Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   The Sims 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/sims-2-a-56947/)

Pagerus 13.10.2004 08:47

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
ja to się tam na wirtualnym życiu nie znam ;)

No to jak się nie znasz to się nie wypowiadaj :P

mr_spock 13.10.2004 14:48

podobno w simsach mozna kierowac Chylinska... chyba mi to umknelo :) gdzie jest taka opcja, czy trzeba miec jakas specjalna wersje??

Chetnie bym ja zamurowal gdzies w okolicach kominka - wtajemniczeni znaja efekt ;)

andrzejj9 13.10.2004 15:47

Cytat:

Napisany przez mr_spock
podobno w simsach mozna kierowac Chylinska... chyba mi to umknelo :) gdzie jest taka opcja, czy trzeba miec jakas specjalna wersje??

Chetnie bym ja zamurowal gdzies w okolicach kominka - wtajemniczeni znaja efekt ;)

W polskiej wersji miała być dodana. I chyba każdej, nie tylko na DVD. W każdym razie o to, jak ją "uruchomić" pytaj już wtajemniczonych :)

mr_spock 13.10.2004 17:50

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W polskiej wersji miała być dodana. I chyba każdej, nie tylko na DVD. W każdym razie o to, jak ją "uruchomić" pytaj już wtajemniczonych :)

No to pytam :)

andrzejj9 13.10.2004 18:03

Cytat:

Napisany przez mr_spock
No to pytam :)

A Ci milczą ;)

ps: Wiesz.. tak, jak do tej pory słyszałem opinie na temat tego "dodatku" do polskiego wydania, to baardzo oględnie mówiąc nie były one zbyt pochlebne. Zastanów się, czy na pewno wiesz, co robisz ;)

pablocoo 13.10.2004 18:33

Jakbyscie weszli na www.ea.pl i zobaczyli na baner to byscie widzieli ze pisze: Postac Agnieszki Chylinskiej do gry Sims 2 juz wkrotce!
Na moje oko to zrobia ja w sims bodyshop, spakuja do pliku i wpuszcza do sieci :p
I taka bedzie chylinska ;)

" Już w następnym tygodniu będziecie mieli szansę pobrać postać Agnieszki Chylińskiej do posiadanej gry The Sims 2. Plik umieścimy na serwerze Electronic Arts oraz w zaprzyjaźnionym serwisie Imperium Gier, gdzie znajdziecie ciekawe informacje o grze oraz atrakcje, które będą towarzyszyć Wam aż do Bożego Narodzenia. "
/www.ea.pl/

mr_spock 13.10.2004 19:31

kurde... to przyjdzie mi jeszcze troche poczekac :)

ciakawe czy bedzie miala dziary na rekach:)
powinni jeszcze dla niej specjalnie jezyk dograc... z samymi przeklanstwami

pablocoo 13.10.2004 20:08

Cytat:

Napisany przez mr_spock

:spoko:

Pagerus 14.10.2004 08:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
kurde... to przyjdzie mi jeszcze troche poczekac :)

ciakawe czy bedzie miala dziary na rekach:)

Z tego co kiedyś czytałem to miała niby mieć dziary :D Ale zamiast niej mogliby dać Dodę-Elektrodę :haha:
A jakby dodali bluzgi to pewnie w Simo-języku - swoją drogą możliwe, że jakieś bluzgi już tam są - tylko z tego simo-bełkotu niewiele można skumać :P

mr_spock 14.10.2004 12:15

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Z tego co kiedyś czytałem to miała niby mieć dziary :D Ale zamiast niej mogliby dać Dodę-Elektrodę :haha:
A jakby dodali bluzgi to pewnie w Simo-języku - swoją drogą możliwe, że jakieś bluzgi już tam są - tylko z tego simo-bełkotu niewiele można skumać :P

Chylinskiej nie lubie, ale jeszcze ja moge ogladac...
ale tej dody to wracz nie cierpie... sprawia wrazenie, jakby do 5ciu nie potrafila zliczyc
w dodatku moja rowiesniczka (o ile sie nie myle) :)

wiec z jeszcze wieksza ccecia bym sie zajal nia w simsach :fiu:

Pagerus 14.10.2004 12:50

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Chylinskiej nie lubie, ale jeszcze ja moge ogladac...
ale tej dody to wracz nie cierpie... sprawia wrazenie, jakby do 5ciu nie potrafila zliczyc
w dodatku moja rowiesniczka (o ile sie nie myle) :)

wiec z jeszcze wieksza ccecia bym sie zajal nia w simsach :fiu:

Ja też jej nie lubię - i chodziło mi dokładnie o to samo co Tobie - możliwość powyżywania się :P

andrzejj9 14.10.2004 19:45

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja też jej nie lubię - i chodziło mi dokładnie o to samo co Tobie - możliwość powyżywania się :P

To można simowi kazać wyskoczyć z okna na 10 piętrze ??? ;)

Pagerus 14.10.2004 20:17

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To można simowi kazać wyskoczyć z okna na 10 piętrze ??? ;)

Bez przesady - chyba nie można mieć 10 pięter :P A tak na serio - to są różne sposoby wykończenia Simów - bójka między Chylińską a Elektrodą mogłaby wyglądać całkiem ciekawie - ale nie doprowadziłaby chyba do śmierci którejkolwiek z nich... Ale jakaś nieudana naprawa i porażenie prądem to już coś :D

mr_spock 14.10.2004 23:13

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Bez przesady - chyba nie można mieć 10 pięter :P A tak na serio - to są różne sposoby wykończenia Simów - bójka między Chylińską a Elektrodą mogłaby wyglądać całkiem ciekawie - ale nie doprowadziłaby chyba do śmierci którejkolwiek z nich... Ale jakaś nieudana naprawa i porażenie prądem to już coś :D

albo nieumiejetna obsluga kominka :D

swoja droga... kazdy kiedys musi umrzec... nawet sim ;)

Pagerus 15.10.2004 08:07

Cytat:

Napisany przez mr_spock
albo nieumiejetna obsluga kominka :D

swoja droga... kazdy kiedys musi umrzec... nawet sim ;)

No tak - zwłaszcza sim - ale wystarczy zaspokajać jego aspiracje i dokupowywać eliksir życia za zdobyte punkty aspiracji i można przeciągać życie nieszczęsnego sima prawie w nieskończoność :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45.