawieniach grasz ??
|
|
|
|
#4 | |
|
![]() |
Cytat:
GRAM NA 1024x768 na High Detail!! Radeona podkrecilem na 425x650, wpisalem 512 tam gdzie ktos tam pisal zeby wpisac w DoomConfig, zainstalowalem strowniki do ATI te niby specjalnie pod Doom`a i gra juz w ogole sie nie tnie! I powiem jeszcze raz ze gram na HIGH DETAIL!! Jak ktos ma pomysl jak to moge Wam to pokazac czy zrobic screena, czy cos... no nie wiem - dajcie pomysl jak to zrobic??!!
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 07.08.2004 o godz. 10:38 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Gra na samym poczatku laduje jakosc tekstur dla kazdej karty osobno, dlatego nawet na gf4ti4200 w te gre mozna pograc w ultra, ale z domyslnie wlaczona gorsza jakoscia tekstur takze REi sie nie dziw.
|
|
|
#6 |
|
![]() |
Druss tak czy tak u mnie gra wyglada naprawde pieknie
|
|
|
#7 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
ClassicGOD
![]() |
jak na mzxa zoptymalizowac Dooma 3 ?? -
![]() Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
A ja sobie płynnie gram na GeForce 2 MX 400 64 MB SDR, 256 MB RAM i Athlonie 2000+ w super hiper ultra low detail w 640x480
|
|
|
#10 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A ja w gierke nagrałem na CD i pozostawie dla potomków, jakoś mi się nie chce, a teraz chyba sobie pogram chwile w XIII
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tutaj znalazłem mod'a, dzięki któremu potworki nie znikają.
Cytat:
należy mi się
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 07.08.2004 o godz. 15:41 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ClassicGOD
![]() |
A ja sobie gre sciagnolem i tak sobie na hdd lezala czekala az zwolni sie miejsce (przejde LoK: Defiance) no i sie zwolnilo mysle -dobra instaluje jutro- i tego samego wieczora jak mi ch** karte grafiki strzelil (Radeon 9600XT)... no i nie pogram bo teraz mam (zastepczo az radek z servisu nie wroci) GF2mx 64MB :\
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
A ja powiem tak. 5 lat czekania o kant dupy mozna roztrzaskac. Gra jest przecietna a dla grafiki nikt nie jara sie grami (chyba) tylko dla grywalnosci, ktora tutaj jest cieniutka. Owszem grafika jest bajerancka ale ile graczy ma takie sprzety aby sobie pograc przyzwoicie chociaz na srednich detalach. A te wszystkie mroki i ciemnosci, ktore niby mialy tworzyc ten straszny klimat sa niczym w porownaniu do klimatu chocby w Aliens vs Predator 2
Ogolnie gra mnie zawiodla i przypuszczam, ze podobnie bedzie ze Stalkerem oraz Half-Life 2 chociaz w przypadku tej drugiej chcialbym sie bardzo mylic.
|
|
|
#15 |
|
Bożyszcze nastolatek
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() |
Napaliłem się na DOOMa 3 bo nowość, super grafa itp. Ściągam przez 3 dni z kaazy 20/24h i zamiast DOOMA ściągneło mi się gówno. W****irzyłem się niemiłosiernie i dopiero powyżywanie się w MK4 sprawiło że opadły wszelkie emocje i teraz sam nie wiem - powiedzcie czy opłaca się ściągać z eMule lub torrenta przez 2 tygodnie bez przerwy [na moim wujowym łączu] lub kupić za 130 zeta [choć u piratów ceny już od 20 złotych :-)] czy dać sobie spokój i przejść w końcu Aliens vs Predator 2 ??
|
|
![]() |
|
|