![]() |
Dlaczego u mnie ten licznik nie działa? Trzeba go jakoś ustawiać specjalnie??
|
Cytat:
POZDRO ;) |
a no i ja mam pytanie więc jestem troche daleko no i brat sobie kody wklepał na plecak odrzutowy itp. i zpaisał kody już nie działają ale przy każdym save"ie pojawia sie komunikat o cheetach a jak kumple przyjdą to nei uwierzą zę to on zrobil co poradzicie??
|
Cytat:
|
a co do mojego problemu to wie ktos?? bo kurde to na serio jest waełk zabije brata :)
|
Cytat:
|
tak ale to cały czas się pojawia a kody są wyłączone :/
|
A jak napisze jak się wyłoczy kod ?
|
warning one or more cheats are activate it can affect your save game ....
wklepał kody na policje nieśmiertelnoś i takie tam :) |
Na twoim miejscu spytałbym rodziców o możliwość 'tymczasowego' wykluczenia brata z życia ;) Czyli dosłownie rzecz biorąc jakbym miał brata to też bym zabił :D 3maj się chłopie.
PS. A masz jakieś stany gry przed tym jak ON wpisał te kody ? Jeśli tak to wróć do nich, w VC z tego co pamiętam to pomagało (ach ten siostrzeniec ;D) |
no niestety nie mam :( kurcze i co tu zrobić...
|
Grać od początku :> :D
|
Cytat:
|
Słuchajcie... am problem... nie wiem czy to już było tu opisane ale za dużo tego żeby szukać... mam sprzeęt Athlon 2200 256 ram GeForce FX 128mb i podczas uruchomienia gry filmik się pokazuje i później po skończeniu filmiku gra się zacina... pokazuje się czarny ekran (choć troszkę widać okno ładowania menu) i pokazuje się kursor myszy... a menu brak... co może być przyczyną??
|
No ja już mam wszystko odblokowane :D :>
Jedna z lepszych gierek jak nie najlepsza w jaką grałem :) P.S. Jeszcze nie przeszedłem całej, ale jestem blisko końca :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:14. |