![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#256 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jedynym bólem u mnie jest chyba grafa. gram przy rozdziałce 800x600 - jest ok. jedynie, kiedy pojawi się dużo ruchomych obiektów, to troszkę klatkuje. ale poza tym jest ok. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Ja to jestem ciekaw, jak mi Doom III pojdzie na Radeon-ie 9700 Pro, P4 2,67 Ghz i 512 MB RAM..., bo z Alpha nie bylo dobrze - 20-40 fps...
Aha. Czy te sterowniki (Catalyst 4.9) są stabilne? Nie wiem, czy nie bedzie gorzej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Nowy na forum
![]() |
Ciekawe, czy pogram na 1024x768 ( moze byc 1280x1024:-) ), Medium Details (High bym chciał...) i Advanced Options (oprocz AA) wlaczone. I czy bedzie plynnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Nowy na forum
![]() |
Sorry ze nie edituje postu, ale to jest inna sprawa i BARDZO WAZNA!!!
Otoz przeszukiwalem internet w poszukiwaniu informacji o Doom-ie III, i oto co znalazlem na pewnym forum: http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/gen...5503352&page=0 Sam nie moge uwierzyc, ale to chyba dziala!!! Jeszcze Doom III mi sie sciaga :-), ale sprawdze!!! Jak ktos juz ma Doom-a, to plz niech sproboje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
widze ze z ta gra jest mocno cos nie tak - zabezpieczenia zerowe (nwet serial jest niepotrzebny, instalke mozna samemu spreparowac, instalowac wogule nie trzeba)
a teraz jeszcze sie okazuje ze te losie nie pomyslaly nawet o opoznieniach wynikajacych z dekompresji? zaraz musze to sprawdzic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wczoraj gralem do 3 w nocy, wiec nie mialem juz sily zeby napisac o wrazeniach, ale do rzeczy.
Gra wyglada cudnie, te swiatla, ten kilmat - palce lizac ![]() Proponuje wlaczyc sobie time demo i zobaczyc jak gra chodzi [po zakonczeniu time demo pokazane jest ile uzyskalismy fps] i dopasowac sobie opcje do najlepszej wydajnosci. Time demo uruchamiamy nastepujaco: Main menu -> alt+ctrl+~ -> [wpisujemy] timedemo demo1 -> wciskamy enter Gra jest dosyc ciemna, ale to takze mozna zmienic, jezeli komus sie nie podoba. Ja zmienilem: alt+ctrl+~ -> r_gamma 1.2 Gra wtedy w/g mnie jest o wiele przyjemniejsza, dalej jest mrocznie i strasznie ale troszke wiecej widac ![]() Wszytko jest pieknie tylko szkoda ze ciala wrogow znikaja jezeli wladuje sie w nich troszke wiecej amunicji niz jest potrzebne na zabicie potwora. Jak dla mnie gra miodzio 9.5/10, bo rewolucjna nie jest, ale jest rewelacyjna ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 04.08.2004 o godz. 18:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Dobra przyznam się: dopiero teraz przeczytałem wymagania i... WIELKIE OSRANE DUPSKO
![]() ![]()
![]() |
#264 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mily - zajrzyj do mojego postu na str 10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Mnie zostało już tylko 260 MB do ściągnięcia. Jeszcze dzisiaj mam nadzieję ją przetestuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Nowy na forum
![]() |
Mi zostało już tylko? 595MB i już jutro... będę grał!!!
Może ktoś sprawdzić, jak działa gra po rozpakowaniu archiwów?
![]() |
#268 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Tak sobie ściągam tego DOOM'a 3 i coś mnie zaciekawiło. Mianowicie w folderach do których ściąga się gra nie ma żadnych plików setup ani nawet autorun. Być może się nie znam ale wydaje mi się że powinny być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...1&postcount=10 ....................... ![]()
![]() |
![]() |
|
|