![]() |
Ja nie mogłem wysiąść z samochodu jak pobrałem z jakiejś strony craka,
to wtedy nie mogłem wysiąść, ale wsiąść do samochodu się dało, trochę dziwne. I teraz muszę się obyć bez craka i grać z zamontowanym obrazem. |
Forum gry The GodFather http://www.godfather.xorg.pl . Jeżeli masz jakiś problem z uruchomieniem lub nie mozesz wysias z samochodu. Zapraszam na forum :)
|
Mnie gra si***281; nie uruchamia :(
A chcia***322;em j***261; sobie por***243;wna***263; z Mafi***261;, kt***243;ra by***322;a ***347;wietna :( W takim razie zabieram si***281; jeszcze raz za Mafi***281; ;) |
Ale ja prawie przesz***322;em gre i chce zrobi***263; rozwaluche a bez kod***243;w nieda si***281; zrobi***263;.og***243;***322;em gra jest prosta ale lepiej sie gra z kodami
|
Faktem jest, ze gra jest prosta, fabula krotka, a zdobywanie wszystkich interesow w miescie czasem irytujace i z czasem nudne...
|
Cytat:
|
Cytat:
AAAAA, LUDZIE! --koniec ot-- czekam na nowego kompa i zaczne sie nowymi grami interesowac :D (oczywiscie mam tu na mysli czestsze wycieczki do empika i kupowanie oryginalow). pozdro ;) |
Już kody!
Denerwują mnie ludzie którzy się pytają o kody czy o trajnera, jak gra przynajmniej do tej pory nie sprawiła mi problemu. Ale i tak bym się starał przejść grę bez użycia kodów:> |
Siemka chciełbym sie dowiedzieć co czeba zrobić żeby działały kody?Jak ktoś ma do tej grzy trajnera to niech mi prześle na email.Z góry dzięki.
|
Moze nowe sterowniki do grafiki....?
@pablocoo : dokladnie, do uruchomienia z SFCure jesli o scislosc chodzi ;-). |
.
co jest ze w grze nie ma kolorow wszystko jest biale oprocz postaci?karte mam taka sama jak kumpel i u niego dziala.
|
mi coś gra dzwinie działa:/ co jakiś czas zawiesza się na około min, a dzwięk który w tym momencie był powtarza się po kilka razy:(
|
Dokladnie, goscie zarejestrowali sie tylko po to, zeby dostac rozwiazanie problemu z cra*kiem...
Zgadzam sie z powyzszym: jesli nie potrafisz odpalic, kup oryginal... :> @M@X to nfo, 8 punktow, to chyba z jakiejs gry ze SF? ;) |
Macie wszyscy pirata wiec odpowiedzi nie dostaniecie. Moja cierpliwosc sie nieniejszym skonczyla i zacytuje tylko fragment pliku NFO z jednej z grup, a dokladnie ostatni punkt opisu instalacji :
Cytat:
|
Cytat:
i wlasnie jak juz ktos wczesniej pisal z ta myszka ? jak to zmienic? a moze nie ma problemow jak juz sie gra na tym deamonie? hę? z gory dzieki za wskazowki! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:13. |