![]() |
wina slodzika - podawalem sposob - byl opisany na http://forum.tweak.pl > Gry > The sims2 na ktorejs z podstron :)
pozdro ;) |
pewnie grę posłodziłeś ...i takie anomalie wychodzą.
|
Sims 2 - problem! HELP :P
Chlopaki nie moge budowac - co jest grane? Nic a nic mi nie dziala... moge
jedynie postawic kanape na trawie... qrcze pomozcie... ;p |
Są tam jakieś extras. Nie wiem co dokładnie bo nie mogę jeszcze otworzyć archiwum rar. A co chcesz to DEMO :P
|
myślę, że po prostu filmiki są w lepszej jakości.
powiedz, co to zadodatki, kiedy sciągniesz to DEMO :P |
Cytat:
pozdro ;) |
Też mnie zdziwiło, że aż 5GB. Ale są tam jakies dodatki i takie inne.
Miałem ściągać z torrent.org.pl ale coś nie chciało ciągnąć. Dzięki Air za konkretną odpowiedź :) P.S. Temat proszę uznać za zamknięty |
Taka wielka :wow: ?
Nie mam pojecia czy to jest PL, ale wiem ze takowa byla/jest na torrent.org.pl Jakas wielojezyczna czy cos Tyle ze zajmowala niecale 3 giga Sciagalbym tamta... PS. Nie pogles sie podpiac pod aktualny topic o simsach 2? :p EDIT: Spoznilem sie troche ;) @Air wszystkie wersje sa multilanguage? |
Cytat:
|
Wiecie może czy jest wersja PL Sims 2?
Mam pytanie.
Ściągam grę Sims 2 w wersji DVD z suprnovej i wie ktoś może czy jest ona PL. W Azureusie pokazuje mi Smis 2 DVD + extras i rozmiar 5,08 GB. Plik torrent ma datę 09-21. Pytam bo nie wiem czy opłaca mi się to ściągać jak nie jest PL. |
Mam problem. Ściągnołem sobie wszystkie obrazy gry (MDF i MDS), gotowe do nagrania na płyte, ale jak nagram na CD-RW lub wrzuce do wirtualnego np. płytkę nr 1 to nie rusza setup ani nawet autorun. Jak wrzuce inne obrazy to pokazuje mi, że niby są puste. Co jest grane???
|
a mozecie budowac? bo u mnie zonk nie daje rady nic wybudowac ani dobudowac
|
Cytat:
pozdro ;) ps - 9600pro to moje mini-marzenie ;-) |
Ja mam Kingstony 512 DDR 400Mhz i Radeona 9600 Pro i trochę tną. Jak wyłączę kilka opcji to jest ok.
|
Qrde, dorwałem te Simsy dziś, a tu zonk. Tną się jak szalone na moim sprzęcie, a niby mam lepszego od wymagań minimalnych, tylko ramu mam 256... Grał ktoś płynnie na takim ramie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:51. |