Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.11.2004, 10:10   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ludzie.. a nie mozecie zamiast rozdrapywac strasznie przykre rany [zarobki :/] pojsc i pograc?

ja gram min z powodu tej pani... zaprosilbym ja z radoscia nie tylko na bilard

ps. wydanie gry mi kompletnie nie przeszkadza - mam wiele oryginalow, plyty 'startowe' i tak trzymam w slimach przy monitorze, oryginalne opakowania, tak jak caly smietnik komputerowy sa w pudle po monitorze - mam na nie patrzec caly czas? bardzoej wkurzyl mnie proces instalacji, czas trwania instalacji i kilka zabawnych rzeczy, jak np. to ze to valve decyduje w jaka wersje gry gram, ze nie mam mozliwosci powrostu do starej wersji po zainstalowaniu patcha - wiem, ze i tak normalnie gra sie w najnowsza - ale ja sobie wolnosc cenie.. duzo bardziej niz 100 stronicowa instrukcje

co do samej gry - rozbraja mnie ona calkowicie, wczoraj po dlugim czekaniu [praca i zycie mecza] zainstalowalem - skonczylem grac ze 3 h temu i tyle tez spalem, motyw falliczny jest zauwazalny [podobna konstrukcja do Wiezy Jerreca], grac bede po pracy jeszcze i jeszcze i jeszcze - czekajac na kolejne pojawienie sie alyx...

kto jeszcze nie kupil niech kupuje - warto, naprawde warto przez ten miesiac nie palic i nie pic

ps. jak robicie screeny ustawcie sobie jpeg quality na 100 - bo defaulotwe 90 jest jednak jakies takies za male i obrazki wychodza nie tak slicznie jak powinny

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 26.11.2004 o godz. 10:23
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: