![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#271 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Cytat:
Dzięki ale nadal nie wiem jak to nagrać na płyte ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#272 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To jest archiwum wilelocześciowe, w nim napewno jest plik bin+cue, który bezproblemu wypalisz Nerem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rozpakowac! masz tam archiwum wieloczesciowe
musisz zaznaczyc pierwsza czesc, wybrac z menu kontekstowego opcje rozpakuj i winrar zajmie sie reszta (koleejne archiwa zostana dolaczone) plik sfv zawiera informacje urzywane przez winrara do skontrolowania czy archiwa sa poprawne po rozpakowaniu mozesz usunac wszystkie archiwa i sfv - zostanie Ci sam obraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Przecież masz tam wszystko napisane
![]() ![]() To co ściagasz...To Archiwum typu Mutli-Span (spanned) ,czyli podzielone na części rozpakujesz przy pomocy Winrar 3.0 lub nowszy. Aby rozpakować te archiwa klikamy ppm na plik o najniższym numerze i wybieramy w menu podręcznym ..."Wypakuj...". Automatycznie rozpakuje się całe archiwum. Po rozpakowaniu powinniśmy otrzymać obraz CD przeważnie w formacie .iso lub .bin/.cue. Potem montujesz obraz do wirtuala i instalujesz grę ,lub wypalasz na płytki.
![]() |
#275 |
Wymiatacz
![]() |
Wielkie dzięki. Moja niewiedza wzięła się z tego że jeszcze nigdy nie ściągałem gier z netano i nie nagrywałem w ten sposób płytki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oki wyniki testow dooma
![]() konfig: Athlon Thunderbird 1,2GB, 512@133ram, WinFast GF2Pro 64DDR gra NIEINSTALOWANA tylko skoiowana zgodnie z opisem jaki zamiescilem na stronie 10 tej dyskusji ustawienia: 640x480 LOW, wszystko wylaczone gra zajmuje 1,56GB timedemo demo1 puszczone - wynik 12,7FPS po rozpakowaniu i usunieciu plikow pk4 gra zajela ju 3,93GB, wynik owego timedemo 13,2FPS, czyli na granicy bledu pomiaru gra intensywnie doczytywala z dysku przy wszelkich wybuchach i to najbardziej wplynelo na wynik fps znam masochistow, ktorzy by grali majac takie osiagi (a nawet gorsze), ale ja masochista nie jestm wiec miejsce na dysku zwolnione, a gra poczeka na nowego kompa ![]() edit: moja konfiguracja nie miesci sei zupelnie w wymaganiach minimalnych, moze u was bedzie lepszy wzrost po rozpakowaniu pk4
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 04.08.2004 o godz. 21:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Gość
|
czy to myka pod linuxem tak jak ut 2004 i wlasciwie wiele innych??
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#278 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znalazłem coś, dzięki czemu można przyśpieszyć doom'a:
otóż w katalogu z grą xxxx\Doom 3\base\ mamy plik DoomConfig.cfg otwieramy go notepadem i znajdujemy linijkę : seta image_cacheMegs "xx" gdzie xx to jakaś liczba. w zależności od ilości posiadanego ramu wpisujemy tam co innego. koleś mając 512 Kingstonów gdy wpisał: 128 - przyspieszenie gry + 5-7fps non stop. 256 - +10-15 klatek więcej. 384 - niewielka różnica od 256 ale zwiększył się czas ładowania poziomu - jakieś 30-40 sekund dłużej. ustawiłem u siebie na 256 i gierka śmiga jak marzenie - wcześniej często klatkowała. po rozpakowaniu plików *.pk4 nie zauważyłem, żeby gierka szybciej się ładowała. natomiast folder z grą spuchł do prawie 4,5 gb.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 04.08.2004 o godz. 22:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
jezeli woitasa sposob zadziala jakos to moze bedzie radosc...
![]() Ja zobacze jutro. CD1-100% CD2-84,7% CD3-89,7% ![]() sposob z rozpakowaniem plikow na pewno sie sprawdzi jak ktos ma szybki dysk - ja mam SATA zobaczymy...albo jak ktos ma cienki naped - ktory kiepsko czyta - np. LG 52X
![]() |
#280 |
Wymiatacz
![]() |
Nareszcie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Ja juz mam 75,1% :-)
Woitas gdzie to znalazles?
![]() |
#282 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wymiatacz
![]() |
Gra jest naprawdę dobra, wręcz rewelacyjna. Na moim sprzęciku też bardzo przyzwoicie chodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A widział już ktoś, RIP'a w necie?? bo ja bym sibie zrobił tak dla przyjemności, ale nie che mi się recznie podmieniaćplików :\, może jest programik do czyszczenia zawartosci plików, to sie pobawie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|