Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   The Sims 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/sims-2-a-56947/)

kiewas 01.10.2004 01:17

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hehe - zrobiłem już Woohoo w miejscu publicznym :D W Weronie na jednej z lokacji jest sklep z ciuchami - woohoo robi się w przebieralni :P A tak w ogóle - to w nowych Simsach brakuje mi niektórych rzeczy dostępnych w jedynce... na przykład zwierzaków i ciekawszych parceli publicznych... :) Ale ogólnie gra jest fajna - a że niektórych nudzi... no cóż... gusta są różne - a o nich się podobno nie dyskutuje ;) Też lubię szybkie gry akcji, gdyż one nie wymagają wiele wolnego czasu i zawsze można nieco pograć i dać sobie na wstrzymanie... A Sims... jak ktoś lubi tą grę to wie, że ona cholernie wciąga - i minuty a nawet wręcz godziny spędzone przy grze lecą w zastraszającym tempie... ;)

Ja trochę grałem w Simsy 1, jak mówiłem kumplom to patrzyli na mnie jak na *****a... ciekawe dlaczego :D Gra ta może i z początku fajna (nawet dla takiego konia jak na mnie), ale szybko się nudzi.. Zobacze te simsy 2, co mam nie patrzeć, będzie kolejny powód do głupich śmiechów kolesi hhahaha :D

Pagerus 05.10.2004 14:58

Cytat:

Napisany przez kiewas
Ja trochę grałem w Simsy 1, jak mówiłem kumplom to patrzyli na mnie jak na *****a... ciekawe dlaczego :D Gra ta może i z początku fajna (nawet dla takiego konia jak na mnie), ale szybko się nudzi.. Zobacze te simsy 2, co mam nie patrzeć, będzie kolejny powód do głupich śmiechów kolesi hhahaha :D

A kto powiedział, że musisz się kumplom chwalić w co pogrywasz??? :P Ja ostatnio nieco zaniedbałem moje SIMY - zaczął się rok akademicki i czasu już tyle nie ma... :(

pablocoo 09.10.2004 18:45

Ilość załączników: 2
Mam juz wreszcie ta gre i nie moge pograc :ysz:
Co mam robic??
Moj komputer: Proc. A2400, 256DDR333, GF FX 5200 ult, mobo Epox 8RDA (nForce2)
Do wszystkiego najnowsze sterowniki
HELP

andrzejj9 09.10.2004 19:30

Ty, a oryginał masz? Bo to może jakiś dziwny słodzik?

pablocoo 09.10.2004 21:55

Taaa, jasne ze oryginal ;)
Za slodzik sluzy mini-obraz zabezpieczen 1-szej plytki
Ale juz sobie poradzilem: zainstalowalem jakies stare sterowniki do grafiki bo mial jakies problemy z wersja 61.77 (co jest chyba dosc dziwne: w readme pisalo ze moga pojawic sie problemy przy starszych niz 61.77, ale coz...)

mr_spock 09.10.2004 22:29

fajna gra, ale budowac nie moge :) yszzzz

B@rtek 09.10.2004 22:31

Cytat:

Napisany przez mr_spock

Ja moge przy craku, który wymaga cd a jak ściagnąłem cracka nocd z suprnovej to nie mogę.

Więc masz pewnie tego cracka z suprnovej :taktak:

mr_spock 09.10.2004 22:37

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Ja moge przy craku, który wymaga cd a jak ściagnąłem cracka nocd z suprnovej to nie mogę.

Więc masz pewnie tego cracka z suprnovej :taktak:

NO CO TY!!??

ja ma oryginala :P

;)

andrzejj9 09.10.2004 22:41

Cytat:

Napisany przez mr_spock

Ja też nie mogłem i mi się jakoś dziwnie grało. Potem naprawiłem i już mogłem, ale... dalej mi się nieciekawie grało więc odinstalowałem ;) To jednak gra nie dla mnie :)

mr_spock 09.10.2004 22:50

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja też nie mogłem i mi się jakoś dziwnie grało. Potem naprawiłem i już mogłem, ale... dalej mi się nieciekawie grało więc odinstalowałem ;) To jednak gra nie dla mnie :)

ja tez traktuje to jako ciekawsotke, ale moze sie wciagne

andrzejj9 09.10.2004 22:59

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ja tez traktuje to jako ciekawsotke, ale moze sie wciagne

No to uważaj, bo jak się wciągniesz za bardzo, to potem możesz mieć problemy, żeby się z tego wydostać ;)

Ale serio - tak, jak sam nigdy w jedynkę tej gry nie grałem, tak na wielu przykładach widziałem, że potrafi to naprawdę bardzo uzależnić. To takie wirtualne tamagochii, z tą różnicą, że to sprzed kilku lat nie wymagało spędzania czasu przy komputerze. To obecne - niestety już tak.

Tak więc jako krótki przerywnik, odpoczynek po ciężkim dniu, czemu nie. Byleby to nie stało się drugim życiem - niejako zastępczym.

.... Kurcze, koniec filozofowania, bo widzę, że dysputy prowadzone w dróch innych topikach sprawiły, że nawet tutaj zaczynam moralizować ;)

Pagerus 12.10.2004 19:22

No mnie się jakoś ostatnio nie udaje pograć w Simsy - a to brak czasu, a to choroba - no ale może w tym tygodniu będzie nieco lepiej :D Pozdrawiam Wszystkich simo-maniaków - niech Wasze simy nie zestarzeją się zbyt szybko - wielu wywinięć się śmierci (kto grał wie o co chodzi) :P

andrzejj9 12.10.2004 19:47

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No mnie się jakoś ostatnio nie udaje pograć w Simsy - a to brak czasu, a to choroba - no ale może w tym tygodniu będzie nieco lepiej :D Pozdrawiam Wszystkich simo-maniaków - niech Wasze simy nie zestarzeją się zbyt szybko - wielu wywinięć się śmierci (kto grał wie o co chodzi) :P

No wiesz? Żeby simsy nie zestarzały się zbyt szybko, to trzeba niewiele czasu spędzać przy grze. Tak źle życzysz simomaniakom? ;)

Pagerus 12.10.2004 22:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No wiesz? Żeby simsy nie zestarzały się zbyt szybko, to trzeba niewiele czasu spędzać przy grze. Tak źle życzysz simomaniakom? ;)

Taaa - jak zwykle się czepiasz :P Chodziło mi o to aby jak najlepiej sterować ich życiem, zaspokajać ich ambicje - i dzięki temu częstować je napojem przedłużającym życie :D Mało grałeś to się nie orientujesz :P

andrzejj9 12.10.2004 23:27

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Taaa - jak zwykle się czepiasz :P Chodziło mi o to aby jak najlepiej sterować ich życiem, zaspokajać ich ambicje - i dzięki temu częstować je napojem przedłużającym życie :D Mało grałeś to się nie orientujesz :P

ja to się tam na wirtualnym życiu nie znam ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43.