Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

Burak_PL 01.07.2005 21:44

super sie grało team fajne były

gallus 01.07.2005 23:35

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@gallus CS:S mi pasuje :D

O której?

Możemy pograć, ale trzeba wykombinować jeszcze kilku :)

Burak_PL 02.07.2005 11:18

o której dziś gramy w ET?? o 20.00 a szybciej?? mozna by tez mi teraz pasuje

kizio 02.07.2005 14:42

to co gramy dzisiaj o 20?

B@rtek 02.07.2005 15:51

Cytat:

Napisany przez Burak_123
witam no grało sie fajnie fachowcy ocenić proszę jakiś postęp był czy nie??

Postep był :D

Jak tak dalej pójdzie to zapraszam do klanu :>

B@rtek 02.07.2005 15:56

Cytat:

Napisany przez kizio
to co gramy dzisiaj o 20?

Mi pasuje i będę napewno :D

Burak_PL 02.07.2005 16:11

Cytat:

Postep był :D

Jak tak dalej pójdzie to zapraszam do klanu :>

dzieki! a co do klanu to bardzo!! tylko jeszcze muszę poćwiczyć! a wy na turnieje jeździcie??

no o 20 dziś mi chyba też pasuje ewentualnie o 20 30 :)

B@rtek 02.07.2005 16:33

Cytat:

Napisany przez Burak_123
dzieki! a co do klanu to bardzo!! tylko jeszcze muszę poćwiczyć! a wy na turnieje jeździcie??

no o 20 dziś mi chyba też pasuje ewentualnie o 20 30 :)

Tzn. my klanu nie zakładaliśmy :nie:

Załatwiłem poprostu połączenie naszego klanu |NFC| ze szwedkim klanem |MA| i jak możemy to gramy razem :taktak:

Chociaż ostatnio zadko się widzieliśmy na serwerach, bo wiesz szkoła, ale teraz wakacje to już rozmowy się odrodziły :)

pawelblu 02.07.2005 16:41

Z dobrych wiadomosci to mam taka ze dzisiaj was nie pojade. Moze jutro ...

Ze zlych - kupilem Pada ... narazie podstawowego steelpada.

kizio 02.07.2005 17:10

Godz. 20:00
IP: 212.67.120.237:26020
Hasło: CDRinfo.pl
@Bartek1989 - hasło do RCON wiesz jakie

Hinks 02.07.2005 17:52

Postaram się być chociaż dzisiaj mój brachol ma trening o 19.30 w klanie i moge się troche spóźnić :)
@Bartek Ostatnio gadałem z [ZJ]Lecke na serwerze :D
Ale niestety był tylko chwile :(
Pamiętasz tego gościa co chciał do naszego klanu??
Nie dostał się :) (chcesz więcej wiedzieć to GG )

Hinks 02.07.2005 18:01

Chce wam polecić serwer do gry w ET :)
195.4.104.16:27960
Serwer :spoko: sporo polaków gra :)
Można sobie tam poćwiczyć ;)
Serdecznie zapraszam :D

kizio 02.07.2005 18:16

serwer jest nas ETPro czy zwykłe? Bo jak mam ETPro to mi sie komp zaiwesza.

pawelblu 02.07.2005 18:39

A jednak was dzisiaj zloje :D

REi 02.07.2005 19:25

A moze tak by Day of Defeat ? bo to ET ajkies takie... drentwe :|
Poza tym DoD to wyzwanie - nie ma na FB ;p - Kto sie podejmie?

kizio 02.07.2005 19:49

hmm w DoD bym pograł :)

B@rtek 02.07.2005 19:51

Czyli wchodzimy na serwer do podał @Kizio czy na ten co podał @Hinks?

Na tym drugim jest więcej map i można pograc dłużej :D

Ale dzisiaj juz nie kombinujmy i grajmy jak wczoraj :taktak:

Nastepnym razem mozna zagrać na jakimś publicznym :D

Hinks 02.07.2005 19:52

A co to jest ??? (może głupie pytanie)
Nigdy nie słyszałem o tej grze DoD...

REi 02.07.2005 20:09

Cytat:

Napisany przez Hinks
A co to jest ??? (może głupie pytanie)
Nigdy nie słyszałem o tej grze DoD...

DoD - Day of Defeat to bezplatny dodatek do Half-Life 1

andrzejj9 02.07.2005 20:33

Eh kurde, próbuję się do Was dołączyć, ale mam starszą wersję ET.. Ściągam właśnie uaktualnienie, ale wyjątkowo nędznie idzie i chwilę może to zająć...

Ale może zdąże :)

Hinks 02.07.2005 21:21

Cytat:

Napisany przez REi
DoD - Day of Defeat to bezplatny dodatek do Half-Life 1

No to raczej z wami nie zagram :(

B@rtek 02.07.2005 21:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Eh kurde, próbuję się do Was dołączyć, ale mam starszą wersję ET.. Ściągam właśnie uaktualnienie, ale wyjątkowo nędznie idzie i chwilę może to zająć...

Ale może zdąże :)

Wiedziałem, że to ty bo wspominałes, że z nami zagrasz :)

@all
Kto jest chętny na:

CS:S
HL;DM?

Burak_PL 02.07.2005 21:29

witam! grało sie super już wszystko załapałem! A z radarem brakło mi czasu :(

kizio 02.07.2005 21:29

było supeeer! teamy były jak trzeba :)

Burak_PL 02.07.2005 21:30

Cytat:

Napisany przez kizio
było supeeer! teamy były jak trzeba :)

tak garło sie super musimy jutro zrobić jakiś maraton tzn 2 servery?? 3 godziny grania??Kto sie pisze ja moge postawic

Joe_Doe 02.07.2005 21:30

spoko bylo!
kiedy nastepna gra?

andrzejj9 02.07.2005 21:31

No grało się całkiem przyjemnie :)

I sorry panowie (z mojej drużyny), że na niewiele się dzisiaj przydałem, ale to moja z trzecia gra w życiu i muszę się jeszcze sporo nauczyć (na przykład klawiszologii... i o co w ogóle w tej planszy chodzi, co trzeba zrobić ipt. Gdzie można o tym trochę poczytać?).

Ale będę się szkolił :)

pawelblu 02.07.2005 21:34

Ja sie pisze na 1.5h. Wymiatanie wymaga duzego skupienia i zaostrzenia zmyslow, wiec trudno grac dlugo :D

PS. LUDZIE KURDE NIE LAZIC ZA MNA KUPA TYLKO PINOWAC ROZNYCH PRZEJSC !!
JEZELI JA PILNUJE PRZEJSCIA TO W SZCZEGOLNOSCI OZNACZA TO ZE TY GO NIE PILNUJESZ - TY PILNUJESZ DRUGIEGO.

Burak_PL 02.07.2005 22:57

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ja sie pisze na 1.5h. Wymiatanie wymaga duzego skupienia i zaostrzenia zmyslow, wiec trudno grac dlugo :D

PS. LUDZIE KURDE NIE LAZIC ZA MNA KUPA TYLKO PINOWAC ROZNYCH PRZEJSC !!
JEZELI JA PILNUJE PRZEJSCIA TO W SZCZEGOLNOSCI OZNACZA TO ZE TY GO NIE PILNUJESZ - TY PILNUJESZ DRUGIEGO.

Dyspozytor nie denerwuj sie!!! Ja za Tobą nie łaziłem!! heh bo nie byłem z Tobą! ;) ;) @andrzejj9 mi szło gorzej na początku!

andrzejj9 02.07.2005 23:46

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
Dyspozytor nie denerwuj sie!!! Ja za Tobą nie łaziłem!! heh bo nie byłem z Tobą! ;) ;) @andrzejj9 mi szło gorzej na początku!

Mi szło lepiej na początku, bo jak grałem pierwszy raz, to byłem drugi ;)

Burak_PL 03.07.2005 04:07

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mi szło lepiej na początku, bo jak grałem pierwszy raz, to byłem drugi ;)

dziś zagramy znowu wiesz trening czyni mistrza :) a o której dzisgramy? 1??2??3??

kizio 03.07.2005 07:43

ja dzisiaj chyba nie zagram. Jade do Wrocławia. Jak wróce to może na 20:00, 20:30

Burak_PL 03.07.2005 09:01

Cytat:

Napisany przez kizio
ja dzisiaj chyba nie zagram. Jade do Wrocławia. Jak wróce to może na 20:00, 20:30

no to możemy zagrać wcześniej a o 20 30 tez :)

wolf mnie ciagnał || || ||

Burak_PL 03.07.2005 10:44

witam! Hinks załozy an 20 30 wiecej info pod później a moze jest ktoś chętny na popołudniową partyjkę?? jak tak to niech powie bo by nas musiałoby byc gdzies 4 :) ja sie piszę tak o 1 2 kto jeszcze?? ;) ;)

Hinks 03.07.2005 10:48

Server IP Address: 212.67.120.238:26010
Server will start at: 03/07/2005 19:30:00 czyli 20.30
Password: CDRinfo.pl
Zapraszam :piwo:

Burak_PL 03.07.2005 11:09

Kto będzie??

Burak
Hinks (jak zdąży)

....

Kto jeszcze?? Kto Axis kto Allies??

andrzejj9 03.07.2005 12:47

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
dziś zagramy znowu wiesz trening czyni mistrza :) a o której dzisgramy? 1??2??3??

Dokładnie :)

Co prawda jadę dzisiaj do kumpli do akademików, więc jest mała szansa, że nie zdążę, ale że wychodzę o 16 to może uda mi się już być. W każdym razie postaram się :)

Ale mam też jeszcze kilka pytań odnośnie samej gry:

1) Kim muszę być, żeby mieć taką fajną snajperkę optyczną, z której to zginąłem dzisiątki razy zanim w ogóle zdążyłem zauważyć mojego przeciwnika ;)

2) O co w ogóle w grze chodzi? W sumie respawnowanie się, przechodzenie do pierwszego newralgicznego punktu i ginięcie, też daje trochę radości, ale zakłądając, że przyjdzie moment, w którym uda mi się przeżyć trochę dłużej, chciałbym wiedzieć, jaką funkcję, oprócz mięsa armatniego mógłbym spełnić :)

3) Jakie klawisze są używane w grze? Znalazłem wczoraj, że F to używanie, a ` mówienie, ale pewnie są jeszcze jakieś, których znajomośc może się przydać.

4) Czy w grze jest mapa, na której mogę na przykład sprawdzić, gdzie są inni członkowie mojej drużyny, oraz gdzie są zawodnicy drużyny przeciwnej?

5) Czy gra trwa określoną ilość czasu, czy kończy się w momencie osiągnięcia jakiegoś celu?

Hinks 03.07.2005 13:23

Jak gra wygląda
http://www.searchengines.pl/phpbb203...creeny/001.JPG
opis:
od lewej u dołu w kierunku prawym
- zielony pasek - pasek mocy... (niech moc bedzie z tobą biggrin.gif) pasek pokazujący siłę do biegania
- żółty pasek - pasek życia... no, jak spadnie do zera to kaputt...
- nasza gęba - po niej możemy się dowiedzieć jakiej specjalności jesteśmy, każda specjalność ma własna twarz. dodatkowo liczbowa wartość zdrówka
- ranking dziedzinowy + punkty doswiadczenia ogólnie (XP) - kolejność dziedzin - umiejętności danej specjalnosci, umiejętności pola walki, umiejętności używania broni lekkiej - opisy niżej.
- nasza broń - lata po środku ekranu
- symbol broni - to tak jakbyś nie wiedział z jaką bronią chodzisz
- biały pasek - pasek intelektu - powiedzmy intelektu. w każdym razie ubywa go w miarę korzystania z niektórych umiejętności - stawiania min, podkładania dynamitu, podkładania ładunku radiowego, rzucania granatu dymnego czy racy, itd...)
u góry ekranu po prawej:
obracająca się mapka terenu. na niej są ważniejsze obiekty, oraz osoby, np ranne dla medyka, lub potrzebującej amunicji przy FieldOps'ie

Mozemy grać 5 specjalnosciami. Większosć specjalności ma do wyboru kilka broni.
Zatem opis co i jak dla każdej specjalności
1. Żołnierz - zaczyna gre ze zwykłym karabinem, miotaczem ognia, ciezkim karabinem maszynowym, moździeżem lub bazooką. Punkty doświadczenia zbiera się za śmierciobujstwa z tej broni. Efekty wyższych leveli: Miotacz ma dłuższy zasieg, z moździeża i bazooki można częściej strzelać, karabiny ciezkie maszynowe wolniej sie grzeją, szybciej strzelają i celniej.
2. Medyk - ma jedna broń. Punkty zarabia poprzez zastrzyki dla ciezko rannych (ci co leżą i gną się w pasie na ziemi), albo rozdajac apteczki. Co dają wyzsze levele? - apteczki lepiej uzdrawiaja, tak samo zastrzyk - początkowo przywraca połowę życia. Potem też zastrzyki można częsciej dawać.
3. Inżynier - ma do wyboru strzelbę, z której może sadzic granatami, i zwykły karabin. Zarabia punkty wysadzajac lub reperując specjalne cele, no i trafnie stawiane miny na które ktoś staje. Poza tym zarabia strzelajac celnie granatami. Doswiadczenie powoduje że szybciej robi swoja robotę, i może robić ja częściej.
4. FieldOps - zaczyna grę tylko z lekkim karabinem. Punkty zarabia poprzez rozdawanie amunicji, no i robienie nalotów (granat dymny), albo bombardowań artylerią (todopiero może zrobić jak ma lornetkę). Doświadczenie daje większą siłę bombardowań i nalotó + 4 level daje podwójny nalot. Poza tym naloty moga być dokonywane częściej. Jak słusznie zauważył kolega @Lodorus, fieldops ma umiejętność wykrywania przebierańców.
5. CoverOps - snajper ma do wyboru Snajperkę (wolną ale śmiertelna nawet po jednym strzale), karainek z celownikiem (szybki, ale zadaje mało obrażeń i jest świetny na krótką odległość) i karabin z tłumikiem (dla mnie pomyłka). Punkty zdoywa poprzez wysadzanie Command postów przeciwnika i samego przeciwnika ładunkami radiowymi, przez przebieranie sie za przeciwnika, no i oczywiście za strzelanie, ale tylko przez celownik. Doswiadczenie powoduje że szybciej stabilizuje sie ręka przy celowniku, szybicej można się przebierać, no i częściej można rzucić ładunek lub granat dymny.

Poza tym jest doświadczenie za broń lekką - granatami, pistoletami i lekkimi karabinami - daje to na lepsza celność a przy 4Lev daje nam możliwość latania z dwoma pistoletami.

No i jest doświadczenie za sens walki. 1 lev. daje na lornetkę, kolejne pozwalaja na rozpoznawanie przebierańców, i wykrywanie min. Na 4 lev przebieraniec jest określony jako "disquited enemy" czy jakoś tak (czyli wykrywamy przebranych wrogów w ciuszki naszych), a miny można oznaczać dla przestrogi naszych poprzez lornetkę flagami (brzmi śmiesznie, ale nie powiem co i jak bo i tak nikt tego nie stosuje (poza rozgrywkiami teamowymi)).

Klawiszologia:
TAB - wywala informacjie o zespołach - podział na Axis i Allies, klasyfikacja wg. Punktów doświadczenia. Informacja na temat Pingów i stanu zdrowia - postrzelony, zabity, czy żywy
Q, E - wychylanie sie zza murku
W,S,A,D - klawisze ruchu
R - reload broni
T - Informacja dla wszystkich
Y - Informacja dla Teamu
U - informacja dla FireTeamu
F - Otwieranie drzwi, dźwigni
G - Mapa
X - czołganie
L - wybieranie specjalności, nazwy, broni
C -przyklęk
V - komendy głosowe - dalsze sterowanie cyferkami
B - Lornetka Chwilowa (u Fieldopsa + fire i bombardowanie na wyznaczony cel)
ALT - statystyki gracza - informacje o celnosci, levelach, punktach aktualnych i wymaganych do kolejnych leveli
+/- - przy lornetce i snajperce, tak samo jak kółeczko w myszce, przybliża i oddala
SHIFT - bieganie - biega sie szybiciej, spada zielony pasek po lewej stronie
1 - nóż
2 - pistolet
3 - Broń wybrana, przy żołnieżu ze sprzętem cieżkim pod tym klawiszem są dwie bronie
4 - granaty
5678 - to klawisze specjalne dla różnych specjalności.

Mapka jest pod przyciskiem L, ale wtedy nie gramy,. lub G i wtedy mapka jest częściowo przezroczysta. Widać na niej cele, wyraźnie różnia sie te do wysadzenia , te do zabrania, i te do zreperowania... do wysadzenia zazwyczaj oznaczone są dynamitem, do zreperowania z reóły jest to pojazd, lu kupka z flagą. Snajper jeśli może coś wysadzic oznaczone to jest małą paczuszką...

teraz opis plansz:
Goldrush - alianci muszą najperw zdobyć czołg znajdujacy się w forcie niemieckim (tam skad niemcy zaczynaja) doprowadzic go na sam duł niszczac po drodze blokady, wysadzic drzwi banku, ukraść dwie skrzynie złota, zanieść je na ciężarówkę na przeciw banku, no i potem ciężarówkę zreperować jak zniszczone i odprowadzic na start 1 (treż są bariery dla cieżarówki)
Oasis alianci muszą w pierwszej kolejności wysadzićmur na starym mieście. Mogą sobie pomóc przejmując punkt startowy niemców. Potem po wysadzeniu muru trzeba wysadzic dwa działa które znajduja się w forcie w oazie. jedna droga jest normalna, druga przez studnię (wpierw trzeba naprawic pompę by wypompować ze studni wodę)
wurzburg radar w pierwszej kolejności trzeba wysadzic wielkie stalowe drzwi które znajdują się za bunkrem niemieckim, tuż za ciężarówką. Potem trzeba ukraść dwie skrzynki które są na dóch radarach, no i doniesć je do samochodu i odjechać.
railgun misja dla niemców - muszą dojechać wagonikiem do bocznicy tuż pod nosem aliantów. Obok punktu aliantów jest szlaban który trzeba podnieść. Na bocznicy trzeba załadować pocisk, dowieźć go na początek tuż obok punktu startowego niemcó, przeładować na drugi pociag, dowieźć do działa, zreperować sterowanie działem jeśli zniszczone, no i wystrzelic - koniec diząłania)
fueldump alianci musz zreperować most, przeprowadzić czołg, który wysadzi najpierw brame tunelów gurskich, potem bramę Bazy niemieckiej, potem można jeszcze uszkodzic mur, z drugiej strony bazy by były dwa wejścia. Potem trzeba zniszczyć ew. postawione oogrodzenia (snajper może) a potem wysadzic zbiorniki paliwa (inżynier)
Seawall battery alianci muszą się wkraść do bazy niemieckiej od tyłu lub od frontu i podłożyć bombę (inżynier) pod działami. Najlepiej jak alianci na początku zajdą od tyłu, pod przebraniem, i wysadza generator prądu - wszystkie drzwi sie otworzą...

inne porady

Aby pisać nazwy kolorami, w nazwie umieszcza się wpierw znacznik ^6, a potem kolejna cyferka lub litera alfabetu oznacza inny kolor/odcień
Działa też do pisania w konsoli
Do pisania Informacji do konkretnego gracza uzywa sie konsoli i polecenia /m {nazwa gracza} wiadomość - nie działa na każdym serwerze.

ważną sprawą dla obu stron jest reperacja Command Postu. Command post powoduje szybsze ładowanie paska specjalnych zdolności - po prawej stronie taki biały...

Jak sie wykopuje klienta, jak sie zmienia planszę.:
1. trzeba wcisnać ESC --> VOTE no i wybrać, jak wykopujemy, to PLAYERS - wybrac klienta no i KICK. Potem wszyscy wciskają F1. Do wykopania proponujemy tylko współgraczy - axis axisa, aliant alianta.
do zmiany mapy ESC --> VOTE, --> Misc. --> MAP.no i wybrać czy ciepło i ciemno czy zimno śnieżnie i deszczowo.

Troche tego jest :D

Burak_PL 03.07.2005 13:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dokładnie :)

Co prawda jadę dzisiaj do kumpli do akademików, więc jest mała szansa, że nie zdążę, ale że wychodzę o 16 to może uda mi się już być. W każdym razie postaram się :)

Ale mam też jeszcze kilka pytań odnośnie samej gry:

1) Kim muszę być, żeby mieć taką fajną snajperkę optyczną, z której to zginąłem dzisiątki razy zanim w ogóle zdążyłem zauważyć mojego przeciwnika ;)

2) O co w ogóle w grze chodzi? W sumie respawnowanie się, przechodzenie do pierwszego newralgicznego punktu i ginięcie, też daje trochę radości, ale zakłądając, że przyjdzie moment, w którym uda mi się przeżyć trochę dłużej, chciałbym wiedzieć, jaką funkcję, oprócz mięsa armatniego mógłbym spełnić :)

3) Jakie klawisze są używane w grze? Znalazłem wczoraj, że F to używanie, a ` mówienie, ale pewnie są jeszcze jakieś, których znajomośc może się przydać.

4) Czy w grze jest mapa, na której mogę na przykład sprawdzić, gdzie są inni członkowie mojej drużyny, oraz gdzie są zawodnicy drużyny przeciwnej?

5) Czy gra trwa określoną ilość czasu, czy kończy się w momencie osiągnięcia jakiegoś celu?

1 CvOps tylko jak go wybierasz musisz zmienić broń tam przy 1 z stena na ta
2 niszczenie budowanie itd itp jak bedzie mapa powiemy CI o co biega na niej
3 t - say to all y - say to team g - mapa c - kucanie spacja - skok v - komendy ...........itp itd
4 g swoja są przeciwnej nei da sie choć czasami ich iwdać jak są twoic przy nich :) (jak jest rzeź)

Burak_PL 03.07.2005 13:25

Hinks mnie uprzedził :)

Hinks 03.07.2005 13:36

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
Hinks mnie uprzedził :)

Heh ale każde informacje sie przydadzą ;)

Burak_PL 03.07.2005 13:50

Cytat:

Napisany przez Hinks
Heh ale każde informacje sie przydadzą ;)

też :) będziesz??

Hinks 03.07.2005 14:06

Postaram się :)

Burak_PL 03.07.2005 14:21

Dyzpozytor Nitram Kizio Joe_Doe będziecie??

B@rtek 03.07.2005 15:49

Ja będę ale znowu w axis z @Pawłem, @Burak'iem i @Zuk'iem :taktak:

Teamy były wczoraj dobre :D

@Burak jest :spoko: z twoją grą :D

Burak_PL 03.07.2005 16:11

Cytat:

no ja też wolę w axis znow nei przesadzaj co do mojej gry :)

no to mamy tak

Axis Allies
Bartek Hinks
Dyzpozytor ?
zuk4u ?
Burak ?

Brakuje 3! Nitram (?) Kizio (moze będzie) Joe_Doe(?) Andrzejj9(?)

Hinks 03.07.2005 16:13

Cytat:

Teraz będzie zmiana teamów!!!
Zespoły muszą być równe...:)
PS.Ja ide do Axis ;)

pawelblu 03.07.2005 16:18

Post wsiegda budu ja ...

B@rtek 03.07.2005 16:21

@Hinks no nie tak jak ostatnio :taktak:

Was było 5 a nie wygraliście :P

@paweł ja jestem medem, więc moge chodzić za wszystkimi :D :>

@all czekajcie na meda i dawajcie komende głosową, bo tak skad moge wiedziec ze jest potrzbny med :taktak:

pablocoo 03.07.2005 16:47

Moze ja zagram, zalezy jak net bedzie mi dzialal wieczorem.
Ale uprzedzam, ze dawno nie gralem

B@rtek 03.07.2005 17:01

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Moze ja zagram, zalezy jak net bedzie mi dzialal wieczorem.
Ale uprzedzam, ze dawno nie gralem

No wkońcu :)

Ile razy sie pytałem czy zagrasz i jednak się zdecydowałes :D

Czyli @Hinks, @pablocoo w allies?

pablocoo 03.07.2005 17:05

Cytat:

No wkońcu :)

Ile razy sie pytałem czy zagrasz i jednak się zdecydowałes :D

Ile razy sie pytales :D
Jak cos to inzynier w allies
Tylko tak jak mowie, jesli nie bede mial problemow z netem, bo ostatnio sie kompletnie nie moge dogadac z adminem :|

B@rtek 03.07.2005 17:08

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Ile razy sie pytales :D
Jak cos to inzynier w allies
Tylko tak jak mowie, jesli nie bede mial problemow z netem, bo ostatnio sie kompletnie nie moge dogadac z adminem :|

To widac serwery gadu sa nie teges :|

Powinienes dostac 3 wiadmosci na gg :D

pablocoo 03.07.2005 17:19

Cytat:

To widac serwery gadu sa nie teges :|

Powinienes dostac 3 wiadmosci na gg :D

Albo moj net :blee:
Bo nic nie dostalem :nie:
Teraz na gg mam status 'zaraz wracam', a na forum pokazuje, ze niedostepny, tylko jak tak patrze to chyba wszystkim tak pokazuje.

Burak_PL 03.07.2005 18:05

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Albo moj net :blee:
Bo nic nie dostalem :nie:
Teraz na gg mam status 'zaraz wracam', a na forum pokazuje, ze niedostepny, tylko jak tak patrze to chyba wszystkim tak pokazuje.

ja mam dostępny :) jak jestem dostepny jak zaraz wrcam niedosepny :( a co do skąłdó ustalimy na starcie bo neiadomo kto będzie :)

Hinks 03.07.2005 18:13

Cytat:

Jeszcze zobaczymy kto tu będzie w allies :bicz:
Ja jestem w Axis i nie ma bata :P

B@rtek 03.07.2005 18:29

Cytat:

Napisany przez Hinks
Jeszcze zobaczymy kto tu będzie w allies :bicz:
Ja jestem w Axis i nie ma bata :P

Ok to ja jestem z tobą i jestem medem, bo nie chce zmieniac na engr lub cvops, bo chce grac w jednej specjalizacji dobrze jak kiedyś :taktak:

Ostatnio gram w kilku i to róznie wychodzi :|

Burak_PL 03.07.2005 18:33

Cytat:

Ok to ja jestem z tobą i jestem medem, bo nie chce zmieniac na engr lub cvops, bo chce grac w jednej specjalizacji dobrze jak kiedyś :taktak:

ja eng ale wole w axis ;) ;)

DreamCrusher 03.07.2005 18:34

oczywiscie bede dzisiaj gral, ale jak w koncu z tymi teamami bo nie wiem gdzie isc

Hinks 03.07.2005 18:38

Cytat:

Hmmm...no dobrze...ale ja jestem engiem (jak zawsze ;) )

B@rtek 03.07.2005 18:46

Dzisiaj jestem z @Hinksem i tylko medem :taktak:

Czyli tam gdzie @Hinks tam ja :D

Burak_PL 03.07.2005 20:28

Cytat:

Dzisiaj jestem z @Hinksem i tylko medem :taktak:

Czyli tam gdzie @Hinks tam ja :D

to nei ma szans ja ide do was panowie z chwile gramy

Hinks 03.07.2005 21:58

No to tak:
1) Przepraszam za spóźnienie się na serwer...
2) Grało mi się bardzo fajnie :)
3) Składy były wporzo ;)
4) Przepraszam wszystkich za wydzieranie się a wszczególności andrew'a :)
5) Wiadomość dla drużyny Axis: Plan który ułorzyłem na 2 mapie (plaża) był następujący:
nalot+ ja buduje most + inni osłaniaja = wygramy :D <= udał się w 100%...
6) Narazie nie bedę mógł z wami grać bo jutro kończy mi się umowa z TP na neo...ale w najbliższym czasie powinienem zakładać 1Mbit...
Ale możliwe że czasem się odezwe na forum od kumpla z kompa :)
Życze małych pingów i wysokich statów :piwo:

Burak_PL 03.07.2005 21:59

Dziś się grało fajnie troche zamieszania z tymi składami ale cały czas równo z Nitramem za Dyzpozytorem, Hinksem i Bartkiem :)

jutro o 20 30??

andrzejj9 03.07.2005 22:03

Cytat:

Napisany przez Hinks
No to tak:
1) Grało mi się bardzo fajnie :)
2) Składy były wporzo ;)
3) Przepraszam wszystkich za wydzieranie się a wszczególności andrew'a :)
4) Wiadomość dla drużyny Axis: Plan który ułorzyłem na 2 mapie (plaża) był następujący:
nalot+ ja buduje most + inni osłaniaja = wygramy :D <= udał się w 100%...
5) Narazie nie bedę mógł z wami grać bo jutro kończy mi się umowa z TP na neo...ale w najbliższym czasie powinienem zakładać 1Mbit...
Ale możliwe że czasem się odezwe na forum od kumpla z kompa :)
Życze małych pingów i wysokich statów :piwo:

Spoko, na mnie wydzierać się można, bo wiem, że na razie kiepsko mi idzie (zwłaszcza w pierwszej grze, w drugiej już momentami nawet miało to trochę sensu.. No może poza sytuacjami takimi, jak ta, kiedy chciałem kogoś wyleczyć i nie zmieniłem broni na strzykawkę i przycisnąłem fire...), ale szkolę się :)

Widziałem też, że wcześniej pojawiły się odpowiedzi (obszerne) na moje pytania, więc je dokładnie przestudiuję. Dzięki :)

B@rtek 03.07.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
Dziś się grało fajnie troche zamieszania z tymi składami ale cały czas równo z Nitramem za Dyzpozytorem, Hinksem i Bartkiem :)

jutro o 20 30??

Ustalmy juz dzisiaj składy lub jutro rano :taktak:

Mówię mi najlepiej sie grało składem jaki był wczoraj :D

Dzisiaj doszedł @pablocoo :)

BYło małe zamieszanie ze składami , ale :spoko:

pawelblu 03.07.2005 22:32

Mialem dziwne przeczucie ze ludzie w mojej druzynie nie mysleli o tym co robia, tylko np. o wczorajszej imprezie czy minionych egzaminach.

Burak_PL 03.07.2005 23:43

Cytat:

Ustalmy juz dzisiaj składy lub jutro rano :taktak:

Mówię mi najlepiej sie grało składem jaki był wczoraj :D

Dzisiaj doszedł @pablocoo :)

BYło małe zamieszanie ze składami , ale :spoko:

Dobra ja się pisze do AXIS

AXIS
ALLIES
Burak

B@rtek 03.07.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Mialem dziwne przeczucie ze ludzie w mojej druzynie nie mysleli o tym co robia, tylko np. o wczorajszej imprezie czy minionych egzaminach.

@Paweł ty robiasz swoje :spoko:

Reszta stoi w przejściu, że nie mozna przejśc jak wtedy z tym działem, albo chodza w grupach :|

@all

Każdy niech czegoś pilnuje i czekajcie za medykiem, a nie odrazu jak zginiecie to naciskacie spację i juz wam pomóc nie mozna :taktak:

Ogolnie jest ok, ale w wczoraj mieliśmy lepsze zgranie, a dzisiaj tak jakby każdy działał na włąsny rachunek :>

Jutro axis musimy dać z siebie wszystko :idea: :D

Burak_PL 03.07.2005 23:56

Cytat:

@Paweł ty robiasz swoje :spoko:

Reszta stoi w przejściu, że nie mozna przejśc jak wtedy z tym działem, albo chodza w grupach :|

@all

Każdy niech czegoś pilnuje i czekajcie za medykiem, a nie odrazu jak zginiecie to naciskacie spację i juz wam pomóc nie mozna :taktak:

Ogolnie jest ok, ale w wczoraj mieliśmy lepsze zgranie, a dzisiaj tak jakby każdy działał na włąsny rachunek :>

Jutro axis musimy dać z siebie wszystko :idea: :D

racja! Bartek masz gg bo musze pogadac te co w info??

pawelblu 04.07.2005 00:04

I wlaczcie kopanie ludzi 'f' bo czasem jak taka blokada stanie to nie da sie nic zrobic :/

Burak_PL 04.07.2005 00:07

Cytat:

Napisany przez pawelblu
I wlaczcie kopanie ludzi 'f' bo czasem jak taka blokada stanie to nie da sie nic zrobic :/

oki zrobi sie a może teraz jakieś spotkanie na GG?? Bartek włącz GG!!

Burak_PL 04.07.2005 13:57

witam to niech ktos zaloży server na 20 30

dla zainteresowanych CS 1.6 moge zrobić server i mozemy pograc bez lagów nei wymaga steama :)

spider_84a 04.07.2005 14:06

Ja chętnie moge pograć W CS Sourca ;) Jak coś to pisać a się na 100 zjawie

DreamCrusher 04.07.2005 14:22

niestety ciezko tu zebrac do 1.6 wiecej niz 3 osoby

adixo 04.07.2005 14:40

Ja dzisiaj mogę w ET lub CSS

Burak_PL 04.07.2005 14:45

No to do ET dziś mamy:

zuk4u
adixo
bartek
dyspozytor
burak

no to jeszcze 1 lub 3 ?? kto jeszcze i składy robimy?

Hinks 04.07.2005 15:56

Jeżeli jest miejsce to może ja zagram :D

B@rtek 04.07.2005 16:00

@Burak jak pisałeś to już mnie nie było, a pozatym nie dochodzą do mnie wiadmomości :|

Ostatnio @Bakupl pisał i nic nie doszło ((

kizio 04.07.2005 16:06

ja jeszcze gram ale gram tylko do 22 jak cos

pawelblu 04.07.2005 16:36

No wiec czekamy na konkrety ...

Hinks 04.07.2005 16:51

Na która ten serwerek bedzie??
Wcześniej niż o 21.00-21.30 nie moge :(

B@rtek 04.07.2005 17:32

wolfET

Serwer: 212.67.120.237:26010
Reszta jak zwykle :D

Start o 20.30 :)

adixo 04.07.2005 17:40

No to już rychtuje spluwe 8 )

Burak_PL 04.07.2005 17:55

no to dzileimy sie:

AXIS
ALLIES
Bartek
Hinks
Dyspozytor
zuk4u
Burak
adixo
wolne
wolne
..... kto jezcze gdzie pisać!!

DreamCrusher 04.07.2005 18:03

nie lubie byc w allies - nie idzie mi tam, do axis sie przyzwyczailem :)

kizio 04.07.2005 18:10

ja chce do AXIS

Hinks 04.07.2005 18:32

Cytat:

wolfET

Serwer: 212.67.120.237:26010
Reszta jak zwykle

Start o 20.30

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
no to dzileimy sie:

AXIS
ALLIES
Bartek
Hinks
Dyspozytor
zuk4u
Burak
adixo
wolne
wolne
..... kto jezcze gdzie pisać!!

No niestety dzisiaj nie zagram :(
Godzina nie pasuje...
Miłej zabawy życze :)

adixo 04.07.2005 18:47

Ja mogę być aliantem
zobaczymy jak mi pójdzie po paru :piwko2:

pawelblu 04.07.2005 18:48

Zreszta przy takiej ilosci graczy (tzn okolo 4 na team) powinna byc zawsze przewaga broniacych.

Hinks 04.07.2005 19:23

Zamiast mnie bedzie grał mój brat :D
Będziecie mogli zobaczyć jak gra :)
Jego nick to Diamond...:)

pablocoo 04.07.2005 19:29

Jesli sa jszcze wolne miejsca to allies

Piterniel 04.07.2005 19:36

Cytat:

Napisany przez Hinks
Zamiast mnie bedzie grał mój brat :D
Będziecie mogli zobaczyć jak gra :)
Jego nick to Diamond...:)

Na niego czasem nie mówią GORG ?:)

Hinks 04.07.2005 19:53

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Na niego czasem nie mówią GORG ?:)

Niee...
To nie on :)

Burak_PL 04.07.2005 20:50

ja się spóźnię gdzie Bartek i Dyspozytor??

pawelblu 04.07.2005 22:05

Malo ludzi. Gralo sie sredniacko.

B@rtek 04.07.2005 22:38

Ja nie mogłem dzisiaj grac, bo przyszły kolezanki i musiałem wyjść :D

Jutro zagram i juz zakładam serwer:

Serwer: 212.67.120.237:26020

Start we wtorek o 20.30 :)

Hinks 05.07.2005 00:41

No i jak tam grał mój brat ???
Dobry jest czy raczej nie...

Burak_PL 05.07.2005 06:58

Cytat:

Ja nie mogłem dzisiaj grac, bo przyszły kolezanki i musiałem wyjść :D

Jutro zagram i juz zakładam serwer:

Serwer: 212.67.120.237:26020

Start we wtorek o 20.30 :)

sorry że nei byłem kumple wpadł i do namiotu poszliśmy ale dziś będę napewno :)

andrzejj9 05.07.2005 07:04

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Malo ludzi. Gralo sie sredniacko.

Jak ja przyszedłem było 2 na 2.. ;) A potem mnie serwer rozłączył :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:27.