Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Grand Theft Auto: San Andreas (https://forum.cdrinfo.pl/f25/grand-theft-auto-san-andreas-52968/)

B@rtek 01.07.2005 19:02

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
E? GTASA jest na DVD ^^

Ja podzieliłem obraz DVD na 6CD i nie chce kumplą chodzic, więc cos w tym jest :taktak:

@guzzier startuje okno instalacji, ale dalej juz nic?

Bo u moich kumpli tak jest :>

Patrix 01.07.2005 19:03

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
E? GTASA jest na DVD ^^

bzdura, ale owszem oficjalnie jest tylko na DVD :)

guzzler 01.07.2005 19:07

nie chodzi mi o płyty cdr tylko o dział forum o nazwie CDR- zabezpieczenia i tam wlasnie był-jest temat o probelmie z odpaleniem gry.A mianowicie wyskakuje blad gta.exe.Z tego co wiem juz kilka osob sie z tym spotkało i teraz takze mnie to "dotknęło" pytam wiec uprzejmie czy ktoś już rozwiązał ten problem :)

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Ja podzieliłem obraz DVD na 6CD i nie chce kumplą chodzic, więc cos w tym jest :taktak:

@guzzier startuje okno instalacji, ale dalej juz nic?

Bo u moich kumpli tak jest :>

mi startuje gra...potem się łąduje i mniej więcej w połowie się "wywala do Windowsa...z komunikatem błąd gta.exe

kizio 01.07.2005 19:37

musisz miec wlozona plyte do napedu i oczywiscie cracka

andrzejj9 01.07.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
bierzesz w łape kwiaty, podchodzisz do swojej panienki, namierzasz ją prawym myszy i trzymasz TAB
tak samo daje się buziaki, ale trzeba mieć ustawioną pięść ;)

Kurde, tak czytam i czytam nie wiedząc, z którego topicu wypowiedź pochodzi i jak doszedłem do prawego myszy i tab to wpadłem w lekką konsternację.. ;)

guzzler 01.07.2005 19:58

Cytat:

Napisany przez kizio
musisz miec wlozona plyte do napedu i oczywiscie cracka

Mam plyte w napedzie to znaczy zamontowaną w daemontools i cracka tez mam...gdyby go nie bylo to by wogule chyba gry mi nie odpaloło...no chyba ze mam złego??mam z hoodluma

Matievoo 02.07.2005 15:28

Karta graficzna! ?

Sorry,że to wtrącam do tego tematu ale jestem ciekawy jaka to jest karta i czy pogram w San Anderas-Karta graficzna SiS661FX. ?

kodziu 02.07.2005 16:04

Cytat:

Napisany przez M@tti
Sorry,że to wtrącam do tego tematu ale jestem ciekawy jaka to jest karta i czy pogram w San Anderas-Karta graficzna SiS661FX. ?

O ile dobrze pamiętam jest to karta zintegrowana na płycie głownej :/

Jeżeli reszta podzespołów jest w miare dobra to powinno pójsc ale na bardzo bardzo niskich ustawieniach. ;)

andrzejj9 02.07.2005 17:10

Cytat:

Napisany przez M@tti

Nie wiem, czy to pytanie odnosiło się do mojej wcześniejszej wypowiedzi, bo nie dałeś cytatu, ale i tak trudno mi na nie odpowiedzieć. Generalnie ta karta, o której ja pisałem, ma 128MB ramu (co prawda współdzielonej z normalną pamięcią operacyjną, ale jednak) i jest to w miarę nowoczesna technologia (obsługuje chyba i Directa 9). O tym Twoim SiS-ie nie wiem właściwie nic, więc po prostu odpowiedz sobie na to pytanie, patrząc jak wiekowa jest ta karta.

Matievoo 02.07.2005 17:43

Ja tylko chciałem zapytać ,to nie jest moja karta ,bo ja mam Radeona 9600 ta karta jest mojego szfagra i pytam w jego imieniu.

kodziu 02.07.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez M@tti
Ja tylko chciałem zapytać ,to nie jest moja karta ,bo ja mam Radeona 9600 ta karta jest mojego szfagra i pytam w jego imieniu.

Taką karte mają chyba u mnie w szkole razem z sempronem 2600+ i 256RAM'u. Powiem tak, grając w nfs:u "1" nie pamiętam juz na jakich ustawieniach miałem wrażenie że czasem giera nieco zwalnia ale mimo to grało się dość dobrze... daj szfagrowi gre i niech zobaczy jak mu chodzi to gta... ;)

ManDragon 03.07.2005 20:02

Dzisiaj wyszedł mod GTATournament do gry online (wersja beta). Więcej w newsie na http://gtasite.net/. Mi sie nie udało narazie uruchomić z tym modem gry, ale może komuś innemu sie to uda. ;)

EDIT:
A jednak sie udało, gre uruchomiłem tylko że nie było zadnych samochodów ani nikogo.
Tu jest lista serwerów http://gtat.org/server/index.php

Damianos L 04.07.2005 00:56

mi ten mod cos nie dziala

za pierwszym razem uruchomila sie gra, dalem new game zaczelo sie ladowac i potem wyszlo do windowsa :/

pozniej jak wlaczalem to juz wychodzilo do windy po znaczku nvidii...

trzeba czekac na lepsza wersje tego moda.....

pablocoo 04.07.2005 09:12

Cytat:

Napisany przez Damianos L
mi ten mod cos nie dziala

za pierwszym razem uruchomila sie gra, dalem new game zaczelo sie ladowac i potem wyszlo do windowsa :/

pozniej jak wlaczalem to juz wychodzilo do windy po znaczku nvidii...

trzeba czekac na lepsza wersje tego moda.....

Nie zapominajmy, to bardzo wczena alpha/beta. Mi przewaznie pare minut pochodzila i tez wychodzila do windowsa. A kiedy wychodzi po znaczku nVidii to znaczy, ze albo nick jest zajety, albo serwer pelny albo 'niedysponowany'

Pagerus 05.07.2005 13:40

Ja już na szczęście skończyłem GTA - na szczęście, bo kurde czasu nie mam specjalnie ostatnio na granie - a po drugie zwyczajnie mi się jakoś nie chce. Gra bardzo fajna - pozostaje czekać na to co jeszcze wymyślą albo ewentualnie na dobry i fajny mod do multiplaya :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:54.