![]() |
Cytat:
|
podobno w simsach mozna kierowac Chylinska... chyba mi to umknelo :) gdzie jest taka opcja, czy trzeba miec jakas specjalna wersje??
Chetnie bym ja zamurowal gdzies w okolicach kominka - wtajemniczeni znaja efekt ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps: Wiesz.. tak, jak do tej pory słyszałem opinie na temat tego "dodatku" do polskiego wydania, to baardzo oględnie mówiąc nie były one zbyt pochlebne. Zastanów się, czy na pewno wiesz, co robisz ;) |
Jakbyscie weszli na www.ea.pl i zobaczyli na baner to byscie widzieli ze pisze: Postac Agnieszki Chylinskiej do gry Sims 2 juz wkrotce!
Na moje oko to zrobia ja w sims bodyshop, spakuja do pliku i wpuszcza do sieci :p I taka bedzie chylinska ;) " Już w następnym tygodniu będziecie mieli szansę pobrać postać Agnieszki Chylińskiej do posiadanej gry The Sims 2. Plik umieścimy na serwerze Electronic Arts oraz w zaprzyjaźnionym serwisie Imperium Gier, gdzie znajdziecie ciekawe informacje o grze oraz atrakcje, które będą towarzyszyć Wam aż do Bożego Narodzenia. " /www.ea.pl/ |
kurde... to przyjdzie mi jeszcze troche poczekac :)
ciakawe czy bedzie miala dziary na rekach:) powinni jeszcze dla niej specjalnie jezyk dograc... z samymi przeklanstwami |
Cytat:
|
Cytat:
A jakby dodali bluzgi to pewnie w Simo-języku - swoją drogą możliwe, że jakieś bluzgi już tam są - tylko z tego simo-bełkotu niewiele można skumać :P |
Cytat:
ale tej dody to wracz nie cierpie... sprawia wrazenie, jakby do 5ciu nie potrafila zliczyc w dodatku moja rowiesniczka (o ile sie nie myle) :) wiec z jeszcze wieksza ccecia bym sie zajal nia w simsach :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
swoja droga... kazdy kiedys musi umrzec... nawet sim ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |