![]() |
Czy ktoś może mi pomóc??
Mam Godfathera ale nie moge zmienić orientacji myszki tzn. jak przesune w prawo to postać patrzy w lewo. TAk sie nie da grać prosze o pomoc!! |
Mnie dzisiaj zakladka Tom's Report pokazala Missions : 100%. Tak wiec czesc fabularna ukonczona - podsmuje ja zdaniem REWELACYJNA! Wszystkie istotne fakty z filmu sa grywalne. No i scena kiedy Don Vito mianuje mnie na swoja prawa reke - PELEN KLIMAT!!! Zostalo mi zatem przejmowanie biznesow i unicestwienie jeszcze dwoch rezydencji innych rodzin (Tataglia i Barzini juz gryza glebe ;-)). Do tego dochodzi wyszukiwanie 100 tasm filmowych i mnosto innych pomniejszych faktow. Summa summarum aktualnie licznik pokazuje 41 % ukonczenia gry, a tak 30-40% biznesow na mapie jest moje - gra jest ogromna, ale nie tak ogromna jak San Andreas i przez to trudno sie w niej zgubic - ja uznaje to za plus. No i klimat, ktorego nowe GTA moim zdaniem nie mialo za grosz. Polecam wszystkim, ktorzy swiadomi sa iz najwazniejsza jest RODZINA :-)!
@DZIDEK19 - Odpowiedzi na Twoje pytanie nie uzyskasz, bo grasz na piracie... |
mam problem z godfatherem wiecie może jak zrobic by można było wyjsc z samochodu , wiem ze to moze byc wina ***** ale próbowałem użyc antublaxa ale pokazywał sie błąd wygenerowany przez plik exe pomocy!!!!
|
Jak dlamnie jest to połączenie GTA z Mafią z Punisherem i jeszcze troche z Splinter Cell:) ale właśnie dlatego tak mi się podoba... na razie moją ulubioną misją było podkładanie głowy konia do sypialni szefa innej rodziny :)
|
Cytat:
Co do moich poprzednich wypowiedzi, to nie pamiętam już dokładnie, co wtedy pisałem, ale i tak różnica pomiędzy ceną droższych filmów DVD (60 - 80 złotych) a gier jest jak widać znacząca (159 jest chyba dokładnie cena sugerowana tej). Dalej moje stanowisko jest takie, że kto ściąga/kupuje pirata i żadne tłumaczenia przed prawem na nic się nie zdadzą. Jednak moje prywatne zdanie w przypadku tej gry, jest takie, że producent/dystrybutor przegina pałę i musi się liczyć z odpowiednią reakcją kupujących. Nie wiem, w jakiej ilości sprzeda się ta gra w Polsce, ale na góry pieniędzy raczej bym już nie liczył. A gdyby kosztowała 60-80 złotych to pewien zysk na pewno by się pojawił.. Ale.. to kwestia decyzji innych osób i ich wybór. Dla mnie jest to kwota w żaden sposób nieadekwatna do zarobków przeciętnej polskiej rodziny i w ogóle polskich realiów. Tym samym jestem w stanie zrozumieć postępowanie osób, które i tak nie byłyby w stanie kupić tej gry w sklepie, więc żeby w ogóle mieć okazję się z nią zapoznać, ściągają z internetu. Co naturalnie nie zmienia faktu, że dalej jest to zwykłe łamanie prawa.. |
elo a nie wiecie jak zrobic < i czy sie da> jak sie ma wersje bez polskich napisow zeby je dodac do gierki ? oczywiscie do zainstalowanej juz na dysku.
|
Gra w Saturnie kosztuje 119 zł, wersja na PC
|
PS2 czy PC??
Mam pytanie na czym lepiej grac w ta giere na ps2 czy na pc?? No bo nie wiem co lepsze... Jak wy sądzicie??
|
Dla mnie ta gra jest slaba - ale nie spodziewalem siepo niej wiecej.
MAFIA byla genialna sama w sobie. A Godfather... Nie wiem, ale to nie to... Ja tam nie czuje tego klimatu, jaki sie czulo przy pierwszej czesci filmu, ani tego z Mafii. Samo miasto tez jakos bez pomyslu, malo ciekawe i ten okropny tunel do New Jersey. WIELKIE uproszczenia graficzne (zapewne dla zmniejszenia wymagan i wielkosci gry): kazdy kosciol wyglada tak samo, kazdy bar tak samo, kazdy hotel tak samo... Samochodzi NIE MAJA SZYB (!) tylko jakas lekko odblaskowa teksturke... Wlasny bohater- niby fajny pomysl, ale na tle innych postaci z rewelacyjnymi teksturami na twarzach nasz bohater byglada (doslownie) blado. O fizyce jazdy moge napisac tylko tyle, ze Mafia przy Godfatherze to prawie symulator (nie wspominajac, ze samych typow samochodow jest zaledwie kilka). Przypadly mi do gustu walki wrecz oraz strzelaniny- trzeba wykorzystywac teran, kryc sie, a nie sunac na przeciwnikow z jak najwieksza giwera w rece... Dla mnie 5,5-6 / 10 |
wiec juz wiem nie mozna kopiowac cracka tylko grac na org exe i z daemonem
|
Cytat:
|
Witam wszystkich. Zadam g***322;upie pytanie, ale naprawd***281; nie mog***281; nic zrobic. JAK MOG***280; WYSI***260;***346;***262; Z AUTA W TEJ GRZE?? Wchodz***281; spacja i nie mog***281; ju***380; wyj***347;***263;. Pr***243;bowa***322;em ka***380;dego klawisza. pom***243;***380;cie mi z g***243;ry dzi***281;kuje.
|
Cytat:
pamiętam te wypowiedzi, że filmy DVD są drogie, bo mało osób kupuje i Twoją obronę dystrybutorów....a tu coś takiego :O nie ma przymusu grania w nowe gry, przed wakacjami będzie za 59.99 || |
Ja mam 15% ukonczone a dzisiejszy wieczor zajalem czym innym - wciagnale mnie "Kod Leonarda da Vinci" i doczytalem do konca ;-)!
|
Cytat:
:) na jakim etapie gry juz jestescie? Gierka super;) troche ta grafika uboga:(szczegolnie samochodow - sterowanie nimi tez do du**:( ale ogolnie wielki pozytyw:) Gra ma bardzo dobra fabule i trzyma w napieciu:) akurat mam rekolekcje to sie nie bede nudzil :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |