![]() |
U mnie akurat tekstury są ładne na każdych ustawieniach, ale co z tego jak się tnie :(
Chyba czas wymienć procka :D :> P.S. Nie sprawdzałem jak się gra po zainstalowaniu Catalystów 5.6, bo robię defragmentację :taktak: |
mam 2 pytania:
1. jakim przyciskiem udeza sie bile w bilardzie? 2. ile procent gry juz przeszliscie? :> |
1. żadnym :P robisz to myszką, zamach jest chyba do przodu, uderzenie do tyłu albo wice wersja :D
2. ja tam na to nie patrze, jestem nadal w 1 mieście i dobrze mi z tym, staram sie po prostu dobrze bawić, a nie tylko na pałe lecieć z misjami ;) |
Nawet kozackie traktory są w grze :D
@Yankes po zmianie sterów i tak się tnie :| AA mam wyłączone, gram na 1024x768 i medium detalach :( |
Dokładnie Y@nkee, ja też wole się pobawić niż od razu robić wszystkie misje :D Ale jestem narazie przy 2 misji w 2 mieście.
|
Cytat:
__ Conajmniej R9800PRO jest potrzebny do grania w to cudo, na najwyższych (1024x768). Procek w tej grze mała role odgrywa. Bo na GF4MX440, 800x600x16 low i 256DDR 400MHz i Duronie 1.8 się nie tnie! Więc tutaj nie procek. |
Cytat:
Bo nie obsługuje shaderów :D A my mając "super" karty z shaderami mamy więcej efektów przez co bardziej się tnie :( |
no wreeeeeszczie od wczoraj jestem szcześliwym posidaczem GTA SA zakupionego w promocji w hipermakecie "emule" (kurde jaki tam jest wybór i jakie konkurencyjne ceny || )
:pirat: wiec, teraz mogę wreszcie poczytać ten topic :) nie czytałem aby sie nie w****iać, że jeszcze nie mam a Wy już gracie ;) po kliku godzinach spędzonych przy GTA SA powiem: rewolucja to nie jest, ale bardzo solidna ewolucja, duże brawa dla rockstar dobra, to ja wracam do gry :jupi: |
Cytat:
Cytat:
Mniejsza, chodzi o to że GF4MX obsługuje max DX7.0, więc jest mniej efektów do generowania, nie powiem że gra wygląda dobrze, bo jest ochyda - grafika gorsza niz w VC na tych samych ust. Cuź, życie :] Mam nadzieje że w przeciągu 7 dni od dziś przyjdzie moje mobo z serwisu i pogram sobie w to z wszystkim na high :> |
Cytat:
mam: Celerona 1200Mhz GeForce MX 100/200 64MB 256MB RAM i nie wiem czy pojdzie ??? jezeli ktos tez ma taka karte i wie jak sie na niej prezentuje gra to niech napisze .... pozdro ;) |
@krEcik^... ostatnie ostrzeżenie
hmm... i GF2MX 100/200 to chyba 64 bitowce co? LoL :haha: daruj sobie tę gre, szczerze :cisza: |
yankee, bez przesady, ja mam radka 9000 power colora 64mb ddr i smiga mi na 800x600, low detale, antialiasing x1 i wyglada przyzwoicie :)
pozdro ;) |
Chyba pozostaje mi zrobic vmoda na moim 9550XT :>
Może troche lepiej, będzie chodzić :idea: Jak narazie to tylko 16 bitów w wchodzi w grę, ale jest znowu brzydki obraz (takie szumy jak w cyfrówkach gdy robimy zdjęcie wieczorem) :( |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
i dziwne to jest z tymi kartami ATI, mi też akurat gra śmiga a to tylko Radek 9100 i gdyby nie te błędy w texturach grał bym z AA i na Medium przy okazji przypomina mi się GTA3 gdzie na sprzęcie za tysiące gra chodziła żałośnie, a na średniej klasy dawało się grać bez żadnych zająknięć :) panom z RockStar pojęcie optymalizacja jest chyba obce :\ -edit- aha, ktoś na jakimś forum zasugerował Catalysty 4.9, niby pomogły zobacze zaraz no i może pogram tak jakbym chciał ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |