![]() |
Musze się pochwalić :)
Przeszedłam nareszcie szkołe latania :D I teraz utknołem na następnej misji ;) |
Cytat:
np. wtargniecie do samolotu w powietrzu |
Cytat:
akurat mi sie podobala, bardzo przyjemna :) Ja nie znosze latania tymi miniaturkami... stoje na misji z polem bitwy, gdzie musze helikopterkiem przesowac beczki etc. :bicz: |
A ja byłem TAK daleko aż mi... dysk padł ;(
A teraz muszę wszycho od nowa Chyba, że ktoś ma sprawną elekteronikę do Maxtora 80GB 8MB cache? :) Mógłbym odkupic za pewna kwotę. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do misji z lataniem miniaturkami i polem bitwy - to akurat bardzo mi się ona podobała :) Znacznie bardziej od walenia z miniguna w te małe latające samolociki :P No ale GTA poszło w odstawkę - nie chciało mi się grać drugi raz od nowa na 100% jednak - mimo zainstalowania dodatku Hot Coffee :P |
mam 2 pytania...
- jak zdobyc wiecej umiejetnosci latajacych ( ze moge latac sobie samlotami ) bo podhcodze do lotniska kolo tego straznika a tam ze musze zapytac pilotow czy cos takiego... - drugie: http://beta.xlo.poznan.pl//upload_files/screen.JPG jak zdobyc te umiejetnosci |
Cytat:
|
Cytat:
ad2 wskocz do wody i ponurkuj troche tak zeby doladowalo ci ze 2-3 razy umiejetnosc i wtedy mozesz juz isc do wuziego |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Odnośnie modu Hot Coffee. Czy potrafi ktoś zaspokoić panienkę? Heh, trudne to moim zdaniem jest, mi jeszcze ani razu się to nie udało. Macie jakiś sprawdzony sposób??
|
Cytat:
Sprawdzony sposób? ^_^ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |