![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Mam juz wreszcie ta gre i nie moge pograc :ysz:
Co mam robic?? Moj komputer: Proc. A2400, 256DDR333, GF FX 5200 ult, mobo Epox 8RDA (nForce2) Do wszystkiego najnowsze sterowniki HELP |
Ty, a oryginał masz? Bo to może jakiś dziwny słodzik?
|
Taaa, jasne ze oryginal ;)
Za slodzik sluzy mini-obraz zabezpieczen 1-szej plytki Ale juz sobie poradzilem: zainstalowalem jakies stare sterowniki do grafiki bo mial jakies problemy z wersja 61.77 (co jest chyba dosc dziwne: w readme pisalo ze moga pojawic sie problemy przy starszych niz 61.77, ale coz...) |
fajna gra, ale budowac nie moge :) yszzzz
|
Cytat:
Więc masz pewnie tego cracka z suprnovej :taktak: |
Cytat:
ja ma oryginala :P ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale serio - tak, jak sam nigdy w jedynkę tej gry nie grałem, tak na wielu przykładach widziałem, że potrafi to naprawdę bardzo uzależnić. To takie wirtualne tamagochii, z tą różnicą, że to sprzed kilku lat nie wymagało spędzania czasu przy komputerze. To obecne - niestety już tak. Tak więc jako krótki przerywnik, odpoczynek po ciężkim dniu, czemu nie. Byleby to nie stało się drugim życiem - niejako zastępczym. .... Kurcze, koniec filozofowania, bo widzę, że dysputy prowadzone w dróch innych topikach sprawiły, że nawet tutaj zaczynam moralizować ;) |
No mnie się jakoś ostatnio nie udaje pograć w Simsy - a to brak czasu, a to choroba - no ale może w tym tygodniu będzie nieco lepiej :D Pozdrawiam Wszystkich simo-maniaków - niech Wasze simy nie zestarzeją się zbyt szybko - wielu wywinięć się śmierci (kto grał wie o co chodzi) :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43. |