![]() |
jak nie chcecie pomuc to nie piraty sa lepsze od oryginal***243;w bo zawsze mi dzaially a ostatnio kupilem oryginal w auchan i byl popsuty(u 6 koleguw tez nie poszlo) zgubilem kwit i 20 zeta poszlo w las
|
To dobrze znalazles... Jeszcze jeden taki wyskok i ban...
|
ehh... andrzejj9
|
znalazlem tylko to ze trza kupic oryginal i nic wiecej
|
Bylo wytlumaczone wiele razy.. poszukaj dobrze...
|
powiedzcie ludzie lepiej jak sie z auta wychodzi wytlumaczy to ktos noobowi
|
atmpitbul j tez nie moge wysiasc z auta powiedz dokladnie jak to mam zrobic??
|
Ponawiam pytanie!
Nikt nie ma savów do Godfather ? Bo nie chcący skasowałem ? Chodzi mi o savy, ale tak zapisywane aby co najmniej co 2 misję były zapisane jedno na drugim, bo jak ktoś cała grę zapisywał na jednym save to nic z tego:( proszę odpisać na e-maila matievoo@gmail.com lub na forum. |
Mam problem, bawiłem się w Moich dokumentach i skasowałem przez przypadek savy do
Godfather:( Chciał bym prosić ,jak by ktoś miał savy i nie nad pisywał savyów tylko każda misje osobno lub jak by ktoś znał stronę z której by można było pobrać savy do Godfather! Proszę odpisać. |
Father
Cytat:
|
Problem
Siema mam problem z gra Gotfather wszystko jest git ale nieda sie wysiadać z auta jezeli ktos wie o co chodzi niech da mi odpowiedz:D
Pozdro |
Nie da sie :nie:
|
Mam pytanie, czy da się strzelać w The godfatrher prowadząc samochód ?
|
Standardo się wysiada spacją.
Jak brałeś z kaś craka to ,go wywal i skopiuj z płyty godfathera tego craka, ja miałem tak samo i musiałem wrócić do starego craka. |
Mam problem . Nie wiem jak wysiadać z samochodów w Ojczulku . Proszę o pomoc !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |