![]() |
Probowales jakies inne stery do grafy instalowac?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto zagra jutro w wolfa?
Albo lepiej kto postawi serwer :D :> |
Ja chetnie zagram ||
|
ja tez ja tez.... ale teraz nie moge :(
|
No ja moge zagrać :D
Tylko zapodajcie o ktorej i na jakim serwerku ;) :piwo: |
Cytat:
|
To może o 20.30 na 84.244.130.33;27960 :D
Bardzo dobry serwer :taktak: |
Cytat:
Ja wole ten: 213.25.23.241:23100 :D Czasem się wiesza ale fajnie się tam pyka ;) Jak mi się uda to wbije to pogramy o 20.30 :pisze: :piwo: |
Gracie dzisiaj? :D
|
Cytat:
Przeważnie jestem tam od godz. 20 :D |
taaaaaaaaa a ja w fifę............... jak bym miał kod:)
|
Cytat:
A tak przy okazji - Bartek - co Ci się stało w ksywkę? ;) |
Cytat:
Teraz mam rocznik wpisany tak jak szafran :D Ale piszcie Bartek w postach :taktak: |
I znowu mam ten sam problem co @spock :taktak:
Załaduję grę i albo gra wyskoczy do winzgrozy albo całkowicie wyłączy się HDD :| Mam najnowsze stery od grafy ATI :taktak: Co może być przyczyną tego zjawiska??? :help: |
najlepsza odp - nie wiadomo, ja teraz testuje nowo kupiny kompi, grfka ta sama co przedtek tylko winfasta i tez mi czasem do winy wywali........ tak to jest po prostu jak ktos napisze program a potem o nim zapomni :(
|
Cytat:
Wczoraj działało bezproblemu a dzisiaj chcę włączyć i takie cyrki :| |
Hehe mój nowy rekord :D
Łącznie 5 specjalizacji (strzelanie, łączność, medyk, inżynier i field ops) :taktak: http://img76.exs.cx/img76/8994/rekord1ru.th.jpg |
Cytat:
|
Kto wie na jakich portach dziala Wolf?
|
Cytat:
Kto postawi serwer aby weszły osoby tylko z forum? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zaraz sprawdzę gdzie to się ustawia :taktak: EDIT: Nie znalazłem :nie: :( |
Cytat:
Wlasnie mialem rozmowe z adminem, przekierowania portow i te sprawy. A poniewaz wolf od kilku tygodni wogole nie widzi mi serwerow to myslalem ze porty cos pomoga ale jak narazie dalej to samo. A co do serwera to zobaczymy, najpierw mi normalnie musi zaczac chodzic. |
Ja czekam z nadzieją na taki nasz serwerek, który byłby aktywny prawie cały czas - najlepiej w tygodniu w godzinach popołudniowych (wiecie - wcześniej trzeba nieco popracować ;) ) a w weekendy non stop :D
Wiem - mogę sobie pomarzyć - ale marzyć warto i niektóre z marzeń się spełniają :D |
Te porty co podałem to były standardowe.
Przed chwila sprawdziłem i przedział portów dla Wolf ET jest 1024-65272. |
Cytat:
A moze Ty wiesz gdzie mozna ustawic z ktorych ma korzystac? |
Nowy rekord :P
Ilość załączników: 1
Znowu pobiłem swój rekord w Wolfa :D
1591 Xp :D A jakie są wasze rekordy ?? :> Pozdro :piwo: |
Cytat:
Wpiszmy sobie normalnie swoje nicki i dodajmy "CDRinfo"? :taktak: Trzeba stworzyć jakąś grupę najlepszych graczy, co nie :D Po tym CDRinfo nas rozpoznają :taktak: |
Cytat:
zdradze Ci sekret - xp o NICZYM nie swiadczy.... xp znaczy co zrobiles dla siebie, a w ET chodzi o zwyciestwo druzynowe........ |
Cytat:
|
Cytat:
Masz racje przede wszystkim drużyna powinna być zgrana :taktak: A Xp na drugi plan ;) |
Cytat:
A co do tego nicku to nie moge go zmienić :( Wpisuje ale jak gram to nadal jest stary... Jeszcze zobacze co da się zrobić :D |
Najlepiej jakby było tak:
nick [CDRinfo.pl] albo [CDRinfo.pl] nick |
Cytat:
Ps nie wiem o co chodzi :P albo :[CDRinfo.pl]: nick 8 ) :fiu: |
Cytat:
Wiesz, że jest grupa osób z forum, która gra w wolfa :taktak: Chcemy zrobic tak aby każdy dodał do swojego nicka CDRinfo.pl :D Osoby z tej stronki http://www.atfclan.nl, mają własnie tak zrobione :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale ja już chyba z Wami nie gram :P Wszyscy się kurde wyszkolili - a ja się ostatnio tylko do egzaminów szkolę :ysz: EDIT: Tak nawiasem - to co zrobić aby strzelać z dwóch pistoletów jednocześnie? Trzeba mieć odpowiednio duże XP czy jak??? |
Cytat:
P.S. Ja chyba wstępuję do ATFclan.nl :taktak: |
Pogramy w CSS lub HL2DM ??
|
zrazilem się do cs:s po ostatnim weekendzie, kiedy popykałem w AA.
tam to jest realizm... :) nie to co w counter'ze, gdzie rzucasz gościowi granat pod nogi, pewny że go zalatwiłeś, a ten jak gdyby nigdy nic wybiega i załatwia ciebie i dwóch twoich kompanów. wolę już hl2 dm... najlepsze jednak są AA o ET. |
Ja mogę jutro zagrać w wolfET lub HL2DM :taktak: :D
|
Cytat:
|
a moze jednak ktos w poczciwego mohaa popyka? :P
pozdro ;) |
Cytat:
PS: To mój 1500 post :D :tancerka: |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
A idzie na kopii zapasowej...? :)
|
Cytat:
Ja swój 1500 post mialem w temacie nabijanie postów :D Ścigaliśmy się kto pierwszy dojdzie do 1500-setnego postu i wygra reputki od kilku osób, ale druga strona medalu była taka, że temat zostaje zamknięty :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak bardziej serio - to w Śmietniku możnaby przykleić topic w stylu Wolna Amerykanka - ale oczywiście wypowiedzi zgodne z regulaminem - ale w stylu szybkie pytanie - szybka odpowiedź :) Jak śmietnik to śmietnik :D Bartek - co oznacza zapisywanie xp na serwerze? do jednej gry czy w ogóle? |
Cytat:
Ja go założę :taktak: Co do wolfET to przez 10 map masz zapisywane XP :D Czyli np. na 1 mapie mialeś 58 XP to na drugiej idziesz od 58 XP i tak przez 10 map :D Możesz nawet w czasie gry sie rozłączyc i jak się podłączysz ponownie to masz tyle samo XP co przed rozłączeniem :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Gold Rush, Siwa Oasis, Fuel Dump, Rain Gun, i jeszcze jedna była :taktak: |
Cytat:
|
Ehh, wczoraj z nudy i braku CSS zainteresowałem się ET, ale jak go zobaczyłem to jakoś mnie odrzuciło grafika - :|, dzwięk - :| odgłosy broni sam bym mógł robić..., eh, dziwna ta gra... :|
Jest jakaś ciekawa strzelanka OnLiNE za free...? bo nie mogę wytrzymać bez CSS :| |
Cytat:
pozdro ;) ps - a co z CSS'em sie stalo? :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
CSS zawsze mozna sobie grac na serwerach nonsteam, ale lagi powyzej 150ms mnie do tego zniechecaja :|
|
Mam pytanko
Czy ktos instalowal DMW i moze mi udzielic kilku info? :) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
rzeczy w tym, ze sciagnolem sobie clienta wersji 3.0 zainstalowalem, ale tam trzeba tez sie zarejestrowac, a w rejestracji pyta o IP mojego servera (co wyczytalem w opisie na jakims www) ale o co chodzi... ja nie chce stawiac servera potem tez bede mial pewnie jakis zgrzyt, ale najpierw trzeba to uruchomic ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja się tu podepnę z moim pytankiem :) Znacie strony jakichs serwerów do Warcrafta III działających na takiej zasadzie jak NetCraft w StarCrafcie?
|
potrzebuje patcha do GTA2 dzięki któremu będzie chodziło bez płyty...
|
ściągnij sobie free wersje GTA2 ze strony rockstargames
|
Odświerze temat :)
Z uwagi na to, że większość z nas uczestniczy w OGame.pl to może ktoś byłby chętny na multi w Freespace 2 PL ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie - ja nie kupuję w tym sklepie - mam problem z dojazdem... ;) |
Cytat:
Teraz nigdzie jej nie widzę...może na Allegro??? Gra jest na 3 CD'kach |
Jesli w cos grac to tylko w MOH:AA (Medal of Honor: Allied Assault - dla nie wtajemniczonych :P) To jest mysl, mozna by kiedys spotkac sie na jakims serverku i popykac kilka godzinek :P a jesli by nam sie spodobalo to mozemy zalozyc klan w CB (clanbase) http://clanbase.com :D
Pozdro 4 all ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro 4 all ;) |
Cytat:
Bo tak jak bys powiedzial, ze nie zainstalujesz patcha 1.11 do AA bo 1.0 to jest klasyka. Scena AA jest troche bardziej obszerna, przez co wiecej cheaterow sie pojawia. Wiem co o tym, bo sam jestem w klanie SP i gram praktycznie codziennie po ok 4h aha i SP ma o niebo lepsze menu |
Cytat:
Tez gram w klanie i coraz bardziej sklaniam sie do zalozenia klanu naszego forum :) moze wsrod userow jest wiecej graczy w mohaa, co o tym sadzicie ?? pozdro 4 all ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Serverow tez jest malo, wiec nei ma sensu grac dla tych dodatkowych map. A wiem, ze bardzo duzo ludzi laczy sie do sper przez break |
ja moge po 20 grać w UT2k4 8 )
|
No ja bym zagrał w UT2004 ale jakbym miał dobrego keya :taktak: :(
Mogę zagrać w UT2003, ale dopiero pod koniec tygodnia bo muszę go zainstalować i poszukac starego dobrego keya, którego mam gdzieś zapisanego :D |
Ja takze sie pisze na UT2003 czy 2004.
2003 mam oryginala, co do 2004 to wcale nie trzeba miec org. zeby mozna bylo grac po necie (ja nie mam a gram :D). Wystarczy podmienic dwa pliczki... Po wiecej na priv... :niepow: Edit: Wlasnie sprawdzalem niektore serwery na gamespy i tam juz nie jest tak rozowo, ale na tych serwerach wykrywanych w grze raczej spokojnie mozna pograc ;). |
Hehe - to może w StarCrafta panowie? :D Chociaż ja chyba jestem za wielka lama w tą grę aby pograć sieciowo :P
Ostatnio sobie sprawiłem StarCrafta (w końcu :wow:) i ta gra przeżywa u mnie swoją drugą młodość - tym bardziej, że jeszcze nie skończyłem wcześniej dodatku Brood War - ale teraz kończę już podstawową wersję i będę się pomału przymierzał do dodatku :D |
@Pager - jak chcesz to mozemy sobie na netcrafcie pyknac :)
|
Kto zagra w wolfaET w sobotę wieczorkiem?
|
Cytat:
|
Cytat:
dodaje sie do rejestru jeden kluczyk i starcraft juz widzi ten serwer |
Pograłby ktoś w Q3Arena, albo w Q3Arena z modem Generations lub PainKeep Arena????
Mało osob w to gra na sieci, a to sa swietne mody, przydalo by sie cos zamieszać :D |
Cytat:
|
Ja w Stara też chętnie :) - najlepiej jak się zbierze więcej osób to ciekawiej będzie.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |