![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no wlasnie kup se orginal a i tak zrobia z ciebie wariata
![]() a tak wogole to jest chore zeby rejestrowac orginal przez siec jak go kupisz to tak jakbys wypozyczal od nich gre na czas grania pod kontrola
Ostatnio zmieniany przez legion : 25.11.2004 o godz. 00:02 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Valve obiecywalo ze w pozniejszym terminie zalatwia sprawe dokupywania silvera
widze ze im sie nie spieszy.
|
|
|
#3 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@Yankee - a to nie jest tak dlatego ze narazie jest w Comming Soon?
|
|
|
|
#5 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Ale jak to jest z piratami? Chodzą normalnie, np. te ściągnięte z torrenta czy trzeba kombinować? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ja to polskiego wydania nie mam akurat żadnych zastrzeżeń, po prostu Nicolas Games dostosowało się do polskich realiów i dlatego za grę płacimy TYLKO 109-139zł (zależy od sklepu), a za taką kasę wyglądać to inaczej nie może
komuś się nie podoba to proszę bardzo, pakiet Bronze na Steamie 50$ + podatek, wersja retail za granicą 55$ + zapewne jeszcze jakieś opłaty jeszcze jakieś pytania i wątpliwości czemu to wydanie wygląda jak wygląda?
|
|
|
#12 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Poza tym jakie dostosowanie do polskich realiów? Gra za 120 to ma być dostosowanie do polskich realiów. Gdzie, jak mnie sami ostatnio poprawialiście średnia płaca wynosi 800 złotych?? Czyli co, mamy płacić 1/7 miesięcznej płacy za grę?? To tak, jakby amerykanow kazano płacić 300 - 500$! A kto by tam tyle zapłacił? Tak więc nie ma żadnego dostosowania do polskich realiów. No, może w pewnym sensie tak, bo tak po prostu nasze realia wyglądają, ale to nie jest normalna sytuacja i ja tu widzę dużo miejsca do narzekania...
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
Jest jak jest - a Ty tylko ciągle narzekasz i narzekasz jak typowy statystyczny Polak... Tu nie Ameryka - gdzie wszystko super, hiper wydane można mieć za parę groszy... Ja tam się cieszę, że mam grę - chodzi dobrze, wydana może super nie jest - ale to pudełko w sumie mi się podoba - a że nie ma 1000 stronicowej instrukcji, do której i tak zajrzałbym pewnie tylko raz i to co najwyżej na klawiszologię (która w tej "ulotce" zajmuje jedną stronę) - to po cholerę mi większa instrukcja To nie jakiś Baldur's Gate czy inny NWN w którym instrukcja naprawdę się przydaje - bo masz opisane tworzenie bohatera, czary i inne tego typu rzeczy. W HL2 bohatera masz od razu stworzonego, czarów nie potrzebujesz - tylko bierzesz gnata i idziesz do przodu ku wyznaczonemu celowi - dojściu do następnego levelu... A jak zachciewa Ci się prezentów - to kup sobie amerykańskie wydanie gry Silver czy Gold i bądź zadowolony
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
srednie zarobki w polsce wynosza okolo 1000 zl a z tego odejmij oplaty (jak mieszkasz sam) i ile ci zostanie na zycie ![]() a gra kosztuje srednio 115 zeta. niestety w innych krajach jest inny stosunek cen do zarabianej kasy i tam mozna sobie pozwolic na kupowanie orginalow od reki i nie odczujesz tego a u nas no niestety albo gra albo zarcie - ja zyje juz na wlasny rachunek wiec wiem co to znaczy jak masz wydac 115 zeta na gre to sie zastanawiasz czy nie lepiej jej nie kupowac a przeznaczyc te pieniadze na zycie (przetrwanie od 1 do 1).
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
W tym kraju nie ma przymusu zakupu czegokolwiek - robisz w tym temacie co chcesz... Sądzę, że nie jest tragedią obycie się bez HL2 i pogranie sobie w tę grę u kumpla... Większość osób z pewnością odpala tę grę z czystej ciekawości - aby sprawdzić czy te wszystkie doniesienia na temat grafiki i innych rzeczy się sprawdziły... Ja z sympatii do pierwszej części zakupiłem dwójkę - i jak już nie raz mówiłem - nie żałuję Jeśli na jakiejś grze bardzo mi zależy - jestem skłonny do wyrzeczeń - a miesięczny koszt jest taki jak już wspominałem - odpuścić sobie parę paczek fajek (nieco podbać o zdrowie przy okazji ).Burza się niezła rozpętała widzę - jakoś wcześniej nie było chyba takich dyskusji na temat ceny danej gry - przynajmniej ja takich nie widziałem. Myślę, że swoje racje przedstawiłem wyczerpująco... zapewne spotkam się z krytyką - ale krytykę trzeba przeboleć przecież nikt nie musi się zgadzać z moimi poglądami
|
|
|
![]() |
|
|