![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#301 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ludzie.. a nie mozecie zamiast rozdrapywac strasznie przykre rany [zarobki :/] pojsc i pograc?
ja gram min z powodu tej pani... zaprosilbym ja z radoscia nie tylko na bilard ![]() ![]() ps. wydanie gry mi kompletnie nie przeszkadza - mam wiele oryginalow, plyty 'startowe' i tak trzymam w slimach przy monitorze, oryginalne opakowania, tak jak caly smietnik komputerowy sa w pudle po monitorze - mam na nie patrzec caly czas? bardzoej wkurzyl mnie proces instalacji, czas trwania instalacji i kilka zabawnych rzeczy, jak np. to ze to valve decyduje w jaka wersje gry gram, ze nie mam mozliwosci powrostu do starej wersji po zainstalowaniu patcha - wiem, ze i tak normalnie gra sie w najnowsza - ale ja sobie wolnosc cenie.. duzo bardziej niz 100 stronicowa instrukcje co do samej gry - rozbraja mnie ona calkowicie, wczoraj po dlugim czekaniu [praca i zycie mecza] zainstalowalem - skonczylem grac ze 3 h temu i tyle tez spalem, motyw falliczny ![]() ![]() kto jeszcze nie kupil niech kupuje - warto, naprawde warto przez ten miesiac nie palic i nie pic ps. jak robicie screeny ustawcie sobie jpeg quality na 100 - bo defaulotwe 90 jest jednak jakies takies za male i obrazki wychodza nie tak slicznie jak powinny
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 26.11.2004 o godz. 10:23 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#302 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zgadzam się z Tobą całkowicie - dalsza dyskusja na temat zarobków nie ma sensu - w końcu to topic poświęcony HL2 a nie polskim realiom ![]() Co do tej pani - to sam bym ją również zaprosił w parę miejsc ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
czy ktoś przeszedł 4 level hl2
zatrzymałem się w miejscu.
płyne poduszkowcem; jakaś babka otwiera mi brame przy okazji jakis gościu mnie wita ,a na pomoście stoji jakis ufolud i trzyma broń którą podobno mam zamątować na poduszkowiec. co trzeba zrobić? pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Wlasnie - KUPOWAC i juz ! przechodze 3 raz z rzedu i dalej mi malo, pomimo ze obok czeka kilka (2) innych nowiutkich gier.
![]() |
#305 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#306 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zgadzam się z jednym - legalne programy są za drogie.
ale winą należy raczej obarczać wydawców, którzy chcą zbyt dużo zbyt szybko. podobnie jest z płytami audio. te, które są w cenach < 20 zł, schodzą jak świeże bułeczki, a te > 50 zł zalegają stosami na półkach. nie muszę nikomu chyba mówić, dlaczego te ceny takie są ![]() jako przykład zawsze podaję kultowego już Painkiller'a, który mimo, że wydany nędznie, sprzedał się u nas rewelacyjnie (w końcu ktoś mądry poszedł po rozum do głowy). jeśli będę miał możliwość kupić tańszy produkt, różniący się od oryginału gorszym opakowaniem to jestem ZA. niedawno zakupiłem kluczyk znoszący banerek do operki za 50 zł i tego wcale nie żałuję. a tego, że nie mam całej reszty (konto etc) mam w nosie, bo i tak tego nie używam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
To kiedy gramy ekipą z forum w CSa?
![]()
![]() |
#309 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hej moglby mi ktos pomoc?
loaduje gre i od razu pisze ze "ai disabled" kiedy wtukam ai_disabled 0 jest ok z tym ze np babka nie chce wejsc za mna do windy i jej ruszyc..... jak to obejsc? jest jakis sposob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
wpisz 1 zamiast 0
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
AI_DISABLE 0 a nie z 1;\ Angielski i logika sie kłania ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Niezarejestrowany
![]() |
ai_disable to zn "ai wylacz" wiec zeby temu zaprzeczyc musze dac 0 bo jak 1 to polecenie jest w mocy, dziala, chyba ze tu czegos nie rozumiem? zwlaszcza ze jak dam ai_disable 0 to zaczynaja we mnie strzelac
zreszta sprawdzalem juz wczesniej, nic z tego, panienka stoi i rznie glupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
ClassicGOD
![]() |
Ludzie kupcie oryginal
![]()
![]() |
#314 |
Niezarejestrowany
![]() |
chcialbym
![]() edit: i chyba bedzie to nic, przy tylu babolach pirata ![]() Ostatnio zmieniany przez Predi : 26.11.2004 o godz. 20:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|