![]() |
mnie osobiscie juz troche wkurza to gta.. szkola latania,szkola plywania,itd nastepna czesc to bedzie chyba polaczenie gta z simsami
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit a do simsów to jeszcze daleko i oby (tfu tfu) nigdy gta nie zmieniło sie w klona simsów, teraz to gta ma tylko jakieś delikante elementy cRPG |
Cytat:
A co do Ciebie Andrew - to Ty nigdy nie przepadałeś za GTA i jak zwykle się czepiasz :P |
GTA4
zobaczymy co z tego będzie na razie screen prezentuje się nieźle http://cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=2613 |
Cytat:
|
Cytat:
Rockstar Games zaprzeczylo, jakis tydzien temu ;) |
Cytat:
Cytat:
EDIT: pablocoo troche mnie wyprzedziłeś ;) |
Cytat:
Natomiast co do samej gry, to ja już teraz mogę Wam zapowiedzieć, że ona wyjdzie :) I przyjmę każdy zakład w tej sprawie ;) |
Cytat:
|
****a.. to szlag mnie trafia w tej grze... Próbuję przejść misję, kiedy odbiera się takiego jednego kolesia z więzienia, a potem goni na motocyklu innego, ale przecież cholery dostaję... Z dwadzieścia razy już próbowałem i w końcu udało mi się go zabić (szkoda kurde, że wcześniej nie wiedziałem, że skrypty nie pozwalają na jego zabicie wcześniej i że musi dojechać do swoich kumpli....) to w drodze powrotnej wykończyła mnie policja, która nagle postanowiła mnie gonić.... Ehhh... i podobno gry mają sprawiać przyjemność.....
Ale kurde ja przejdę to cholerstwo || |
a ja nie moge przejsc misji w ktorej trzeba motocyklem wjechac do samolotu. Nigdy nie moge go dogonic, zawsze mi ucieka i odlatuje...
jakies rady? :D |
Cytat:
edit: w srodku rozbrajasz wszystkich recznie,biezesz spadochron,podkladasz ladunek i fruuu z samolotu :D |
Dobra, przeszedłem, ale jeszcze kilka takich misji i naparawdę się do gry zrażę..
Teraz próbuję gonić pociąg na motorze. W sumie nie wydaje się to trudne, ale gra trochę mi skacze i to dodatkowo bardzo utrudnia precyzyjne sterowanie.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:51. |