![]() |
Cytat:
|
Mam jedno pytanko. Napisze w tym topicu bo tu duzo graczy pisze :D Mianowicie chodzi mi o odświeżanie monitora w grach wykorzystujących OpenGL. Z Direct 3D juz sobie poradzilem ale z Open GL jeszcze nie. Program ReForce jakoś mi nie pomaga.
W windowsie mam odświeżanie 75 a jak wejdę w grę wykorzystującą Open GL to odświeżanie od razu spada na 60 i mi mruga ekran :D Zmieniał to ktoś jakoś ?? |
|
Cytat:
|
I jak tam ludziska? Pokończyliście już GTA? :D
|
ja zaczynam od nowa :D
nie nudzi mi sie bo............... a teraz pytanie do forumowiczów którzy ukończyli 18 lat!!!!!!!!!! wgrąłem moda Hotcoffee jak zaspokoić kobiet ??chodzi mi o klawisze i krotka instrukcje :D |
Cytat:
|
hmm próbuje i coś wychodzi tylko potem kicha :D
|
'Gora' i 'Dol' na zmiane w tempie poruszania sie CJ'a ;)
Ale ty chyba nie masz 18 lat? :P PS. Czy ktos sie orientuje czy mozna sie jakos pozbyc reklam 'EAX' i 'nVidia' na poczatku? |
Cytat:
|
Cytat:
A tak w ogóle - to Ty chyba dzisiaj cały dzień próbujesz :P tak wynika z Xfire :P I jeszcze jedno - wiem, że to może nie najlepsze miejsce na takie dysputy - ale coś mi się forum zmieniło odkąd dzisiaj wcześniej tu zaglądałem... jakieś zmiany czy cuś? |
Cytat:
a no i juz wyszło :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi też się znudziło :)
Nawet nie wiem ile % przeszedłe ale pewnie ponad połowę (około 60-70%) :D Tylko save musze zgrać :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |