![]() |
Cytat:
Tez chcesz grać :D To ściagaj jak najszybciej wolfa :taktak: Wpisz w google: wolfET download :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba na odwrot :>
|
To jak, gramy dzisiaj?
|
ja nie bede mogl zalozyc ani dzisiaj (analiza jutro), ani w srode (kolos w czartek) ani... w kazdym razie w czwartek popoludniu wsiadam w pociag zeby sie potluc ze 6h godzinek i usmiechnac pod koniec do mojego szczescia :) , wiec najwczesniej w niedziele wieczorem jezeli wczesnie wroce
|
A zdobyte awanse przechodzą z gry na grę? Czy w czasie każdej rozgrywki zdobywa się je od nowa???
W sumie fajnie jak byłby jakiś serwer chodzący non-stop (lub prawie) z którym możnaby się połączyć w każdej chwili i potrenować :D Oczywiście mam na myśli serwer kogoś z CDRinfo :D |
Cytat:
|
to kiedy gramy znów?
|
ja moge dzisiaj - posciagali wszyscy teamspeaki? :P
pozdro ;) |
ja moge zawsze :) TeamSpeak ściągnięty!
|
Zglaszam gotowosc :)
Nawet teraz :) teamspeaka rowniez sciagnalem |
czekamy na innych - dzisiaj super bo sobotka to mozna do pooozna :]
mysle, ze polowa osob nie wie o tym, ze forum juz dziala :p pozdro ;) |
Cytat:
Widze ze godzina zmieniona i nowe posty sa wstawiane...hehe...troche dziwnie twoj Smartek jest przed postem KIzia napisanym godzine temu :jezyk: |
tylko kto serwer założy?
|
ja moge zagrac ale gadac do mikrofonu nie lubie ...
|
Ja bym zagrał :) TS nie mam - jakoś nie chce mi się w to na razie bawić...
Tylko kto postawi serwer jak Predi'ego nie ma? :( |
neo640 uciagnie?
pagerus - ssaj ts'a - szybko! :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
czekam w gotowosci :piwo: juz zakupione hehe :D |
to sprobojemy na neo, sciagajcie tego Team Speak'a - serio, bedzie o wiele latwiej, jak kogos z serwa wywali to bedziemy wiedzieli dlaczego itd. - mozemy podzielic sie na druzyny na ts'ie i lepiej grac - wspolpracowac itd... :P fajnie by bylo - taka "mini-free klanowka :D"
pozdro ;) |
Cytat:
|
prosze - ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/t...nt_rc2_2032.exe
Po instalacji - otwieracie .exe'ka, Connection > Connect Prawym na Servers > Add Server Wpisujecie dowolna nazwe i po prawej: Server Adress: banita.pl Nickname: wasza ksywa zaptaszamy Allow server to assign a nickname zaznaczamy Anonymous i CONNECT szukamy kanalu ET Smartek haslo: lamas czekam na Was :) pozdro ;) |
No to jak? Gramy czy czekamy aż nas zima zastanie? :P
Widzę, że nie gramy... :( |
chętnie bym zagrał :)
|
jak to nie gramy? wsypywac sie na ts'a to podam ipeka i wszystko
pozdro ;) |
Cytat:
|
nie no co ty, jesli nie chcecie to nie musicie, ale chcialem, zeby wszyscy weszli zeby uzgodnic all... - widzialem Cie na publicu, dlaczego na kanal nie wszedles?
pozdro ;) |
No dawac, nie bedziemy sami ze Smartkiem :jezyk:
|
No to jak panowie??? Wszedłem nawet na tego ts'a - gadać nie mogę - nie mam mikrofonu... Ale chciałbym w końcu zagać !!
Edit: no i lagi mam w tym ts - straszne... |
juz sciagam TS i zara dolacze
|
83.29.221.205 haslo: cdrinfo port: standardowy.. - sprobojcie wejsc :)
pozdro ;) |
ehhh do dupy z taka gra na neo... pingi mieliscie ciagle ponad 500 :| beznadzieja - kto ma lepsze lacze?! ja bylem tak zalagowany, ze mnie z ts'a nawet wywalilo :]
pozdro ;) |
Cytat:
Edit: Nikt tu nie ma lepszego łącza niż Neo640 aby postawić serwer? Nie uwierzę... |
kurcze, sorka ze tak wyszlo - chcialem dobrze :(
NIKT NIE MA LEPSZEGO LACZA?! :( pozdro ;) |
ktos ma na 100% ale widac nie chce sie podzielic :/
|
Kurde no - przecież my tylko chcemy nieco pograć dla rozrywki i lepszej integracji... :)
|
He he, po wtorku piszę się na grę (ale na dłuższą to dopiero po 10 lutego...)
|
Cytat:
|
Ja się piszę na piątek bankowo :taktak:
W sobote nie mogę, bo mam studniówkę :D A w inny dzień to nie wiem :nie: zalezy od szkoły :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj też nie gracie? :P
|
Predi'ego nie widac - nie ma kto serwa załozyć :/
|
ja juz nie zakladam :P
pozdro ;) |
Ahh...
Moze Y@nkee moglby zalozyc ??? |
Cytat:
|
Jest nadzieja, że Turboni postawi serwer - prowadziłem negocjacje w tej sprawie - ale nie wiem czy się uda... to już zależy od niego :)
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Sam nie pogra, drugiemu nie da :P |
jest szansa ze zaloze w sobote ok. 20.00
jakby sie cos mialo zmienic to poinformuje |
dopiero w sobote :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To ja też chce się załapać :P
|
ja se przed chwila gralem na fajnym zagranicznym serwie, fajna była atmosfera i poznałem nową fajna mape :) mi gra pasuje 24/h 7/d
|
lekcje robic kizio po szkole, a nie w gry grac :P :)
pozdro ;) |
A ja tam muce bardzo często w CS:S :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
to rozkaz z kwatery głównej FBI wykonac natychmiast :P Gothic 2 PL to nowoczesna broń przeciw terrorystom! 8 ) ;)
|
Cytat:
pozdro ;) eot.. |
Cytat:
|
Cytat:
Niechcący zrobił się OT ;p |
Cytat:
|
Czyli co? Umawiamy się wstępnie na partyjkę w ET w sobotę o 21? :D
|
lepiej o 20 :taktak:
|
Cytat:
|
ja rowniez moge - im pozniej tym lepiej, bo kto wie czy goscie sie nie wpakuja do domciu :P
pozdro ;) |
W sobotę nie mogę :(
A tak chciałem sobie zagrać :D No cóz, może kiedy indziej :piwo: |
to co, zmieniamy na niedziele na 20.00?
|
Cytat:
Może być |
Moze byc, chociaz najlepiej w sobote i niedziele ;p
|
Cytat:
w sobote mam studniówkę, więc wiecie... |
Możecie zapodać linka skąd ściagnąć bo przyznam sie że nie chce mi sie przeszukiwać 60 stron - z góry dzieki
|
ftp://ftp.games.skynet.be/pub/www.fi...mos/wolfet.exe
i do tego jeszcze patch ftp://ftp.games.skynet.be/pub/www.fi...patch_1.02.exe Pozdrawiam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie, tylko nie niedziela :|
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Mi pasuje jutro i w niedzielę :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale chętnie bym zagrał. Dochodzę do wprawy bo ostatnio miałem już nawet 4 gwiazdki za strzelanie :D :) |
Cytat:
A wracając do studniówki - to skoro idziesz ze swoją dziewczyną to tylko wypada pozazdrościć fajnej zabawy - mam nadzieję, że będzie cool :) |
jest takie powiedzenie: po co nosić drzewo do lasu :P
|
Cytat:
Nie jest tak, źle ;) Niemieckiego uczę się od 4 klasy podstawówki, a angielskiego od 3 lat, więc problemu nie ma :D Dzisiaj grałem na zagranicznym, i akurat na 10 osób było 5 polaków w tym ja :D Cytat:
- 60 rodziców - nauczyciele z gimnazjum i z sąsiedniej podstawówki - karatecy - ochrona Joker Dyrektora się boi, że będzie alkohol i nakrotyki :| Przez to taka ochrona :D Ale jestem dobrej myśl, że będzie :cool: :taktak: Tańczyć "Poloneza" już umiem :) Tylko partnerka jest chora :( A tu do soboty mało czasu :| |
Cytat:
Co bym powiedział? Nie wiem czy bym poszedł :P Taka obstawa... Ale jak się powiedziało A - to trzeba powiedzieć B :D Mam nadzieję, że partnerka wyzdrowieje do soboty - bo z tego co się domyślam to partnerka = Twoja dziewczyna :) |
Cytat:
Nie, tylko przyjaciółka :D Wiem, tak to zabrzmiało jakby to była moja dziewczyna ale nią nie jest :nie: |
212.186.140.38 cdrinfo
serwer stoi, czekam ze Śmietkiem na chętnych :cool: |
a ja nie miałem mapy i mnie wywaliło :/
|
Cytat:
|
Stawiam na znanej mapie
|
Zaraz będę :D
|
A mi chyba tą mapę właśnie ściąga.. Tak sądze, bo sam zaczął coś robić. Ale to jeszcze wieki zajmie...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:35. |