![]() |
Cytat:
|
@Hinks ja też byłem refem :) :>
Nie mogłem przyjść, bo zapomniałem, że na 6 rano do pracy, a co sie okazało, że dzisiaj jest strasznie lipna pogoda i nie idę :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaczynamy ze Śmietkiem grać we dwóch gadając po SKYPE
potem tu zajrze może się ktoś przyłączy ? |
Cytat:
|
zaraz damy namiary servera
|
Sprubujemu tu
abo tu 193.174.91.49:27961 |
Cytat:
wpadne moze potem terazm am za duzy ping bo ściagam :D |
Dawno razem nie graliśmy...:)
Może dzisiaj popykamy w Wolfa? Kto byłby chętny? Mi by posowało tak o 20.30 :) |
P.S. A ja też moge :D ??
|
@Hinks
Mam do ciebie prośbe ... byś mi podał ip Totena ?? |
@Gruby nie dubluj postów i nie zmieniaj nonstop konta, bo wkońcu trafi do do GTW :taktak:
IP totena: 195.4.104.16:27960 Ale nie licz na grę zespołową - same nooby :| P.S. @Adixo, Smietek, Hinks to gramy o 20.30? |
Cytat:
|
No to jest nas 4:
Gruby Bartek Adixo Hinks A co się dzieje z Burakiem ??? Pewnie też by zagrał :) |
@Hinks on też zagra :D
P.S. Na jakim serwerze gramy? Toten czy ZJ?? |
Cytat:
To teraz pozostało wybranie serwera: 1) Totenmaschine 195.4.104.16:27960 2) [ZJ] 10 Maps 82.94.249.94:27960 3) Fire Button A więc ??? PS. Ja jestem za [ZJ] :D |
Dobra wchodzić na ZJ :taktak:
@Hinks jestem z tobą w teamie :D Ja juz idę grać :) |
Cytat:
edit a i dziśąłem wzystko namksa na totenie eng battle i light :) duale :) |
Wymiekłem po grze na ZJ :haha:
Kiedyś to był powiem, że ponad przeciętny serwer, ale teraz to jest najgłupszy serwer na świecie :haha::haha::haha: JooHoo jest :spoko: |
jak to wymiękłeś?? :D
johoo jest super :D a co do servera to wolę totena :) |
Tzn. wyłem ze smiechu :haha:
|
gracie jeszcze dziś??
|
Sorry For ALL ze wczoraj mnie nie było ale starszy siedział caly dzionek przed kompem i tylko popoludniu mnie na 1 godzine wpuścil :(
|
Ja teraz mam komp wolny caly dzionek i moge zagrac :)
P.S. Gdzie gramy może serwer postawie ? |
@Gruby do ciebie to jak do ściany :|
Nie dubluj postów :klnie: |
stary słuchaj ja coś piszesz to edytuj dobra jeżeli piszesz wiadomość 2 lub wiecję godzin po tym jak napisałeś poprzednią to jeszcze obleci ale 2 minuty?!??!?!?!?!?!?
na następny raz użyj tego jęsli tak szybko wiadomosci wysyłąsz http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif |
Kur... nie wiedziałem że jest taka opcja :/
@Bartek1989 A ty już dajesz czerwoną kropke :/ Ja mam dopiero 9 lat :/ |
Cytat:
a ja z nim nim nie gram 1. zabija swoich! 2. zero współpracy 3 i małolata w tej grze za duż krwi jest nie dawać mu hasła! |
Cytat:
edit: Jak zero wspolpracy jak bylismy w nfc z bartkiem i hinksem to byla wspolpraca a jak teraz są w ma noto ? Hehe ... :D Starszy wylączyl mi krew :D On trosze w wolfa pogrywa :) |
Cytat:
no ot na czym gramy? |
Ja może postawie server na Firebutton tylko o której ?
P.S. To ja Gruby :D edit: Co powiecie o 21.30 22.00 ?? ktoś przyjdzie ?? ;) |
Cytat:
a na która to nie wiem więc: Chętni: Gruby Burak |
Ok ... Jeszcze hinks bartek1989 i adixo bedzie spox :)
edit: Zalozylem serwer na dole dane: Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl Przyjdzcie plz ... Jutro zrobimy o 22 :) |
Cytat:
|
Nie wiem :P ale też grywa w wolfa prawda ?
Mam nadzieje że przyjdziecie .. jutro będzie o 22 |
Cytat:
|
:piwo: Ludzie Przychodzcie :piwo: 8 ) 8 ) Dobre co nie :D edit :D Kto przyjdzie stawiam :piwo: Ja stawiam on płaci :D |
Zastanawiam się zawracać głowę @Mac'owi lub @Andrzej'owi?
Kur** Gruby zrob sobie jedno konto i nie zmieniaj ich codziennie, bo jezeli bedziesz tak robil to zalatwie ci bana na ip i tak codziennie (( |
Cytat:
|
@Nitemare (AKA Gruby1995), dziecko uspokuj się i zdecyduj się którego to konta będziesz używał :ysz:
|
Cytat:
|
Nareszcie Mac zawitał :D
Ja bym dał grubemu :banan2: :fiu: A co do gry to możemy na Totenie zagrać :) |
Juz mi się przypomniało :D
Jego konta to: Nitemare, Assasnix, Grubszy, Gruby1995 o było jeszcze jedno :> Widisz ja wiem lepiej ile masz kont :P To kiedy gramy i o której? |
Cytat:
o której gramy? hmmm 21?? lub teraz?? |
O 21 :taktak:
Na kozackim ZJ czy na Totenie? |
Ja gram teraz na Totenie :D
A wieczorem gdzie chcecie ;) |
Ja ciągle zmieniam bo głupi bartek1989 daje mi kropki nie wiem zaco :/
edit: Serwer dzisiaj o 21.30 przyjdzcie .. Serverek oddam Hinksowi i Bartkowi1989 Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl PLZ!! |
Jakbyś tak nie zmieniał kont i nie zakładał głupich tematów i nie pisał nonstop postów pod postem to bys nie dostawał negatywów :D
Wejdź na konto Assasnix, i będzie :spoko:, a resztę kont usunie ci @Bartez np. :taktak: |
Cytat:
a co do servera to na tym co Gruby podał czy nie?? a co to ma znaczcze server odda Bartkowi lub Hinksowi ?? |
OK mam AssasinX. Modów prosze o skasowanie wymienionych przez Bartek1989 konta ..
Cytat:
Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl |
Nie wiem czy wbije bo bije rekord na totenie :D
Mam już około 4000Xp :D (gram na zmiane z bracholem) ;) Moze zagramy własnie na toten :fiu: |
Nie :P Najwyżej jutro będziesz :P
P.S. Jutro też mam zamiar zrobic o 22 ;) edit: Hinks klamie :P Przed chwilą sprawdzalem na The All-Seeing Eye czy hinks tyle ma i zobaczylem i ma 0 :P a przecież tam jest Xp Save :) ozczywiście na totenie ;) |
@Bartek przecież miałeś konto Assasnix, na które dostałes bana na 24h (miałeś ponad 15 postów) i nie wszedłeś na tamto tylko założyłeś nowe?
Jaki lolek :haha: |
Cytat:
a tak serio to chwila bo tutaj sie jaki burdel robi !! albo Gruby (czy jak Ci tam) zaczniesz pisać normalnie albo wyp.... :) więc na czym dziś gramy i o której ? |
Ja teraz idę na serwer ZJ i tam tez będę cały czas :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Mialiśmy grac na moim .. co zrobilem dla was :( |
Cytat:
Np. nie ładuje nastepnej gry :( |
Za dokładnie 8 minut jest 21.30 ... i jest ten czas na:
Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl Oczywiście ET :spoko: |
Cytat:
|
H** wie :)
Chętni: Burak_PL AssasinX |
Cytat:
|
Ja grałem na Toten :D
Miałem około 4500Xp i mnie wywaliło :| Ale przecież nie gra się dla punktów ;) PS. Grało się super i może nowych klanistów będziemy mieli :fiu: @Assasnix Ja nie kłamie!!! W "oku" źle pokazuje bo co plansze resetuje Xp!!! Więc jak się nie znasz to nie pisz (( |
a co ze mną do MA?? jakich nowych ??
|
Argfhsdadd... czemu nikt nie był sam sobie grałem :(
P.S. Nikt mnie nie lubi i dlatego :( |
Cytat:
|
@Hinks
Myślałem że jak jednak jesteś moim sąsiadem .. to byś przyszedł ... :( ;( ;( ;( |
Cytat:
to jest czy nie ? || || || |
Mozna w to pograć:
FreeSpace 2PL, UT 2004 |
@Assasnix
Nie przyszedłem bo grałem gdzie indziej :D Narazie nie planuje sie przeprowadzać więc będę twoim sąsiadem ;) A tak pozatym wpierw się pytaj czy ktoś przyjdzie, a później stawiaj serwer :) |
Cytat:
|
Toten godz. 20?
|
Cytat:
|
Ja będę na bank :D :)
Na ZJ cos mi wolf źle działa :| Nie ładuje np. następnej mapy :( |
Ja przyjde .. może :szybksex:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Bartek co ma oznaczać ten sex na końcu twojej wypowiedzi? :> |
Cytat:
:haha: PS. Ja będę później grał bo brachol ma trening o 19.30 :| Ale jak tylko skończy to wchodze :D |
bo dzisiejszym zajściu na totenie panie |MA|Assasnix (czy jak ci tam ) ( do MA zartuje :D ) nie zdziw sie jak poleci fala czerwonego :D a jak poleci fala to pewnie konto zmienisz a wtedy ban(anek) od Mac lub kogoś innego :D
|
Hehe .. na fourm sie nie zalatwia spraw klanowych :P
|
@bartek jeszcze raz zobaczę cię z nikiem |MA\ to będzie nonstop fala czerwonego na każdym koncie :klnie:
Nie jesteś w klanie to nie rób sobie takiego nicku!!! jesteś w innym klanie, więc ich zdradzasz :D :P |
Cytat:
Ten topic za bardzo się rozrósł i niczemu już nie służy, więc czas najwyższy go zamknąć. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46. |