![]() |
Mam pytanie na czym b***281;dzie lepiej pogra***263; na PS2 czy na PC w ta wypasiona giere:D Mialem okazje gra***263; w Mafie ale na kompie bo PS2 mam od niedawna i wlasnie sie zastanawiam...
Pozdro :P |
Mi sie calkiem podoba Godfaher tylko te sterowanie autami troche badziewne jest, ale poza tym postacie i reszta niezle wygladaja no i oczywiscie klimat i fabula, chociaz co do klimatu to mam pewne zastrzezenia ale w koncu zadna gra nie jest doskonala, no moze jedna taka jak Mafia wydaje mi sie ze to byla gra doskonala pod wszystkimi wzgledami;]
|
powiem tyle - jakby kazda gra kosztowala maks 50zl to kupowalbym same oryginaly (zrezygnowalbym z kilku innych rzeczy)
pozdro ;) |
M@X - dokladnie - nie grafika czyni gre - ludzie kur... co z wami jest? Sa gry ktore potrzebuja grafiki bo nie maja nic wiecej (np Doom 3), sa tez gry ktore nie maja dobrej grafiki ale maja grywalnosc i ciekawa fabule i to sprawia ze ludzie w nie graja.
Bez obrazy ale jezeli to grafika czyni dla was gre to idzcie obejzyjcie kolejny przeladowany efektami denny amerykanski film i przypudrujcie sobie noski poprawiajac nazelowane wloski..... |
Ja moge na te gre wydac okolo 100 zl bo jest tych pieniedzy warta. Ma fabule i realizm, a nie bezsensowne "shit, mothafucka" w kolejnych czesciach GTA, ktore po trzeciej czesci stalo sie dla mnie gra po prostu bez wyrazu... Poza tym ten temat nie dotyczy walki zwolennikow GTA i Mafii, a gry "Ojciec chrzestny" i chcialbym abysmy sie trzymali tematu!
|
@Max Jest tez jeszcze jeden w ktorym nie mozna wysiasc z auta :>
Gra ogolnie daje rade ... Mafia z 2002 ?! miała lepsza grafike niz to ... ;p Taka mizerna podrobka GTA w latach 50 - tych ^^ Max za ile bym ja kupił to 30 zł ... ale 130 zł :O to jzu przegiecie ... teraz za duzo czasu nie poswiecam na gry bo go narnolmajniej w swiecie go nie mam ... szkoła / niemiecki/matma/zaliczenia ... :( :sciana: |
Cytat:
|
dzisiaj testowalem ja w MM na ps2. calkiem niezla. nie wiem jak sie sprawuje wersja pc trzeba "zakupic" i sie przekonac :fiu:
|
Ch***281;tnie zagram, bo Mafi***281; uwa***380;am za jedn***261; z lepszych gier ostatnich lat (po niej to zreszt***261; straci***322;em ca***322;kowicie zainteresowanie seri***261; GTA, kt***243;ra sta***322;a si***281; dla mnie.. po prostu biedna (przepraszam fan***243;w ;) ).
EDIT Heh.. przez chwil***281; planowa***322;em kupno tej gry, ale sprawdzi***322;em cen***281; na Merlinie.. 139z***322;otych! Kto***347; chyba naprawd***281; zdurnia***322; (a i podejrzewam, ***380;e sugerowana cena jest jeszcze wy***380;sza).. Tym samym przestaj***281; mie***263; pretensje do os***243;b z tego tematu, kt***243;re ju***380; j***261; maj***261;. Gdyby nie 3GB pewnie sam bym j***261; sobie ***347;ci***261;gn***261;***322;.. |
Nie wiem czy jest wersja na CD. Wersja DVD jest zabezpieczona SafeDisc :
[14:32:22] Signs on CD/DVD indicate SafeDisc 2/3 [14:32:40] Possible SafeDisc, Version is removed [14:32:40] --- File(s) Scan Finished [10.67s] --- Poki co nie ma do niej dzialajacego rodzynka - w jednym gra zawiesza sie przy jezdzie samochodem, a w drugim sa zamienione kierunki myszy (lewy z prawym) co uniemozliwia granie. |
Ma***322;e pytania :Czym jest zabezpieczona gra ?Czy jest wersja na cd czy tylko dvd ?
|
czy ja wiem czy pozytywne..;/ jak widziales screeny jak miala wygladac gra:) a jak wyglada:( ;/ MAFIA lepsza!!! :) (przynajmniej graficznie)
|
Ciesze sie ze widze pozytywne opinie o tej grze - pirata nie sciagne, poczekam az bedzie mnie stac na otyginal :P
|
Cytat:
|
adixo : prosze bardzo, nazywaj mnie zlodziejem... Jesli tylko najblizszy update naprawi wszystkie bugi gry (gram na oryginalnym *.exe) to jestem sklonny kupic oryginal tej gry, bo jak dla mnie ma ona klimat, jak zadna inna przez ostatnie dwa lata!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:37. |