![]() |
Gdzie znajdują się save'y w Sims'ach 2. Chcę zainstalować dodatek, ale wyskakuje komunikat żeby zrobić kopię zapasową save'ów The Sims 2. Lokalizacja tych plików ma być opisane w pliku readme, którego nie ma na żadnej z płyt.
|
Cytat:
nie jadna chacjende na nim postawilem ;) szkoda, ze juz wywalilem simsy, bym pogral chylinska sobie :( |
jesli ktoś chce linka - to na gg.
ustawiłem bota, który go podaje. |
A poszukać samemu nie łaska? :D
|
Też bym porposil na PM ;).
|
Cytat:
|
pragnę poinformować, że wyszedło rodzynek *.exe.
w końcu można budować :P |
Cytat:
|
Właśnie została udostępniona Agnieszka Chylińska do The Sims 2:P
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio natknąłem się na trainera do Simsów, który oprócz standardowych funkcji (dodawanie kasy - co przecież i tak można zrobić za pomocą dostępnych w grze kodów) robił coś jeszcze - dawał możliwość blokowania statystyk typu Głód, Higienia itp. na wysokim poziomie bez spadania tych wskażników... Jak dla mnie gra wówczas traci już całkowicie swój sens... no ale niektórzy tak lubią... :P A jeśli komuś nie odpowiada starzenie się Simów to "Ctrl+Shift+B" - pojawia się okienko, w którym wpisujesz odpowiednio "aging off" lub "aging on" - opcja off wyłącza starzenie się Simów :P |
Cytat:
|
Kto ma Sims 2 na DVD?
|
kurde... sim mi wykorkowal :)
mlody byl jeszcze, kliknolem "staraj sie o dziecko" sim poszedl zrobic cos jesc - w kuchni padl i tyle po nim... widocznie bardzo wyczerpujace to bylo :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:35. |