![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tzn. mam ale starego i nie mam wejscia w płycie głównej :( |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe jak mi pojdzie na padzie ??? |
Jest moze jakies miejsce, gdzie mozna znalezc Remingtona i Campera?
Bo na ulicach ciezko je spotkac. |
Cytat:
Ja za to szukam tego pickup'a z obniżonym dachem 8 ) Widziałem go kilka razy, ale to zawsze jak wykonuje misje i nie mogę wysiąść z fury (( |
Cytat:
Pickup z obnizonym dachem? Nazwy nie pamietasz? EDIT: OK, Remingtona znalazlem. Zostal jeszcze Camper, tylko jego to chyba jeszcze nie spotkalem :| |
Cytat:
Nazwy mojego właśnie nie pamiętam :( |
Witam Wszystkich.
Gram w gta od dzis i mam maly problem ;/ dokladniej mowiac - kiedy wejde w zaawansowane opcje grafiki to mnie wywala z gry z jakims bledem;(. Wiecie moze dlaczego tak sie dzieje?? moja karta grafiki to GeForce 256;P a reszta sprzetu Sempron 2200+|Abit NF7-S Rev. 2.0|2x256 MB Geil 400|GeForce 256|Segate 30GB |
Cytat:
Problem znany posiadaczom GeForce 4 MX/ GeForce 2 MX, wiec GeForce 256 najprawdopodobniej tez. |
Cytat:
Wersja Asus'a V6800 ?? 32mb DDR ?? :D wypasiona jak na tamte czasy ale już niestety stara jest...i mogą być duże kłopoty z dzisiejszymi grami. Zainstaluj detonatory z serii 30.82 albo 30.83 te najlepiej działają z tą serią. PS Jeśli masz tę wypasioną wersję to napisz mi czy masz jakieś problemy z WDM ?? Bo mi nigdy obrazu przechwytywać nie chce... |
a da rade cos z tym zrobic??
|
Szkoła pływania i jazdy motorem przy szkole latania to małe :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
moja wygląda jakoś tak http://graphics.tomshardware.com/gra...sus_v6800d.jpg To GTA na tym chodzi ?? respect dla tych co napisali te gre :) Gdzieś te opcje się zapisują rejestr albo pliki trzeba poszukać może da się to ręcznie zrobić... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:53. |